Растёт спрос, повышаем цены
Логично
Никогда не было и вот опять
Не сильно и хотелось! 2TB NVME+6TB HDD в ПК и почти 2TB NVME в PS5 мне хватит ещё лет на десять. Делайте, что хотите, достали
Да не, бред какой-то! Лучше цены задрать!MqM: ↑ 16.09.2025 12:34 Пропоную обговорити Ціни на жорсткі диски та SSD можуть зрости на 30%
Дожилися, щоб ще жорсткі диски дорожчалиЯк завжди треба мати заначки, аби купувати весь дефіцит на роки, то одне дорожчає, то інше.
А може вони збільшать виробництво на 30%? Не думали? Все таки попит буде не закритий
Якщо вам стільки вистачить на 10 років, то ви дуже щаслива людина. Мені 4тб вдалося забити за 3 роки:) і все жаль видаляти, бо наче і требаdoc-oc: ↑ 16.09.2025 12:34 Предлагаю обсудить Ціни на жорсткі диски та SSD можуть зрости на 30%
Растёт спрос, повышаем цены![]()
Логично![]()
Никогда не было и вот опять![]()
Не сильно и хотелось! 2TB NVME+6TB HDD в ПК и почти 2TB NVME в PS5 мне хватит ещё лет на десять. Делайте, что хотите, достали![]()
Если это ваши личные фото и видео, понимаю)MqM: ↑ 16.09.2025 12:36Якщо вам стільки вистачить на 10 років, то ви дуже щаслива людина. Мені 4тб вдалося забити за 3 роки:) і все жаль видаляти, бо наче і требаdoc-oc: ↑ 16.09.2025 12:34 Предлагаю обсудить Ціни на жорсткі диски та SSD можуть зрости на 30%
Растёт спрос, повышаем цены![]()
Логично![]()
Никогда не было и вот опять![]()
Не сильно и хотелось! 2TB NVME+6TB HDD в ПК и почти 2TB NVME в PS5 мне хватит ещё лет на десять. Делайте, что хотите, достали![]()
Не тільки особисті фото, але й рідкісні файли:) В можму випадку програми і нейронки з моделями (які буває видаляються) ПС ще інколи альфа-бета версії ігор колекціонуюdoc-oc: ↑ 16.09.2025 12:39Если это ваши личные фото и видео, понимаю)MqM: ↑ 16.09.2025 12:36
Якщо вам стільки вистачить на 10 років, то ви дуже щаслива людина. Мені 4тб вдалося забити за 3 роки:) і все жаль видаляти, бо наче і треба
Но если это мусор из интернета в виде репаков и рипов) То на фиг надо)
Зараз прийдуть доморощені економісти і пояснять, що безкінечно задирати ціни це нормальна ринкова практика, а якась державна регуляція цін це страшні прояви комунізмуdoc-oc: ↑ 16.09.2025 12:36Да не, бред какой-то! Лучше цены задрать!MqM: ↑ 16.09.2025 12:34 Пропоную обговорити Ціни на жорсткі диски та SSD можуть зрости на 30%
Дожилися, щоб ще жорсткі диски дорожчалиЯк завжди треба мати заначки, аби купувати весь дефіцит на роки, то одне дорожчає, то інше.
А може вони збільшать виробництво на 30%? Не думали? Все таки попит буде не закритий
Это как последняя клубника на рынке! Я в таких случаях советую её себе в ж… запихивать, а не продавать! Она же последняя!
Якщо всю цю фігню скуповувати "про запас", то житло перетвориться на підсобне приміщення серверноїMqM: ↑ 16.09.2025 12:34купувати весь дефіцит на роки
А если спрос не растет и цены начинают снижаться, всегда можно ограничить производство!
Серйозно? Напевно застряг в нульових)
Це складна хитровимахана логіка, при якій не треба затрат на інвестиції у виробничі лініїmarinich: ↑ 16.09.2025 13:44 Якісь дивні часи, якщо спрос росте ціни піднімаємо, якщо падає менше виготовляємо і теж піднімаємо.
Головне, що працює) Скільки куртка ціну не задирає - все одно берутьMqM: ↑ 16.09.2025 13:55складна хитровимахана логіка
винда сама по себе через некоторое время на 120 ссд не влазит, мне через 2-3 года 256гб еле хватало, приходилось периодически искать что жрёт место и чистить
Будь как SSD, знай себе цену и постоянно расти над собойmarinich: ↑ 16.09.2025 13:44 Якісь дивні часи, якщо попит росте ціни піднімаємо, якщо падає менше виготовляємо і теж піднімаємо.
Ну ты то палку не перегибай