Скупили в страхі перед здорожчанням
Новини
Останні статті і огляди
Статистика Steam: GeForce RTX 5070 раптово стала найпопулярнішою відеокартою
-
KimRomik
Member
Предлагаю обсудить Статистика Steam: GeForce RTX 5070 раптово стала найпопулярнішою відеокартою
-
Геральт
Member
- Вкладення
-
-
Entar
Member
Якщо вірити статистиці стіму то получається що у переважної більшості геймерів відеокарти рівня 3060 ті - 5070, а все що вище це вже продукти для меншості/для багатих.
І тільки на оверах вважається що карти без 16 гб памяті/з чіпом слабше 5070ті то дно за яким грати можна хіба що в Герої 3 чи доту
І тільки на оверах вважається що карти без 16 гб памяті/з чіпом слабше 5070ті то дно за яким грати можна хіба що в Герої 3 чи доту
-
WWQ
Member
Многие ждали 5070 супер, так как она реально обещала интересные характеристики за свой прайс... но не дождавшись побрели за 5070...
-
OzMorphine
Junior
А еще китайский прибавил 30% и стало 54 .. ну-ну
-
dead_rat
Member
Бо на оверах сидять ентузіасти заліза, а пересічному геймеру паралельно на яких налаштуваннях син постріляє баттлфілдEntar: ↑ 02.03.2026 16:05 Якщо вірити статистиці стіму то получається що у переважної більшості геймерів відеокарти рівня 3060 ті - 5070, а все що вище це вже продукти для меншості/для багатих.
-
erkins007
Member
Так по статистике и радеоны это продукты для меньшинства. Причем ещё больше чем зелёные дорогие карты.Entar: ↑ 02.03.2026 16:05Якщо вірити статистиці стіму то получається що у переважної більшості геймерів відеокарти рівня 3060 ті - 5070, а все що вище це вже продукти для меншості/для багатих.
-
item2
Member
З нагоди китайського нового року і вихідних (які багато хто проводить в інтернет кафе) доля китайської мови зросла у 2 рази:
Це трапляється щороку, 2025:
https://www.pcgamer.com/hardware/window ... /?hl=uk-UA
Логічно пов'язати це зі стрибкоподібним зростанням долі 5070 і 32 ГБ рам. Стім колись вже вибачався, що його алгоритм працює неправильно з такими кафе.Simplified Chinese 54.60% +30.74%
Це трапляється щороку, 2025:
https://www.pcgamer.com/hardware/window ... /?hl=uk-UA
Востаннє редагувалось 02.03.2026 17:04 користувачем item2, всього редагувалось 3 разів.
-
xIIImaL
Member
dead_rat: ↑ 02.03.2026 16:19 пересічному геймеру паралельно на яких налаштуваннях син постріляє баттлфілд
- спойлер
-
Ortyomko
Member
ну так на то це і форум оверів, а не фб для пересічних громадянEntar: ↑ 02.03.2026 16:05 І тільки на оверах вважається що карти без 16 гб памяті/з чіпом слабше 5070ті то дно за яким грати можна хіба що в Герої 3 чи доту
-
Misanthrop
Member
Все дуже просто.
5070 багато де можна взяти по досить привабливій ціні у бандлах з материнками та процами 7800x3d.
Минулим літом ще й з 32гб оперативки у бандлі можна було зібрати за $1600 CAD
І це всього на 200 дорожче за бандл з 9060xt та ryzen 5
5070 багато де можна взяти по досить привабливій ціні у бандлах з материнками та процами 7800x3d.
Минулим літом ще й з 32гб оперативки у бандлі можна було зібрати за $1600 CAD
І це всього на 200 дорожче за бандл з 9060xt та ryzen 5
-
Megaclite
Member
А зате в Mindfactory один Radeon 9070xt продається більшою кількістью чим всі відеокарти Nvidiaerkins007: ↑ 02.03.2026 16:25Так по статистике и радеоны это продукты для меньшинства. Причем ещё больше чем зелёные дорогие карты.Entar: ↑ 02.03.2026 16:05Якщо вірити статистиці стіму то получається що у переважної більшості геймерів відеокарти рівня 3060 ті - 5070, а все що вище це вже продукти для меншості/для багатих.
