Розробники Call of Duty: Black Ops 7 нагадали хронологію серії та показали як оновлювати UEFI на материнських платах

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
tornadox
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розробники Call of Duty: Black Ops 7 нагадали хронологію серії та показали як оновлювати UEFI на материнських платах
Також з’явилося відео з інструкцією з підготовки вашого ПК до нової гри. Нова система захисту від чітерів Ricochet Ant-Cheat вимагає наявності модуля TPM 2.0 на материнській платі та ввімкненої функції Secure Boot. З цим у деяких користувачів виникають проблеми. Виявилося, що для низки плат потрібне оновлення прошивки модуля TPM. У новому відео на прикладі материнських плат MSI та Gigabyte показано, як оновити UEFI.
Схоже простіше буде задуматися над покупкою консолі. Secure Boot включити не така проблема, він є на всіх сучасних материнських платах які досі в користуванні за останні 10 років. А от оновлення Bios для деяких плат вже не виходять.

На мою думку це просто збільшить вартість чітів. DMA плати постійно удосконалюються і якщо є попит, будуть працювати на обхідними шляхами.
Евгений King
Member

Повідомлення

У COD все настільки погано, що вони готові по 2-3 новини в тиждень клепати, аби тільки виплити.
Шкода, що у них нема розуміння, що доїти одну й ту саму корову постійно не вийде, бо одного моменту вона просто перестане давати молока, вже пока старушку на забій і переосмислювати підхід до серії.
MW 2019 була шикарна, ні щоб розвивати її, вони її тупо спаскудили поєднавши все, що було дорогим для гравця з наступними серіями. Прибрали культову карту з батл-роялю, ні додавати нові і експериментувати, дивитись на реакцію аудиторії, це не їх підхід, треба зламати все, щоб через рік зрозуміти що рішення було хибним, та потяг вже поїхав. :rotate:
tornadox
Member

Повідомлення

Евгений King
ну воно й не дивно, я розумію що вибірка лише по стіму і не включає інші магазини на ПК, а якраз саме на Battle.net сама більша кількість активних гравців COD. Але з інших магазинів і платформ взагалі немає статистики. В BF6 денний онлайн близько півмільйона лише по стіму.
Зображення
Ще один мінус серії COD якщо хто грає її заради батл рояля і інших безкоштовних режимів, це те що вони кожен сезон, інколи навіть по декілька разів в місяць роблять ребаланс зброї, і таким чином заставляють гравців купляти нові комплекти зброї, щоб грати з "мета" білдом. І звісно "мета" завжди буде в новому батл пасі. Таким чином вся суть в COD зводиться до Pay To Win
Не пригадую щоб в жодному популярному мережевому шутері робили ребаланс щомісяця.
Kullerok
Member

Повідомлення

tornadox: 10.11.2025 16:53 Евгений King
ну воно й не дивно, я розумію що вибірка лише по стіму і не включає інші магазини на ПК, а якраз саме на Battle.net сама більша кількість активних гравців COD. Але з інших магазинів і платформ взагалі немає статистики. В BF6 денний онлайн близько півмільйона лише по стіму.
Зображення
Ще один мінус серії COD якщо хто грає її заради батл рояля і інших безкоштовних режимів, це те що вони кожен сезон, інколи навіть по декілька разів в місяць роблять ребаланс зброї, і таким чином заставляють гравців купляти нові комплекти зброї, щоб грати з "мета" білдом. І звісно "мета" завжди буде в новому батл пасі. Таким чином вся суть в COD зводиться до Pay To Win
Не пригадую щоб в жодному популярному мережевому шутері робили ребаланс щомісяця.
Зачем покупать БП в колде. Ты чё угораеш. Там 1 раз купил и всё. Если ты до конца его зафармишь бабки в 0 отобьются на след БП.
Евгений King
Member

Повідомлення

Kullerok: 10.11.2025 17:10
Зображення
Зачем покупать БП в колде. Ты чё угораеш. Там 1 раз купил и всё. Если ты до конца его зафармишь бабки в 0 отобьются на след БП.
Якщо у вас достатньо часу і світла, може :gigi:
tornadox
Member

Повідомлення

Kullerok: 10.11.2025 17:10 Зачем покупать БП в колде. Ты чё угораеш. Там 1 раз купил и всё. Если ты до конца его зафармишь бабки в 0 отобьются на след БП.
як варіант звісно, якщо або всі вихідні в 2х рейт грати, або кожен день по 2 години ввечері. Чесно так собі забава, а якщо "мета" наприклад на 76 рівні батл паса і нема вільних монет? будуть рвати як тузіка. А якщо не мати сінгл куплений то в батл роялі не вся зброя відкриється. Підхід COD як в мобільних доїлках. Он в БФ нема 30 видів штурмової гвинтівки, і нічого.
Евгений King: 10.11.2025 17:22Якщо у вас достатньо часу і світла, може :gigi:
От у мене так було раніше, взяв батл пас за монети з попереднього батл пасу, і пропустив через виключення світла, вже на новий вже не було достатньо без покупки монет. Після того перестав грати.
Mozdev
Member

