Ghost Of Yōtei для PlayStation 5 отримує високі оцінки від критиків

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
proos
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ghost Of Yōtei для PlayStation 5 отримує високі оцінки від критиків

Перша частина душнина, тупо юбисофт стайл. :down:
Lekrs
Member

Повідомлення

Напрочуд, перша частина доставила массу задоволення.
kalakawa
Member

Повідомлення

На то они и критики, чтобы прославлять игры sony, ea и ubisoft. Как партия приказала
big_bang
Member

Повідомлення

так, не розводити паніку !
я тут Цусіму лише почав рятувати і поки подобається)))
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Цікаво, що в грі є режим "трасування променів".
IronWithin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 26.09.2025 14:20 Цікаво, що в грі є режим "трасування променів".
А що цікавого? Плойка навіть базова якийсь лоу пресет їх потягне, звісно що повного рт не буде тут
daesz
Member

Повідомлення

Надіюсь соснольщики проведуть достойний бетатест перед релізом для тру геймерів.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

IronWithin: 26.09.2025 19:20
Enjthesilence: 26.09.2025 14:20 Цікаво, що в грі є режим "трасування променів".
А що цікавого? Плойка навіть базова якийсь лоу пресет їх потягне, звісно що повного рт не буде тут
Мені подобається ця тенденція, все просто) ексклюзивна гра від соні, з ретрейс модом не так часто подібне випускають
IronWithin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 26.09.2025 20:11
IronWithin: 26.09.2025 19:20

Мені подобається ця тенденція, все просто) ексклюзивна гра від соні, з ретрейс модом не так часто подібне випускають
Ну це заслуга амд :D я гадаю соні не проти рейтрейсингу, просто «партнерів» на переправі не змінюють :D
P.S це далеко не перша гра з частковим рт на пс5 якщо що, в пресетах графіка доволі часто бачу щось з промінчиками

Відправлено через 6 хвилин 9 секунд:
daesz: 26.09.2025 19:30 Надіюсь соснольщики проведуть достойний бетатест перед релізом для тру геймерів.
З радістю пограю на пару років раніше за вас, в комплекті бетатест дружини, бажаєте замовити також? :D
VirusikZloy
Member

Повідомлення

Жаль на пк нету … ну ничего подождем
Геральт
Member

Повідомлення

IronWithin: 26.09.2025 20:57 З радістю пограю на пару років раніше за вас, в комплекті бетатест дружини, бажаєте замовити також? :D
Рік максимум, а може й раніше. Соні викупила фішку, що порт на ПК також грошенята заробляє.
IronWithin
Member

Повідомлення

Геральт: 28.09.2025 09:48
IronWithin: 26.09.2025 20:57 З радістю пограю на пару років раніше за вас, в комплекті бетатест дружини, бажаєте замовити також? :D
Рік максимум, а може й раніше. Соні викупила фішку, що порт на ПК також грошенята заробляє.
А якщо більше року, що будемо з вами робити? Йдіть гуляйте зі своїм передбаченням майбутнього))
Dremjke
Member

Повідомлення

IronWithin: 28.09.2025 16:10А якщо більше року, що будемо з вами робити? Йдіть гуляйте зі своїм передбаченням майбутнього))
Да хоть черрез 10 років - начхати. Це не та гра, яка варта якихось очікувань. З урахуванням того, що попередня - це дженерік асасінкрід.
Сонібої чомусь вирішили, що їх ексклюзиви - це якісь мегаігри, які є тільки у них, а всі інші мають слюни пускати. Сила маркетингу - то воістину велика сила, буквально повітря можна продавати довбозграям.
IronWithin
Member