Німці то знають толк в ̶з̶б̶о̶ч̶е̶н̶н̶я̶х̶ економії
-
Devijack
Member
Найпривабливіша карточка в 50хх серії, і не дивно що популярна.
-
Entar
Member
Найпривабливіша все-таки 5070 ті. Була.Devijack: ↑ 02.03.2026 17:14 Найпривабливіша карточка в 50хх серії, і не дивно що популярна.
-
MqM
Member
Скоро і на 16 гіг устаріють, будуть самі нити про 32 гіга)))Entar: ↑ 02.03.2026 16:05 Якщо вірити статистиці стіму то получається що у переважної більшості геймерів відеокарти рівня 3060 ті - 5070, а все що вище це вже продукти для меншості/для багатих.
-
VladimirV
Member
Якби прайс на 5070Ti від мсрп так не злітав, то по всім параметрам + мсрп вона могла б там бути.
З приводу амд карт, у мене є така не дуже популярна думка, - якщо ти вже готовий відвалити багато (в загально-середньому розумінні і % від ціни всього ПК) грошей за карту, то варто брати карту, яка хочаб потягне ігри з РТ. Або нащо тоді взагалі брати щось вище 5060/Ti , якщо пограти з РТ нормально не вийде.
Я розумію яка зараз ситуація з ринком, монополією Нвідіа і т.п. Але ж .. або економити і грати без РТ, або вже якщо відвалити грошей наважився, то брати те що умовно 60+ фпс с променями буде на сьогодні тягнути.
З приводу амд карт, у мене є така не дуже популярна думка, - якщо ти вже готовий відвалити багато (в загально-середньому розумінні і % від ціни всього ПК) грошей за карту, то варто брати карту, яка хочаб потягне ігри з РТ. Або нащо тоді взагалі брати щось вище 5060/Ti , якщо пограти з РТ нормально не вийде.
Я розумію яка зараз ситуація з ринком, монополією Нвідіа і т.п. Але ж .. або економити і грати без РТ, або вже якщо відвалити грошей наважився, то брати те що умовно 60+ фпс с променями буде на сьогодні тягнути.
-
Entar
Member
Та й технологія ДЛСС якщо грати в 4К також кращаVladimirV: ↑ 02.03.2026 17:27 Якби прайс на 5070Ti від мсрп так не злітав, то по всім параметрам + мсрп вона могла б там бути.
-
Геральт
Member
Поправив. А так, зауваження слушне. Тільки карт без того непотребу (рт-блоків), на жаль, нема. Якийсь би сучасний аналог 16xx серії - був би топчик.VladimirV: ↑ 02.03.2026 17:27 Якби прайс на 5070Ti від мсрп так не злітав, то по всім параметрам + мсрп вона могла б там бути.
З приводу амд карт, у мене є така не дуже популярна думка, - якщо ти вже готовий відвалити багато (в загально-середньому розумінні і % від ціни всього ПК) грошей за карту, то варто брати карту, яка хочаб потягне всі 3(три) гри з РТ.
-
agarus
Member
Цікаво чи змінить це уявлення стіма про «середній пк» на яких вони планували стім-бокс з 16ram та 8gb gpu. Бо то ж зовсім крива качечка буде.
-
Echo_Night
Junior
Я из таких. Была 4070ти с трёхлетней гарантией которая в августе этого года уже заканчивалась. Ждал 5070 супер, но когда стало окончательно ясно что не будет, а цены лезут вверх, выставил в январе на продажу и взял 5070ти опять с трёхлетней гарантией и играю в 2к. Думаю что за эти три года что-то стабилизируется и я с ддр4 платформы уже на ддр6 пересяду. Ну или мы все дружно перейдём на облачные сервисы игр.WWQ: ↑ 02.03.2026 16:14 Многие ждали 5070 супер, так как она реально обещала интересные характеристики за свой прайс... но не дождавшись побрели за 5070...