Новини
Останні статті і огляди
Clair Obscur: Expedition 33 стала головним тріумфатором The Game Awards 2025
-
Liam
Member
Предлагаю обсудить Clair Obscur: Expedition 33 стала головним тріумфатором The Game Awards 2025
Мої вітання.
Мої вітання.
-
Vpupkin
Member
Мене чомусь відштовхують ці танці з циферками, але напевно треба просто взяти і пограти.
-
Grava
Member
Vpupkin
Тобі у кожній темі про якусь гру щось не так
взагалі хоч якісь ігри подобаються?
Тобі у кожній темі про якусь гру щось не так
-
GreenMile
Member
Очікувано, але прикро за КСД2 
-
proos
Member
Какая то истерия вокруг этой недоjrpg.
-
Геральт
Member
Також спочатку не зайшла, але при другому підході залип на 100+ год. Бойовка/прокачка і для подумати і на реакцію. Сюжет, його подача, графіка, пазли....в грі достатньо високоякісних інгредієнтів.Vpupkin: ↑ 12.12.2025 08:52 Мене чомусь відштовхують ці танці з циферками, але напевно треба просто взяти і пограти.
-
МОНАХ
Member
► Круто, що сьогодні з'являються студії, що можуть і роблять цікаві нові проекти, як от Expedition 33, але от з оцим:
...)
- важко не погодитись (хоч сам особисто ще в жодну з цих двох ігор не грав - не пощупав, так би мовити, власними руками і лише поглиблено вивчав/прикидував - огляди/проходження іншими... - для себе, але і без цього і враховуючи досвід в першій Kingdom Come... - якось воно дійсно несправедливо...великою несправедливістю стало ігнорування Kingdom Come: Deliverance 2, яка залишилася без нагород на The Game Awards...
-
erkins007
Member
Ничего удивительного. KCD2 это ожидаемо хорошая игра, а экспедиция это неожиданный шедевр
-
mycolaevich
Member
Я особисто руками і ногами за експедицію, але в інді категорії могли б її не номінувати. І наприклад RPG можна було віддати KCD2, вона все-таки набагато більш "рольова".
-
waryag
Member
Обычно второму претенденту дают какие-то второстепенные награды. Или это работает только с играми больших компаний?erkins007: ↑ 12.12.2025 09:42Ничего удивительного. KCD2 это ожидаемо хорошая игра, а экспедиция это неожиданный шедевр
-
erkins007
Member
Будь моя воля я бы именно РПГ номинацию отдал ксд2, но это дискуссионный вопрос. Потому как jrpg это тоже формального РПГwaryag: ↑ 12.12.2025 10:04Обычно второму претенденту дают какие-то второстепенные награды
-
FirstTDM
Member
Всё логично и правильно - 33-я удивила, восхитила и порадовала. Давно не было "глотка свежего воздуха" в играх
Ну и принцип: Сделайте нам красиво - никто не отменял!
Экспедиция полностью подтвердила необходимость красоты + шикарная музыка!
KCD2 - тут всё хорошо, но как-то привычно, без "огонька". Немного жаль, что Indiana Jones and the Great Circle без призов, наверное тяжелой и сложной для большинства получилась...
Ну и принцип: Сделайте нам красиво - никто не отменял!
KCD2 - тут всё хорошо, но как-то привычно, без "огонька". Немного жаль, что Indiana Jones and the Great Circle без призов, наверное тяжелой и сложной для большинства получилась...
-
proos
Member
Ага, особенно лучшая рпг. От фонаря надавали номинацииerkins007: ↑ 12.12.2025 09:42неожиданный шедевр
-
AlexWest
Member
Приз за кращу РПГ – вона справді рольовіша за KCD2?
Death Stranding 2 не отримала жодної нагороди. Вона настільки погана? Чи то Кодзіма за лаштунками до початку виставки проявив альтруїзм і поступився (домовленими) нагородами?
Nintendo – ота мавпа справді варта такої честі?
Death Stranding 2 не отримала жодної нагороди. Вона настільки погана? Чи то Кодзіма за лаштунками до початку виставки проявив альтруїзм і поступився (домовленими) нагородами?
Nintendo – ота мавпа справді варта такої честі?
-
waryag
Member
Именно как РПГ лучше ККД2. Отыгрыш в экспедиции очень ограничен.erkins007: ↑ 12.12.2025 10:06Будь моя воля я бы именно РПГ номинацию отдал ксд2, но это дискуссионный вопрос. Потому как jrpg это тоже формального РПГwaryag: ↑ 12.12.2025 10:04Обычно второму претенденту дают какие-то второстепенные награды
-
Kobzar
Member
Чув що експедиція має українську локалізацію, це правда?
-
SmileKnight
Member
Після нагороди вони випустили :Kobzar: ↑ 12.12.2025 10:11 Чув що експедиція має українську локалізацію, це правда?
Для Clair Obscur: Expedition 33 вийшло оновлення «Thank You», яке додає багато нового і українську текстову локалізацію.
- Нове ігрове середовище.
- Абсолютно нові музичні треки.
- Складні бої з босами в Endless Tower.
- Фоторежим.
- Нові локалізації тексту гри, в тому числі з'явилася українська.
- Покращення якості життя/продуктивності, включаючи для портативних ПК (і адаптація під Deck).
-
FirstTDM
Member
12 грудня, 09:05 - Під час промови з нагоди отримання нагороди "Гра року" директор Clair Obscur: Expedition 33 Ґійом Брош також оголосив про вихід безплатного DLC Verso's Drafts. Доповнення вже доступне на PlayStation 5, ПК та Xbox Series X і отримало неофіційну назву Thank You Update.Kobzar: ↑ 12.12.2025 10:11Чув що експедиція має українську локалізацію, це правда?
Разом із DLC у грі з'явився розширений фоторежим, який можна використовувати навіть під час бою. Він підтримує налаштування діафрагми, фільтри та інші інструменти для створення скриншотів. А також в грі з'явиться українська текстова локалізація.
-
Геральт
Member
Не став чекати офіційну, пройшов з цією. Досить якісна.Kobzar: ↑ 12.12.2025 10:11 Чув що експедиція має українську локалізацію, це правда?
https://fex.net/uk/s/orplamy
-
Bukakanga
Member
Клэр Обскур не зашла никак - джРПГ с пошаговыми боями и реалтайм парированиями чет совсем не мое. Общий восторг могу разделить только в части музыки.
А вот заслуженную победу Но Мен Скай в номинации пострелизной поддержки хочется отметить. Давно пора.
А вот заслуженную победу Но Мен Скай в номинации пострелизной поддержки хочется отметить. Давно пора.