Повідомлення

Також з’явилося відео з інструкцією з підготовки вашого ПК до нової гри. Нова система захисту від чітерів Ricochet Ant-Cheat вимагає наявності модуля TPM 2.0 на материнській платі та ввімкненої функції Secure Boot.
З таким підходом, вони можуть прогулятися на юх B-)

Нова система захисту від чітерів Ricochet Ant-Cheat вимагає наявності модуля TPM 2.0, та ніхріна не захищає від читерів бо криворукі "прогери-манагери" не здатні створити нормальний антічит, та пішли найпростішим шляхом встановлення драйвера рівня ядра для ПК який вас буде мати усіх позах, а також матиме доступ до усіх даних на ПК, тому висновок нас напарюють і популяризують TPM та Secure Boot призвичаюють людей ніби це ок, а також щоб хомячки зохавали цей "плацебо-бекдор",
цікаво кому ще чемодани занесуть :rotate:
MqM
Member

Повідомлення

Зображення
Можливо це зібє з них пиху і цінова політика буде куди адекватніша!
Я за вартість одного старого Коду зможу купити ледь не всі Батлфілди з куди кращою графікою.
Як колись жартували Код гарна інвестиція, що 15 років, що зараз 10 доларів та сама частина :lol:
Kullerok
Member

Повідомлення

Евгений King: 10.11.2025 17:22
Kullerok: 10.11.2025 17:10
Якщо у вас достатньо часу і світла, може :gigi:
Ну со светом есть нюанс. Но в целом на x2 выходных фармиться на изи почти фул пас. Если игра ещё и купленная то в зомбях там вообще проще простого.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Не играю, и не куплю даже с -90%, если они не сделают игры каждую отдельно, а не чтобы в одну сыграть, нужно все скачать, а потом захожу в игру, а чтобы поиграть dmz, сначала докачать файлы, потом выходит и заходит уже в другую игру заново, а потом выходишь, снова запускает другую, а потом уже выходишь.
Игра в игре...
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MqM: 10.11.2025 19:17
Зображення
Я за вартість одного старого Коду зможу купити ледь не всі Батлфілди з куди кращою графікою.
Як колись жартували Код гарна інвестиція, що 15 років, що зараз 10 доларів та сама частина :lol:
bf6 графікою програє мв 2019 року
типу це навіть не поруч. інша справа, що це останній нормальний код :lol:
Breathtaking
Junior

Повідомлення

[/quote]

[/quote]
От ніколи не розумів такої цінової політики. Навіть в усіма захейчених конторах як ЕА та Ubisoft можна було за пристойний цінник щось не дуже нове придбати. Я вже мовчу про безкоштовні роздачі що колись були.
tornadox
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 11.11.2025 16:48 bf6 графікою програє мв 2019 року
графіка далеко не те за що люблять серію БФ, БФ1/5 онлайн по стіму вищий ніж в будь якій з попередніх КОД. Кампанія в МВ2019 була файною. В БФ6 кампанію ще не грав.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

tornadox: 12.11.2025 14:40
Enjthesilence: 11.11.2025 16:48 bf6 графікою програє мв 2019 року
графіка далеко не те за що люблять серію БФ, БФ1/5 онлайн по стіму вищий ніж в будь якій з попередніх КОД. Кампанія в МВ2019 була файною. В БФ6 кампанію ще не грав.
Я відповів людині за «кращу графіку»
Бф1 той самий батлфронт 2 - дуже гарно виглядали на свій час, як і мали нормальну сюжетку, на відміну від бф6 - то цирк. Стім - не основна платформа для ігор КОД і ніколи не була такою, до продажів колди, бф дуже далеко (от шоста непогані результати показала) і знову таки, продажі - не роблять якусь гру кращою, до чого тут це
Septol
Junior

Повідомлення

Хотелось бы ремейк для Call of Duty: Black Ops (2010)
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 11.11.2025 16:48
MqM: 10.11.2025 19:17

bf6 графікою програє мв 2019 року
типу це навіть не поруч. інша справа, що це останній нормальний код :lol:
Я про дійсно старі, візьмемо код 2010 років, і глянемо ціну навіть в період знижок, коли в той же період можна купити на ту вартість декілька Батлфілдів з 2013го по 2021 роки. Остання Батла стоїть особняком) і вона за декілька років збавить в ціні, а от КОД буде далі продаватися по неадекватним цінам
До прикладу Придбати Call of Duty: Black Ops (ROW) (2010 рік) - 1 699₴, під час знижок - 525₴
Call of Duty® Franchise Collection - 38 620₴, під час знижок - 12874₴
Відповісти