Новини
Останні статті і огляди
Опубліковано свіжий геймплейний трейлер кіберпанк-екшену Neo Berlin 2087
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити Опубліковано свіжий геймплейний трейлер кіберпанк-екшену Neo Berlin 2087
поганий фреймрейт помітно навіть в трейлері і взагалі виглядає як пререндер
більшість ігор на юе5 виглядає одночасно дешево і дорого, такий ось парадокс)) а войс актінг тут який, ой
поганий фреймрейт помітно навіть в трейлері і взагалі виглядає як пререндер
більшість ігор на юе5 виглядає одночасно дешево і дорого, такий ось парадокс)) а войс актінг тут який, ой
-
1234waltz
Member
Виглядає доволі вторинно, втім, думаю цей рендер має мало спільного з тим, що доживе до релізу.
П.С. Як для Берліна майбутнього в трейлері замало турків.
-
waryag
Member
Екшн не переконливий. Ще й з натяками на використання нейронок.Enjthesilence: ↑ 15.08.2025 13:45 поганий фреймрейт помітно навіть в трейлері і взагалі виглядає як пререндер
Так.Enjthesilence: ↑ 15.08.2025 13:45а войс актінг тут який, ой
І все одно, концепт мене швидше зацікавив.
-
l-m
Member
Анімації погані, особливо лицьові, таке враження що їх ШІ робив, такі ж неприродні неприємні вайби.
Та й вся гра в цілому виглядає, наче ШІ згодували всі популярні науково-фантастичні тайтли, та сказали зроби круто, така дика суміш копіпасти з усього на світі, без жодної оригінальності.
Та й вся гра в цілому виглядає, наче ШІ згодували всі популярні науково-фантастичні тайтли, та сказали зроби круто, така дика суміш копіпасти з усього на світі, без жодної оригінальності.
-
Nekros
Member
Deud EX нагадало. Таке ж перемикання на погляд від 3ї особи при укритті і рукопашці
-
MqM
Member
Ну афронімці не турки, але чим гірше?)1234waltz: ↑ 15.08.2025 14:07 Виглядає доволі вторинно, втім, думаю цей рендер має мало спільного з тим, що доживе до релізу.
Напевно турки стали патріотичніше та емігрували назад до Туреччини
-
Keyser Soze
Member
Не понял, где арабы, азиаты? Где дёнерные???
Где колоритная музыка африканских-азиатских базаров с берлинских улиц???
Почему роботы без тюрбана? Где рикши с индийско-пакистанскими курьерами???
Это какой-то не такой Берлин...

Востаннє редагувалось 15.08.2025 16:19 користувачем Keyser Soze, всього редагувалось 1 раз.
-
Sigma-V
Member
=====================
Да, явная нехватка паранджей/хиджабов на берлинских улицах...

=====================
Да, явная нехватка паранджей/хиджабов на берлинских улицах...
-
Jay228
Member
якщо буде добра рпг складова а не тільки екшон то до виходу кіберпанк2 можна буде пограти
-
Lekrs
Member
Я я, кібер Ганс. Виглядає інтригучи.
-
my7Moon
Junior
Із уявою якась біда то 2077 тепер 2087
-
dead_rat
Member
Keyser Soze: ↑ 15.08.2025 16:14 Не понял, где арабы, азиаты? Где дёнерные???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Это какой-то не такой Берлин...![]()
![]()
![]()
Автори походу навіть на ютюбі про Берлін не подивилися
-
daesz
Member
Виглядає більш наближено до сайберпанку ніж сайберпанк2077 (який швидше пост-сайберпанк). Зрозуміло що масштаб гри не той, але зацінимс-с, не те щоб я пропустив хоч один проект в жанрі сайберпанку з +-2005 енівей та й не те щоб їх було настільки багато 
-
Enjthesilence
Member
виглядає як мікс синдікейт та деус екс))daesz: ↑ 15.08.2025 21:57 Виглядає більш наближено до сайберпанку ніж сайберпанк2077 (який швидше пост-сайберпанк). Зрозуміло що масштаб гри не той, але зацінимс-с, не те щоб я пропустив хоч один проект в жанрі сайберпанку з +-2005 енівей та й не те щоб їх було настільки багато![]()
-
Tesseract
Member
Не зрозуміло де там "кібер". Якщо немає можливості пограти за нетранера, і хакати людей через камери відео спостереження, то це просто якась дуже вбога антиутопія.
-
daesz
Member
Мені чомусь перше що згадалось - це був hard reset x)Enjthesilence: ↑ 15.08.2025 22:36виглядає як мікс синдікейт та деус екс))daesz: ↑ 15.08.2025 21:57 Виглядає більш наближено до сайберпанку ніж сайберпанк2077 (який швидше пост-сайберпанк). Зрозуміло що масштаб гри не той, але зацінимс-с, не те щоб я пропустив хоч один проект в жанрі сайберпанку з +-2005 енівей та й не те щоб їх було настільки багато![]()
-
MqM
Member
В Деусі Ікс теж людей не по хакаєш наскільки памятаю, але чистий кіберпанкTesseract: ↑ 15.08.2025 22:38 Не зрозуміло де там "кібер". Якщо немає можливості пограти за нетранера, і хакати людей через камери відео спостереження, то це просто якась дуже вбога антиутопія.
-
Dremjke
Member
Черговий всратий екшончик на анріалі. Воно навіть не вторинне, а ніяке. Попахує калькою на Cyberpunk2077. Ігрова індустрія пробиває дно.
-
RTX
Junior
И не стыдно им такое выкладывать?