Предлагаю обсудить Збірка S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy отримала оновлення 1.3 із виправленням помилок
Абсолютно нелогічно випускати трилогію, після продовження. Та ще й таку не виразну. Треба було підігрівати інтерес до виходу С2. Поліпшити графіку, механіки, опираючись на деякі моди. А вийшло майже те що було, тільки з багами, які треба виправляти. Та ще як я вже сказав недоречно пізно
Новини
Останні статті і огляди
Збірка S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy отримала оновлення 1.3 із виправленням помилок
-
Afit
Member
-
Vpupkin
Member
Afit
Краще пізно, власникам оригінальних версій дали задарма, тому гріх скаржитися. Друга частина теж могла б вийти у кращому вигляді, але......
Краще пізно, власникам оригінальних версій дали задарма, тому гріх скаржитися. Друга частина теж могла б вийти у кращому вигляді, але......
-
1234waltz
Member
Це все добре, але воно на релізі було глючніше ніж в старих версіях. Той самий Зов Прип'яті останній білд до ремастеру взагалі без жодного глюка проходив, але в ремастері "покращили" так, що з'явились глюки про які забули років 10 томуVpupkin: ↑ 15.09.2025 15:58 Afit
-
FishNumberOne
Member
Как по мне - грех жаловаться. Фактически владельцам старых версий нахаляву завезли обновление до современного вида. С учетом наличия сборника в steam можно рассчитывать что его со временем будут полировать и в итоге получится добротная играбельная версия. Ради каждого патча которой не придется уже покупать диски или искать патчи по этим вашим интернетамAfit: ↑ 15.09.2025 15:49 Предлагаю обсудить Збірка S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy отримала оновлення 1.3 із виправленням помилок
Абсолютно нелогічно випускати трилогію, після продовження. Та ще й таку не виразну. Треба було підігрівати інтерес до виходу С2. Поліпшити графіку, механіки, опираючись на деякі моди. А вийшло майже те що було, тільки з багами, які треба виправляти. Та ще як я вже сказав недоречно пізно
-
Psychopath
Junior
- спойлер

-
Alligator
Member
Сталкер стартанув дуже жваво, а ось доповнення й нині в розробці, вангую трилогія на колінці була видана в реліз, щоб якось затримати гравців у грі які можуть піти грати в інше.Afit: ↑ 15.09.2025 15:49Абсолютно нелогічно випускати трилогію, після продовження. Та ще й таку не виразну. Треба було підігрівати інтерес до виходу С2. Поліпшити графіку, механіки, опираючись на деякі моди. А вийшло майже те що було, тільки з багами, які треба виправляти. Та ще як я вже сказав недоречно пізно
P.S. КПК у трилогії у першій грі на ультраширокому моніторі це тупо мем про самсунг100500
-
NUN4AG
Member
Трилогія була зроблена під консольну аудиторію. Версія для ПК - це просто крихти додаткового заробітку та кістка володарям оригінальних версій.Alligator: ↑ 15.09.2025 17:30трилогія на колінці була видана в реліз, щоб якось затримати гравців у грі які можуть піти грати в інше
STALKER 2 - не MMO/ігра-сервіс, щоб затримувати в ній гравців.
Купив свою копію - можеш навіть не запускати її
-
Alligator
Member
Вона подавала надії, я усі "знаки питання" досліджував по ходу гри і взяв максимальну версію гри для підтримки розрабів, спочатку переживав, що обрав варіант проходу в Прип'ять у тунелі замість простого проходу через станції, але напис "перейшовши у цю локацію ви вже не повернетесь назад" одразу вбив будь які намагання відступати від основного сюжету.NUN4AG: ↑ 15.09.2025 18:00STALKER 2 - не MMO/ігра-сервіс, щоб затримувати в ній гравців.
-
Enjthesilence
Member
судячи з "фіналів" длс будуть відбуватись до цього моменту.Alligator: ↑ 15.09.2025 18:14 "перейшовши у цю локацію ви вже не повернетесь назад" одразу вбив будь які намагання відступати від основного сюжету.![]()
-
Afit
Member
Краще вони б платними вийшли вчасно, але в дуже покращеном вигляді. Особисто я перепроходити почав за рік трилогію і був би дуже радий бачити її більш менш в сучасному вигляді. Як думаєш, мені і тім хто пройшов до С2 трилогію, є діло до цього ремастера? А щодо "гріх скаржитися" мені фіолетово, бо перепроходити те саме в надцятий раз я не збираюсь, бо це позбавлено будь якого сенсуVpupkin: ↑ 15.09.2025 15:58 Afit
-
gamersfan
Member
Мне продали в 2012 году ру версию, потому что нашего региона тогда не существовало, покупал за фулпрайс в стиме. Потом ее удалии из магазина, из за чего я получил только ЧН и ЗП, без ТЧ. Жлобы на gsc.
Зато русакам, которые покупали по суперскидкам из Турции намного позже - улучшенную версию дало. Круто придумал григорович.
-
starik_0
Member
никаким современным видом там и не пахнет. моды которые распространяются бесплатно намного лучшеFishNumberOne: ↑ 15.09.2025 16:46Как по мне - грех жаловаться. Фактически владельцам старых версий нахаляву завезли обновление до современного вида. С учетом наличия сборника в steam можно рассчитывать что его со временем будут полировать и в итоге получится добротная играбельная версия. Ради каждого патча которой не придется уже покупать диски или искать патчи по этим вашим интернетамAfit: ↑ 15.09.2025 15:49 Предлагаю обсудить Збірка S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy отримала оновлення 1.3 із виправленням помилок
Абсолютно нелогічно випускати трилогію, після продовження. Та ще й таку не виразну. Треба було підігрівати інтерес до виходу С2. Поліпшити графіку, механіки, опираючись на деякі моди. А вийшло майже те що було, тільки з багами, які треба виправляти. Та ще як я вже сказав недоречно пізно![]()
-
MqM
Member
Так сам прикол в тому, що й самі розробники забули)))1234waltz: ↑ 15.09.2025 16:33Це все добре, але воно на релізі було глючніше ніж в старих версіях. Той самий Зов Прип'яті останній білд до ремастеру взагалі без жодного глюка проходив, але в ремастері "покращили" так, що з'явились глюки про які забули років 10 томуVpupkin: ↑ 15.09.2025 15:58 Afit
Краще пізно, власникам оригінальних версій дали задарма, тому гріх скаржитися. Друга частина теж могла б вийти у кращому вигляді, але......![]()
Правда це зрозуміло, тих розпобниеів не залишилося. Проте чому вони взяли за основу оригінальний білд гри, а не останній з усіма патчами? Викликає питання щодо порядку в управлінні базами даних в компанії
-
Wanek Petrowsky
Junior
Зайшов подививсь, те саме мильне гівно шо й було, фпс меншний ніж в однопоточному оригіналі. Для консольщиків хай буде, а на пк посоромились би таке випускати навіть задарма