DOOM Eternal за 64 гривні
Новини
Останні статті і огляди
У Steam почався великий осінній розпродаж
-
Mike88
Member
-
MqM
Member
Я теж помітив цю спокусливу пропозицію. Дивно, що на перший Дум з перезапуску дали меншу знижку, чекав таку ж ціну.Mike88: ↑ 29.09.2025 20:45 Пропоную обговорити У Steam почався великий осінній розпродаж
DOOM Eternal за 64 гривні![]()
Пс на Сталкер 2 вже -30% знижки, ціна практично, як в передзамовленнях була
Псс що за хейтери Дум зявилися? Я в шоці, всіх мінусять
Православні віруючі геймери чи що
-
Alligator
Member
Контрол за чашку кави, най буде 
-
Lekrs
Member
Mike88
В гейм пассі є. Не цікаво.
Глянув, нічого цікавого по бажаній ціні не найшов, через кілька років можна знову глянути...
В гейм пассі є. Не цікаво.
Глянув, нічого цікавого по бажаній ціні не найшов, через кілька років можна знову глянути...
-
zalizo_org
Member
-
Entar
Member
Дивлюся на Horizon Zero Dawn™ Remastered і думаю, брати чи не брати...
З одної сторони, 900 грн, і -40%, практика показує що знижки можуть бути і більше. З іншої сторони, 40% і так наче непогано, а з урахуванням того що ремастер вийшов недавно...
Не хочу вже грати в таку гру з "зеленого магазину", з одної сторони, з іншої, з урахуванням всіх факторів, час повноцінно в неї пограти буде лише після нового року..
З одної сторони, 900 грн, і -40%, практика показує що знижки можуть бути і більше. З іншої сторони, 40% і так наче непогано, а з урахуванням того що ремастер вийшов недавно...
Не хочу вже грати в таку гру з "зеленого магазину", з одної сторони, з іншої, з урахуванням всіх факторів, час повноцінно в неї пограти буде лише після нового року..
-
MqM
Member
Дякую за підказку, гарні ціни.zalizo_org: ↑ 29.09.2025 23:04 Хапнув собі Sniper Elite 5, там пак продається. Оскільки все мав, то ціна ₴51
![]()
А, що там в делюкс версіях? Місії? Скіни не цікавлять. Памятаю там багато сюжетних длс було, але окремо не видно у продажу
Якщо брати паком, то весь контент буде чи тільки позначені оригінали ігор?
-
zalizo_org
Member
MqM
Там тільки оригінальні версії без DLC. А самі DLC можуть заслуговувати на увагу, бо за описом містять місії. Проте я не маю бажання на них тратитися додатково, бо кампанії базової вистачає насититися. В лютому 2025 пройшов Resistance, класна частина, теж базову версію по XBOX Game Pass.
Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
Я взагалі люблю ігри про снайпера

Там тільки оригінальні версії без DLC. А самі DLC можуть заслуговувати на увагу, бо за описом містять місії. Проте я не маю бажання на них тратитися додатково, бо кампанії базової вистачає насититися. В лютому 2025 пройшов Resistance, класна частина, теж базову версію по XBOX Game Pass.
Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
Я взагалі люблю ігри про снайпера

-
Drozd
Member
Останній снайпер зовсім плох?
-
zalizo_org
Member
Мені він найбільше зайшов з усієї серії в першу чергу за рахунок дизайну місій і трохи покращеній графіці.Drozd: ↑ 29.09.2025 23:46Останній снайпер зовсім плох?
-
Alligator
Member
Якщо не буде у зимовій розпродажі то точно буде в весінній, ексклюзивність знижок відсутня, вони +- однакові весь час.Entar: ↑ 29.09.2025 23:12 Дивлюся на Horizon Zero Dawn™ Remastered і думаю, брати чи не брати...
Hogwarts Legacy - 319₴, 30 вересня 2025
Hogwarts Legacy - 479₴, 30 листоп. 2024
-
Entar
Member
Та я бачу по steamdb, я просто думаю що колись вони будуть більші, але навряд на цю гру скороAlligator: ↑ 30.09.2025 00:21 Якщо не буде у зимовій розпродажі то точно буде в весінній, ексклюзивність знижок відсутня, вони +- однакові весь час.
-
daesz
Member
Щось цікавих цін не знайшов, звичайний розпродаж з цінами аналогічними до тих що 1-2 рази в місяць проскакують.
-
7mindfields
Member
Далеко не в перший раз після релізу, і не тільки під час великих розпродажівMqM: ↑ 29.09.2025 21:02 Пс на Сталкер 2 вже -30% знижки
-
Mozdev
Member
Ціни спокусливі, але я більше не купляю нічого на стім, принципово, тільки GOG. 
-
LordTornado
Member
Предпоследнего снайпера раздавали в ЕГС...
-
korea
Member
Ігри ми купуємо, а чи буде бажання пограти в них, то вже інше питання
Дякую за наводку на дум та снайпера, може взимку пройду
Дякую за наводку на дум та снайпера, може взимку пройду
-
proos
Member
Думав на гов регнарек буде знижка 50%, але дулю з маком 
-
Dragobes
Member
Є й так во що пограти, повна бібліотека.
Але щось настрою немає та й немає
Але щось настрою немає та й немає
-
nochnik89
Member
The Talos Principle 2 - 180грн
The Invincible - 224грн
Black Mesa - 83грн
DEATHLOOP - 199грн
рекомендую
The Invincible - 224грн
Black Mesa - 83грн