Ціни на жорсткі диски та SSD можуть зрости на 30%

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
doc-oc
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ціни на жорсткі диски та SSD можуть зрости на 30%
Растёт спрос, повышаем цены :laugh:
Логично :idea:
Никогда не было и вот опять :lol:
Не сильно и хотелось! 2TB NVME+6TB HDD в ПК и почти 2TB NVME в PS5 мне хватит ещё лет на десять. Делайте, что хотите, достали :laugh:
Востаннє редагувалось 16.09.2025 12:34 користувачем doc-oc, всього редагувалось 1 раз.
MqM
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Ціни на жорсткі диски та SSD можуть зрости на 30%

Дожилися, щоб ще жорсткі диски дорожчали :weep: Як завжди треба мати заначки, аби купувати весь дефіцит на роки, то одне дорожчає, то інше.
А може вони збільшать виробництво на 30%? Не думали? Все таки попит буде не закритий
doc-oc
Member

Повідомлення

MqM: 16.09.2025 12:34 Пропоную обговорити Ціни на жорсткі диски та SSD можуть зрости на 30%

Дожилися, щоб ще жорсткі диски дорожчали :weep: Як завжди треба мати заначки, аби купувати весь дефіцит на роки, то одне дорожчає, то інше.
А може вони збільшать виробництво на 30%? Не думали? Все таки попит буде не закритий
Да не, бред какой-то! Лучше цены задрать!
Это как последняя клубника на рынке! Я в таких случаях советую её себе в ж… запихивать, а не продавать! Она же последняя!
MqM
Member

Повідомлення

doc-oc: 16.09.2025 12:34 Предлагаю обсудить Ціни на жорсткі диски та SSD можуть зрости на 30%
Не сильно и хотелось! 2TB NVME+6TB HDD в ПК и почти 2TB NVME в PS5 мне хватит ещё лет на десять. Делайте, что хотите, достали :laugh:
Якщо вам стільки вистачить на 10 років, то ви дуже щаслива людина. Мені 4тб вдалося забити за 3 роки:) і все жаль видаляти, бо наче і треба
doc-oc
Member

Повідомлення

MqM: 16.09.2025 12:36
doc-oc: 16.09.2025 12:34 Предлагаю обсудить Ціни на жорсткі диски та SSD можуть зрости на 30%
Якщо вам стільки вистачить на 10 років, то ви дуже щаслива людина. Мені 4тб вдалося забити за 3 роки:) і все жаль видаляти, бо наче і треба
Если это ваши личные фото и видео, понимаю)
Но если это мусор из интернета в виде репаков и рипов) То на фиг надо)
MqM
Member

Повідомлення

doc-oc: 16.09.2025 12:39
MqM: 16.09.2025 12:36
Если это ваши личные фото и видео, понимаю)
Но если это мусор из интернета в виде репаков и рипов) То на фиг надо)
Не тільки особисті фото, але й рідкісні файли:) В можму випадку програми і нейронки з моделями (які буває видаляються) ПС ще інколи альфа-бета версії ігор колекціоную
doc-oc: 16.09.2025 12:36
MqM: 16.09.2025 12:34 Пропоную обговорити Ціни на жорсткі диски та SSD можуть зрости на 30%

Да не, бред какой-то! Лучше цены задрать!
Это как последняя клубника на рынке! Я в таких случаях советую её себе в ж… запихивать, а не продавать! Она же последняя!
Зараз прийдуть доморощені економісти і пояснять, що безкінечно задирати ціни це нормальна ринкова практика, а якась державна регуляція цін це страшні прояви комунізму :lol:
alexeygalas
Member

Повідомлення

спойлер
Забирайте мої, у мене не дорого ))
Востаннє редагувалось 16.09.2025 13:02 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 1 раз.
Fozie
Junior

Повідомлення

я дешевых так и не дождался, а они ещё и подорожают, вы чё вообще))
Ostin
Member

Повідомлення

MqM: 16.09.2025 12:34купувати весь дефіцит на роки
Якщо всю цю фігню скуповувати "про запас", то житло перетвориться на підсобне приміщення серверної :D
Я взагалі очікував, що великі об'єми стануть за нормальними цінами, а воно он як) То на черговий "терабайт" в принципі пофіг.
curious user
Member

Повідомлення

Хотілося б дочекатися, що піднімуть ціни через повальні енурез і "срачку" у керівництві виробників пам'яті(SSD, HDD) :mad: . На це можна трохи і скинутися(у мене на картці якась дрібно та є :gigi: ). А то ddr4 ми вже не хочемо виробляти, nand-памяті зменшимо обсяг виробництва, але грошей хочемо ще більше. Ще дійдуть до роботи тільки за підпискою, от тоді заживемо. :spy:
Zakarul
Member

Повідомлення

Винт на 256 гб забить не могу.
Шо вы там годами складируете?
Tiufin
Member

Повідомлення

Монополіст куртка і тут на геймерах наживається :D :rotate: І куди тільки антимонопольщики дивляться :mad: :D
Smok
Member

Повідомлення

покласти в банк: +15-17%
купити ОВДП: +17%
купити диски: +30%
waryag
Member

Повідомлення

doc-oc: 16.09.2025 12:34Растёт спрос, повышаем цены :laugh:
А если спрос не растет и цены начинают снижаться, всегда можно ограничить производство!
EvgenyDET
Member

Повідомлення

2008 год HDD Samsung 1TB — $100
2025 год SSD Samsung 1TB — $100
невесело
marinich
Member

Повідомлення

Якісь дивні часи, якщо попит росте ціни піднімаємо, якщо падає менше виготовляємо і теж піднімаємо.
Востаннє редагувалось 16.09.2025 13:59 користувачем marinich, всього редагувалось 1 раз.
MqM
Member

Повідомлення

Zakarul: 16.09.2025 13:25 Винт на 256 гб забить не могу.
Серйозно? Напевно застряг в нульових)
З іграми по 5-10 гігабайт, та фільмами.
А нічого, що одна лише сучасна колда може забити весь цей обсяг памяті?)
4k відео blueray remux спокійно може мати під 100 гіг?)
І це тільки розваги, зараз робочі програми десятками гіг важать тільки

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
marinich: 16.09.2025 13:44 Якісь дивні часи, якщо спрос росте ціни піднімаємо, якщо падає менше виготовляємо і теж піднімаємо.
Це складна хитровимахана логіка, при якій не треба затрат на інвестиції у виробничі лінії
Востаннє редагувалось 16.09.2025 14:21 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
Ostin
Member

Повідомлення

MqM: 16.09.2025 13:55складна хитровимахана логіка
Головне, що працює) Скільки куртка ціну не задирає - все одно беруть :lol:
А інші теж так хочуть :D
DDt
Member

Повідомлення

винда сама по себе через некоторое время на 120 ссд не влазит, мне через 2-3 года 256гб еле хватало, приходилось периодически искать что жрёт место и чистить

а игры сколько щас жрут ....
doc-oc
Member

Повідомлення

marinich: 16.09.2025 13:44 Якісь дивні часи, якщо попит росте ціни піднімаємо, якщо падає менше виготовляємо і теж піднімаємо.
Будь как SSD, знай себе цену и постоянно расти над собой :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Ну ты то палку не перегибай :laugh:
Сейчас один фильм 50+Гб, а игры по 200+Гб бывают :laugh:
Відповісти