Новини
Останні статті і огляди
Найбільш та найменш надійні версії Radeon RX 9070 XT: статистика європейських ритейлерів
-
GipeR
Member
Предлагаю обсудить Найбільш та найменш надійні версії Radeon RX 9070 XT: статистика європейських ритейлерів
ну такое, я использвоал 9070xt asus prime OC (2 месяца), но проблем вообще нуль, да и в целом по отзывам даже дешманский prime довольно надежный.
ну такое, я использвоал 9070xt asus prime OC (2 месяца), но проблем вообще нуль, да и в целом по отзывам даже дешманский prime довольно надежный.
-
Аціо
Member
Так в них і є низький % ремонту.GipeR: ↑ 23.02.2026 15:12 Предлагаю обсудить Найбільш та найменш надійні версії Radeon RX 9070 XT: статистика європейських ритейлерів
У Павер Колора поганий показник з таблиці.
-
Ortyomko
Member
якщо вірити таблиці, ви попали в 99,5%++ користувачів. Що не є чимось дивним.GipeR: ↑ 23.02.2026 15:12 Предлагаю обсудить Найбільш та найменш надійні версії Radeon RX 9070 XT: статистика європейських ритейлерів
-
Striker
Member
AORUS ELITE
0.00% і 0.54%. А скільки галасу було на рахунок термопрокладок.
-
bes
Member
Гигабайт просто на первом месте - ты попробуй его еще вернуть

-
dead_rat
Member
Цікаво чим таким завинив PowerColor Reaper - в мене така, без ХТ
-
Геральт
Member
Хех, моєї в статці нема. Будемо вважати, що абсолютно безпроблемна 
-
Devijack
Member
Якась дивна статистика з продажів у кілька тисяч на всіх
-
Аціо
Member
Ну за логікою вона найгарячіша, тому суб'єктивно це передбачувано.dead_rat: ↑ 23.02.2026 15:42 Цікаво чим таким завинив PowerColor Reaper - в мене така, без ХТ
-
NST1983
Member
Дак що, я зі своїми PURE та Red Devil попав в просак?)
цікаво що PURE, вродє як краще ніж pulse але в таблиці має гірший результат
-
Sanьka
Member
Цікаво статистика по фаундріс едішн 
-
Аціо
Member
Вони однакові там тільки підсвітка у різниці, та і подивіться результат у різних мережах протилежний.NST1983: ↑ 23.02.2026 16:15 Дак що, я зі своїми PURE та Red Devil попав в просак?)![]()
Тобто зовсім не факт що гірше чи краще.
Мені здається що ця статистика була би повна з інформацією виробника пам'яті.
Адже пару тижнів тому мені людина з мережі постачання якраз АМД відеокарт,
казав що коли пам'ять Самсунг то брак х2 частіше трапляється, тоді подумав ну то це випадковість.
А зараз дивлячись на протилежні результати у мережах, може там просто партії на пам'яті Самсунг, а там Хайнікс от тому так виходить.
-
big_bang
Member
так це здебільшого від магазину залежить
особисто повертав гіги в магазини і отримував кошти без проблем
якшо ви купили непонятно де, то це вже ваші проблеми.
-
Guest003
Member
Так і проданих дуже мало штук.Striker: ↑ 23.02.2026 15:33 AORUS ELITE
-
Striker
Member
В Alza при аналогічних 200+ ті ж ASRock набагато більший брак.Guest003: ↑ 23.02.2026 16:52Так і проданих дуже мало штук.
-
AlexWest
Member
Sapphire неприємно здивував. А от Asus тримає марку; бачу, й далі не розглядатиму для нього аналогів при покупці відяхи.
-
taras_cs
Member
Та не кажіть, не очікував такого від Red Devil, тільки купив собіАціо: ↑ 23.02.2026 15:16У Павер Колора поганий показник з таблиці.

-
Аціо
Member
Запустіть ОССТ тест пів годинки екстрім ГП та потім пам'ять на 100% об'єму годинку, якщо не дасть помилки майже 100% що буде жити довго та щасливо.taras_cs: ↑ 23.02.2026 18:29Та не кажіть, не очікував такого від Red Devil, тільки купив собіАціо: ↑ 23.02.2026 15:16У Павер Колора поганий показник з таблиці.
![]()
P.S. Короткостроковим стрибкам споживання 400-450вт не лякайтесь, це норма під пресетом екстрім.
-
oversteve
Member
цікаво, що нітра з 12вхпвр не в лідерах, а скільки вою було про недороз'єм 
-
vsx
Member
Теперь ждать что карта не сломается с вероятностью 99%. Страх на всю жизнь.taras_cs: ↑ 23.02.2026 18:29 Та не кажіть, не очікував такого від Red Devil, тільки купив собі