Повідомлення

Dremjke: 28.09.2025 16:48
IronWithin: 28.09.2025 16:10А якщо більше року, що будемо з вами робити? Йдіть гуляйте зі своїм передбаченням майбутнього))
Да хоть черрез 10 років - начхати. Це не та гра, яка варта якихось очікувань. З урахуванням того, що попередня - це дженерік асасінкрід.
Сонібої чомусь вирішили, що їх ексклюзиви - це якісь мегаігри, які є тільки у них, а всі інші мають слюни пускати. Сила маркетингу - то воістину велика сила, буквально повітря можна продавати довбозграям.
Мова взагалі не за це йшла, але якщо ви вирішили власнику соні свою думку втюхати, то чхати я на неї хотів, якось так, не хворійте… більше ;)
bes
Member

Повідомлення

daesz: 26.09.2025 19:30 Надіюсь соснольщики проведуть достойний бетатест перед релізом для тру геймерів.
да после того как я ее через два года раздадут всем по подписке
Dremjke
Member

Повідомлення

IronWithin: 28.09.2025 17:02не хворійте… більше
Дякую, вашими молитвами :super:
MqM
Member

Повідомлення

IronWithin: 28.09.2025 16:10
Геральт: 28.09.2025 09:48
А якщо більше року, що будемо з вами робити? Йдіть гуляйте зі своїм передбаченням майбутнього))
Так передбачення майбутнього ваша фішка ;)
А тепер чомусь гидуєте :spy:
Пс Сонібойство тепер мені дещо пояснило, це практично завжди ревнісні фанатики, а я то думав хто би мені так завзято щось би доводив :D :D :D
daesz
Member

Повідомлення

MqM: 28.09.2025 20:59Сонібойство тепер мені дещо пояснило
Сонібоям так легко дупу підірвати, що я не втримався вчергове це зробити в цій темі :gigi:
IronWithin
Member

Повідомлення

MqM: 28.09.2025 20:59
IronWithin: 28.09.2025 16:10

Так передбачення майбутнього ваша фішка ;)
А тепер чомусь гидуєте :spy:
Пс Сонібойство тепер мені дещо пояснило, це практично завжди ревнісні фанатики, а я то думав хто би мені так завзято щось би доводив :D :D :D
Ну так я висміюю саме Геральта за те що його слова(не тільки в цій темі, а взагалі) до реальності мають приблизно нульове відношення, а я наскільки памʼятаю коли щось стверджую наперед то з реальністю сходиться, дивно що ви цього не помітили коли стверджували що не варто критикувати то й же сталкер наперед до виходу, як так що всі розуміли це, а ви ні?) Чи ви вирішили гулю набити й в кожній темі про ігри писавши що не треба аналізувати попередні проєкти студій та їх маркетинг бо це «може» не повторитися?))
Назвати мене сонібоєм це ви вирішили «вгадати» використавши непритаманний для вас метод, чи з ваших слів це відразу залізобетонний факт?
Одночасно нагадаю намагаєтесь забути про обіцянки які дали публічно, «присоромивши» тих хто з вами не згоден, і як після всього сприймати вас сурйозно пане?
Відповідь така, до поки перемноження ваших обіцянок/ствердженнь/висновків на дії дає нуль, я дозволю собі ігнорувати таке інформаційне «сміття» B-)

Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
daesz: 28.09.2025 21:54
MqM: 28.09.2025 20:59Сонібойство тепер мені дещо пояснило
Сонібоям так легко дупу підірвати, що я не втримався вчергове це зробити в цій темі :gigi:
Метрикою успіху буде те що вам в принципі відповіли, чи як ви пропонуєте вимірювати свій успіх/невдачу?) Я б сказав що не вдалося, та хто я такий у порівнянні з … ?
Востаннє редагувалось 29.09.2025 00:04 користувачем IronWithin, всього редагувалось 1 раз.
Dremjke
Member

Повідомлення

IronWithin
Ти бухий? Схоже, що так.
Що конкретно Геральт не так написав в цій темі? Це ж факт, що Соні з часом свої ігри портують на PC. А ти, в свою чергу, займаєшся пустодзвіном та суцільне бла-бла-бла, свою "експертну" і неймовірно "важливу" думку намагаєшся втюхати, як єдину вірну та безальтернативну і з якогось біса вирішив, що можеш вказувати, що і кому робити.
Хлопче, попустись.
Відповісти