Роз’єм живлення 12V-2x6 оплавився на Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+. Це другий випадок для «червоних» GPU

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
hohlid19
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Роз’єм живлення 12V-2x6 оплавився на Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+. Це другий випадок для «червоних» GPU

Нафига козе баян в виде этого недоразумения? Я пойму на зелёных картах там куртка заставляет пихать этот разъем.
denizen
Member

Повідомлення

О накидали гівна на вентилятор :lol:
Ostin
Member

Повідомлення

От лишенько, то це проблема не в зелених була, а в роз'ємі? Ну хто б міг подумати :rotate:
Alligator
Member

Повідомлення

hohlid19: 14.10.2025 11:48Нафига козе баян в виде этого недоразумения? Я пойму на зелёных картах там куртка заставляет пихать этот разъем.
на два випадка 12V-2x6 сто випадків згорівших 8 пін, але то не хайпово. :shuffle:
Геральт
Member

Повідомлення

Цього разу за участю відеокарти Sapphire Radeon RX 9070 XT лінійки Nitro+ із прихованим роз’ємом живлення.

Ото народ відважний, 12V-2x6 та ще й прихований :insane:
Ostin: 14.10.2025 11:49 От лишенько, то це проблема не в зелених була, а в роз'ємі? Ну хто б міг подумати :rotate:
Зелені те вбоге л. форсять, так що...
Востаннє редагувалось 14.10.2025 11:51 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
l-m
Member

Повідомлення

Скільки контенту (новин, відео та обговорень) вже згенерував цей роз'єм, як же нудно ми раніше жили без нього :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

Alligator: 14.10.2025 11:50 на два випадка 12V-2x6 сто випадків згорівших 8 пін, але то не хайпово. :shuffle:
Типова помилка вцілілого при аналізі )
DEVES
Member

Повідомлення

Очередной дебил фурмарк час гонял?
Adamantium
Ghost

Повідомлення

Скрытый разьем питания, переходник непонятного происхождения... :dontknow:
starinfo
Member

Повідомлення

гарний роз'єм казали вони, то тіки з 5090 проблеми казали вони
ну-ну, як добре що в мене старі 8ми пінніки
unique-neon
Member

Повідомлення

Виходить ризик з цими роз'ємами, судячи з нв та радеонів, починається десь з 300-350 вт
Аціо
Member

Повідомлення

Ні ні ні - це не в якому разі не роз'єм поганий, то холопи не вміють(с).
FurryGentleman
Member

Повідомлення

Я так и не понял это брак конкретно разъёмов от вендора(или самих нвидии или радеон) или же ошибки людей которые как то там не правильно их подключают (перегибы, не вставляют до конца и тд.) ?
Аціо
Member

Повідомлення

unique-neon: 14.10.2025 11:56 Виходить ризик з цими роз'ємами, судячи з нв та радеонів, починається десь з 300-350 вт
На андервольтнутій 5080 з 270вт було оплавлення це мінімум наче на зараз, по тредам Редіта.
Alligator
Member

Повідомлення

unique-neon: 14.10.2025 11:56 Виходить ризик з цими роз'ємами, судячи з нв та радеонів, починається десь з 300-350 вт
горять і 1050 ті з живленням в сотню ват, просто не так яскраво та набагато рідше.
користувач теж використовував перехідник із трьох 8‑контактних на один (12+4)-контактний роз’єм
не здивуюсь якщо він ще двома кабелями від БП запитував карту

P.S. звісно виробник мав продумати усі варіанти, але подібне використання вже на межі (а інколи і поза) дозволу звичайних БП які на таке не розраховані. Хотіли обманути фізику, а тут роз’єм живлення 12V-2x6 винен ....
denizen
Member

Повідомлення

те шо частіше зустрічається, то чомусь коли беруть комплектний перехідник з 3х 8pin. І це ось друга вже фотка, чомусь опалено тільки зверху...
stoned
Member

Повідомлення

Аціо
Також з перехідником?
Аціо
Member

Повідомлення

FurryGentleman: 14.10.2025 12:00 Я так и не понял это брак конкретно разъёмов от вендора(или самих нвидии или радеон) или же ошибки людей которые как то там не правильно их подключают (перегибы, не вставляют до конца и тд.) ?
Все мало б бути гаразд - якби ці роз'єми робились за стандартами, а саме склад металів та бажано ще позолота самих контактів як на карті так і дроту, але на виробництвах усі ці здешевшання обумовлюють багатокомпонентні метали, які не зовсім розраховані на ті напруги, споживання, розміри.
Але це секрет - нікому не кажіть, нехай розумні далі шукають чорного кота у темній кімнаті.

stoned: 14.10.2025 12:06 Аціо
Також з перехідником?
Вибачаюсь, не пам'ятаю.
stoned
Member

Повідомлення

Alligator
Я досі не можу зрозуміти, після стількох кейсів, чому в комплект досі кладуть ці огризки без захисту від дурня замість тато-тато з відеомапи напряму в БЖ. :think:
Геральт
Member

Повідомлення

stoned: 14.10.2025 12:09 замість тато-тато з відеомапи напряму в БЖ. :think:
Бо розпіновка в різних БЖ різна. Не кажучи про те, що не всі БЖ модульні.
Відповісти