Вийшов екшен Dying Light: The Beast — гравці в захваті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
GipeR
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вийшов екшен Dying Light: The Beast — гравці в захваті

Гра просто вогонь! Нове народження серії, наче ковток свіжості. Але я поки лише до меню дійшов.
Ще не починав, але вже видно, що це надовго.
Mikes
Member

Повідомлення

Гра просто вогонь! Нове народження серії, наче ковток свіжості. Але я поки лише до меню дійшов
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lividum
Member

Повідомлення

GipeR: 19.09.2025 11:37Але я поки лише до меню дійшов
2025 Тругеймер.
IronWithin
Member

Повідомлення

GipeR

А потім люди ображаються що ти їх дебілами або ще якось називаєш… :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Robostyle
Member

Повідомлення

Dying light 2: The following и лям предзаказов.

Народ любит когда масло со фритюра никогда не сливают
Geinz21
Member

Повідомлення

Это типа уже трушная вторая, которой та должна была быть?
SERGBILL
Member

Повідомлення

Давно чекав щось новеньке та варте витраченого часу, з захопливим сюжетом та приємним геймплеєм і в той же час з чудовою, приємною для очей картинкою. На тлі сірої одноманінтості останнього часу нарешті з'явилося щось яскраве, що вселяє надію на нові відчуття, переживання, емоції. Отже 100% впевнений, що цю гру точно пройду хоча б на ютубчику.
Васильович
Member

Повідомлення

GipeR: 19.09.2025 11:37Гра просто вогонь! Нове народження серії, наче ковток свіжості. Але я поки лише до меню дійшов.
Бачу, до повідомлення треба цю табличку додавати, бо мудрий нарід все за чисту монету сприймає:
спойлер
Зображення
OldBoyUA
Member

Повідомлення

Виглядає як те саме але з режимом перетворення. А те що геймери в захваті не дивно, я теж кожен раз в захваті коли релізиться щось не на UE5 :rolleyes:
deserteagle777
Member

Повідомлення

lividum: 19.09.2025 12:18
GipeR: 19.09.2025 11:37Але я поки лише до меню дійшов
2025 Тругеймер.
ну хоча б до меню дійшов , а не тільки до відгуків стіма , це вже прогрес :laugh:
Lekrs
Member

Повідомлення

Настав час гупцяти зомбаків. Коли небудь... Добавив в список.
MaxZema
Member

Повідомлення

Гра норм! Такою мала бути друга частина! :up:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

GipeR: 19.09.2025 11:37 Предлагаю обсудить Вийшов екшен Dying Light: The Beast — гравці в захваті

Гра просто вогонь! Нове народження серії, наче ковток свіжості. Але я поки лише до меню дійшов.
Перший бос: «налаштування»
Lionthorn
Member

Повідомлення

А розробники-то хитрі. Спочатку рекламують гру в партнерстві з NVIDIA, розказують про гране трасування та підтримку всього підряд. Потім виходить Borderlands 4, яка дуже важка через постійне трасування (Lumen) та певні проблеми рушія UE5 і оптимізації, що пов`язана з цим. Поляки це бачать і... прямо перед релізом з гри повністю прибирають трасування, щоб забезпечити "кращий користувацькій досвід". І все... гра, що створена на майже 10-річному рушії власної розробки - C-Engine, стає єталоном "оптимізації" в очах гучної спільноти, бо і працює гарно, і не дуже вимоглива, і графіку має доволі пристойну.

Цікаво буде подивитися на відгуки цієї ж спільноти, коли в гру повернуть трасування (яке, за чутками, буде вже не ray tracing, а path tracing).
nick_ii
Junior

Повідомлення

Так там і трасування немає? То чого воно так тормозить? Я розумію що в мене ноут і всього 3070ti, але 50-60 fps на низьких з DLSS Balance... Навіть якщо в кімнаті і носом в стіну різниці майже немає. GPU Load завжди 99%. Драйвера останні. Хоча різниці не помітив зі старими.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Lionthorn: 19.09.2025 14:15 А розробники-то хитрі. Спочатку рекламують гру в партнерстві з NVIDIA, розказують про гране трасування та підтримку всього підряд. Потім виходить Borderlands 4, яка дуже важка через постійне трасування (Lumen) та певні проблеми рушія UE5 і оптимізації, що пов`язана з цим. Поляки це бачать і... прямо перед релізом з гри повністю прибирають трасування, щоб забезпечити "кращий користувацькій досвід". І все... гра, що створена на майже 10-річному рушії власної розробки - C-Engine, стає єталоном "оптимізації" в очах гучної спільноти, бо і працює гарно, і не дуже вимоглива, і графіку має доволі пристойну.

Цікаво буде подивитися на відгуки цієї ж спільноти, коли в гру повернуть трасування (яке, за чутками, буде вже не ray tracing, а path tracing).
А що має змінитися? Які питання, якщо рт опціональний? Жодних, і в борді не у люмені проблема
Lionthorn
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Якраз таки Lumen це одна з проблем (плюс об'ємні хмари/туман ще досить вимогливі), через яку в грі навіть на RTX 5090 не дуже багато fps. В 4К, без DLSS. А якщо б Lumen теж була опціональною, як в Fortnite, наприклад? Думаю, що рівень продуктивності був би не сильно гіршим за Borderlands 3. І, певно, грі б цілком вистачало 8ГБ відеопам'яті, в менших роздільних здатностях. Так, підфрізи/підтупи/посмикування, що пов'язані з іншою проблемою рушія - стрімінг ассетів, залишилися б (хоча і в трійці на UE4 з цим є проблеми).
Востаннє редагувалось 19.09.2025 14:48 користувачем Lionthorn, всього редагувалось 1 раз.
MqM
Member

Повідомлення

Васильович: 19.09.2025 12:47
GipeR: 19.09.2025 11:37Гра просто вогонь! Нове народження серії, наче ковток свіжості. Але я поки лише до меню дійшов.
Бачу, до повідомлення треба цю табличку додавати, бо мудрий нарід все за чисту монету сприймає:
спойлер
Зображення
Розуміння сарказму вимагає інтуції та інтелекту :D
А британський гумор то взагалі часто знущання над вбогими :D
Lekrs
Member

Повідомлення

nick_ii: 19.09.2025 14:27 Так там і трасування немає? То чого воно так тормозить? Я розумію що в мене ноут і всього 3070ti, але 50-60 fps на низьких з DLSS Balance... Навіть якщо в кімнаті і носом в стіну різниці майже немає. GPU Load завжди 99%. Драйвера останні. Хоча різниці не помітив зі старими.
Потрібно дати кілька місяців на оптимізацію, можливо стане краще.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Ну критики у захваті як завжди - 10/10, 100/100 , 500/500 - а потім всі дивуються як ці 10/10 на передпоказах "Довга хода" (2025) за книгою Стівена Кінга у прокаті зливається як зачмошене дно. :laugh:
Відповісти