У Battlefield 6 стартує безплатний тиждень пробного доступу

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dmytro1399
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити У Battlefield 6 стартує безплатний тиждень пробного доступу

Я ж правильно розумію що я мій друг на тріалі зможе пограти зі мною?
Cherniga
Member

Повідомлення

dmytro1399: 25.11.2025 10:53 Я ж правильно розумію що я мій друг на тріалі зможе пограти зі мною?
так, зможе
Pro100SSK
Member

Повідомлення

Я вперше граю в батлу, мені як новачку нічого не зрозуміло в цьому онлайні що робити тим більше без локалізації
починаю граю з якимось тіпом а він ливає з гри, якісь завдання треба виконувати.... ну короче гра не для новачків
краще вже фортнайт :-/
Devijack
Member

Повідомлення

Pro100SSK
бігай, стріляй, тікай.

Отправлено спустя 17 минут 8 секунд:
Перевірив. Запоріжжя нажаль все ще в бані.
Grava
Member

Повідомлення

Devijack: 25.11.2025 13:59Запоріжжя нажаль все ще в бані
Так ЕА вже давно написали що їм пофіг, санкції є санкції, розбиратися вся область окупована чи ні вони не будуть.
Просто використовуй впн для входу у гру, потім можна вимкнути.
Devijack
Member

Повідомлення

Grava
Нє, тут вже дякую не треба. Платити гроші за таке відношення я точно не планую, а без фрі тижня з ВПН якось обійдусь хоч і гра насправді файна.
Цікаво чи знайдеться той хто буде судитись з ЕА через припинення доступу на неокупованій теріторії. В мене наприклад з десяток ігор куплених точно є, а доступу немає.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

та воно і задарма непотрібно :laugh:
SERGBILL
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 25.11.2025 12:24 Я вперше граю в батлу, мені як новачку нічого не зрозуміло в цьому онлайні що робити тим більше без локалізації
починаю граю з якимось тіпом а він ливає з гри, якісь завдання треба виконувати....
ніколи навіть не намагався зрозуміти в шутерах, що там треба робити окрім того, що стріляти.
Icipher
Member

Повідомлення

це ж скількі мамкіних чітерів буде :shuffle:
Robostyle
Member

Повідомлення

А тем временем в стиме 62%\72% recent\total
SERGBILL
Member

Повідомлення

короче меню так собі зробили, не одразу зрозумів як зайти в потрібний режим. видалив гру психонув, але одразу скачав наново)
Grava
Member

Повідомлення

Robostyle: 25.11.2025 17:26А тем временем в стиме 62%\72% recent\total
Перегляньте за мовами, там китайці зливають.

Відправлено через 4 хвилини 33 секунди:
Devijack
Я згоден що не дуже гарно вийшло. С варгеймінгом було те саме але через сапорт вони пофіксили після підтвердження що на не окупованій. Але батла так сподобалася що підключив іншого провайдера що локаційно київський ip дає та не клацати той впн. :laugh:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Дяка, але мені бети вистачило, таке ще у 2013 набридло.
SERGBILL
Member

Повідомлення

періодично вилітає чомусь гра, ніяких помилок не видає, в івентв'ювері вінди також нічого.
Pushkinyan
Junior

Повідомлення

Новачок в цій грі, redsec режим з 32 гравцями прям зайшов - і він відчувається дуже збалансованим, королівську битву грав декілька раз, короче ця гра має місце.

Сьогодні зайшов в пробний доступ - прикольна теж, але по своєму, графоній та руйнація кращий чим в redsec, пробний режим м'ясних штурмів...
Robostyle
Member

Повідомлення

Да кстати, для тех кто в танке северной корее
Почему игры EA недоступны в некоторых странах и регионах
Все у кого service limitations apply - поздравляю, вас записали в один ряд с самыми чумными жепами мира!
demguf13
Member

Повідомлення

Icipher: 25.11.2025 16:16 це ж скількі мамкіних чітерів буде :shuffle:
Так і є,вчора зайшов,там 3-5 лвли з кд 10+ бігають.Отримав від такого все в голову з пп на підкаті й одразу прожав alt f4)) Через тиждень після закінчення фрі доступу можна повертатись)
Vladys77
Member

Повідомлення

Все б добре, але я не люблю онлайн шутери. В компанію я може б і пограв. А так ні, дякую. Є цікавіші ігри.
Відповісти