AMD пообіцяла, що ігрові оптимізації для Radeon RX 5000 та RX 6000 виходитимуть залежно від потреб ринку

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить AMD пообіцяла, що ігрові оптимізації для Radeon RX 5000 та RX 6000 виходитимуть залежно від потреб ринку
Словесна еквілібристика. Потім скаже "ринок не потребував" :gigi:
bes
Member

Повідомлення

не знаю чего все так перевозбудились. Это это еще было с предыдущей серий - когда на старое поколение они забили болт и пару месяец не выпускали драйвера. У них видно нету такого штата программистов что бы тянуть две ветки драйвера. Ну будут сейчас делать так на отвали и все равно ничего не измениться.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

о це я пропустив срачік, пам'ятаю крокодилячі сльози червоних фанбоїв в аналогічній темі про паскалі, як нвідія знову всіх кинула. цікаво як тут справи, хіба грешки 6000 не 22-23 року? найс підтримка :popcorn:
bes
Member

Повідомлення

чувак с RX5xxx всех минусует в надежде что на его карты будут выходить обновление :laugh: :lol:
doc-oc
Member

Повідомлення

Грешным делом задумывался о покупке 9070XT. Спасибо, больше никогда даже думать не буду о том, чтоб рассматривать красные карты к покупке :idea:
Представляю лица владельцев 6900/6950XT :eek:
starinfo
Member

Повідомлення

doc-oc: 01.11.2025 12:33 Грешным делом задумывался о покупке 9070XT. Спасибо, больше никогда даже думать не буду о том, чтоб рассматривать красные карты к покупке :idea:
а що саме вони втратили, я просто не так часто дрова оновлюю
якщо не оновитись то кінець світу буде?
firestarter256
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Да у них всегда так, тут помню, тут не помню! Хотя бы вспомнить лучи и длсс, типа нам не нужон. В итоге хихикали за паскаль, забывая что поларис с вегой за бортом уже были

Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
starinfo
Ну быдлофилд и калофдутие просят новый драйвер при запуске и таких игр много
starinfo
Member

Повідомлення

firestarter256: 01.11.2025 12:55 Enjthesilence
Да у них всегда так, тут помню, тут не помню! Хотя бы вспомнить лучи и длсс, типа нам не нужон. В итоге хихикали за паскаль, забывая что поларис с вегой за бортом уже были

Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
starinfo
Ну быдлофилд и калофдутие просят новый драйвер при запуске и таких игр много
поняв, я в таке просто не граю
на 6750хт проходив спайдермена(годину пограв не моє) і Спліт фікшен всю пройшли, не оновлював взагалі дрова і в 2к було майже стабільні 144 фпс(лок під монітор)
тому не знаю
не думаю що шось кардинально зміниться для середньої карти, вона і не має на ультрах тягнути сучасні АААА проекти, та й якщо той кончений облівіон був з фрізами, то він мабуть так і залишиться, не залежно від драйверів
Геральт
Member

Повідомлення

starinfo: 01.11.2025 12:54 а що саме вони втратили, я просто не так часто дрова оновлюю
якщо не оновитись то кінець світу буде?
А він звідки знає? Ні 5000 ні 6000 не мав, так...Моня наспівував :)
firestarter256: 01.11.2025 12:55 Ну быдлофилд и калофдутие просят новый драйвер при запуске и таких игр много
Просять неіснуючий драйвер? Нічого собі :eek:
Востаннє редагувалось 01.11.2025 13:02 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
Lekrs
Member

Повідомлення

Молодці, так тримати, зелені заберуть ті решта кілька відсотків ринку.
starinfo
Member

Повідомлення

Lekrs: 01.11.2025 13:01 Молодці, так тримати, зелені заберуть ті решта кілька відсотків ринку.
я тіки за, нехай буде монополія, це ж тіки плюс буде
Lekrs
Member

Повідомлення

starinfo: 01.11.2025 13:13
Lekrs: 01.11.2025 13:01 Молодці, так тримати, зелені заберуть ті решта кілька відсотків ринку.
Для нвідії, аж ніяк для споживача
starinfo
Member

Повідомлення

Lekrs: 01.11.2025 13:29
starinfo: 01.11.2025 13:13

так гарна компанія, це ж тіки плюс буде, чого ви так
mycolaevich
Member

Повідомлення

Цікаво хто в цих компаніях вирішує що говорити подібні речі (я про дроп ігрових оптимізації) це хороша ідея? Це ж завжди закінчиться історією про "вчений згвалтував журналіста". Хочете не робити оптимізації - не робіть, ніхто не помітить різниці, навіщо про це оголошувати :dontknow:
Мені вже рекомендує купу відео та постів на цю тему і з заголовків можна подумати що нові ігри взагалі не будуть запускатись на вк 6000 серії.
vsx
Member

Повідомлення

doc-oc: 01.11.2025 12:33 Грешным делом задумывался о покупке 9070XT. Спасибо, больше никогда даже думать не буду о том, чтоб рассматривать красные карты к покупке :idea:
Потому что думать надо головой а не грешным делом
waryag
Member

Повідомлення

У перекладі з корпоспіку: "Ми обісралися, недооцінивши реакцію, тож спробуємо повторити по-тихому при першій же нагоді!" :rotate:
destructX
Member

Повідомлення

starinfo: 01.11.2025 13:32
Lekrs: 01.11.2025 13:29
так гарна компанія, це ж тіки плюс буде, чого ви так
нічого, може колись вийде загуглити проблеми монополій та чому це погано :rotate:
erkins007
Member

Повідомлення

Ахха, это явно проверка на тем насколько можно унижать своих покупателей.
yariksom: 01.11.2025 12:27Словесна еквілібристика. Потім скаже "ринок не потребував"
Так и есть

Отправлено спустя 2 минуты 8 секунд:
bes: 01.11.2025 12:29 не знаю чего все так перевозбудились. Это это еще было с предыдущей серий - когда на старое поколение они забили болт и пару месяец не выпускали драйвера. У них видно нету такого штата программистов что бы тянуть две ветки драйвера. Ну будут сейчас делать так на отвали и все равно ничего не измениться.
Потому что во времена майнинга 30 серия была недоступна и многие брали Радеоны, на то время 6000 серию. Коей на руках у людей неимоверное количество.
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007: 01.11.2025 14:05 Потому что во времена майнинга 30 серия была недоступна и многие брали Радеоны, на то время 6000 серию. Коей на руках у людей неимоверное количество.
Ахаха, erkins007 вкотре перевзувається в повітрі. А як же статка стім? :popcorn:
Востаннє редагувалось 01.11.2025 14:09 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
erkins007
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 01.11.2025 12:30 о це я пропустив срачік, пам'ятаю крокодилячі сльози червоних фанбоїв в аналогічній темі про паскалі, як нвідія знову всіх кинула. цікаво як тут справи, хіба грешки 6000 не 22-23 року? найс підтримка :popcorn:
Красные фанаты полностью поддерживают, они уже резко пришли к мнению что новые дрова не нужны. Я думаю они поддержат даже если АМД завтра объявит что все старые карты вообще самоликвидируются.
Выдадут что-то типа "ну зато не монополия Хуанга".

Если бы Нвидиа заявила о прекращении поддержки 30 серии там бы уже бунт был общемировых масштабов.
Тут прекращение поддержки паскалей, которым 9 лет с трудом восприняли.

Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
Геральт: 01.11.2025 14:07Ахаха, erkins007 вкотре перевзувається в повітрі. А як же статка стім?
Выпейте таблетки таки, в статке Стима нет до сих пор 9000 серии, 6000 там есть. Да по сравнению с нвидиа там тоже все печально, но этих карт на руках у народа в десяток раз больше чем 9000 серии
Відповісти