Новини
Останні статті і огляди
Nexon Games анонсувала амбітний екшен Woochi the Wayfarer у світі корейської міфології
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити Nexon Games анонсувала амбітний екшен Woochi the Wayfarer у світі корейської міфології
це вже ригочка конкретна, одні й ті самі ігри, в однаковому сеттінгу, ідентично виглядаючи на сраному ЮЕ5. це от взят скріншот з тих "клонів" і навіть важко буде сказати що це різні ігри
це вже ригочка конкретна, одні й ті самі ігри, в однаковому сеттінгу, ідентично виглядаючи на сраному ЮЕ5. це от взят скріншот з тих "клонів" і навіть важко буде сказати що це різні ігри
-
waryag
Member
Це ви про творчість фром софтваре?Enjthesilence: ↑ 12.08.2025 11:32це вже ригочка конкретна, одні й ті самі ігри, в однаковому сеттінгу, ідентично виглядаючи на сраному ЮЕ5. це от взят скріншот з тих "клонів" і навіть важко буде сказати що це різні ігри
Вийде ця гра - побачимо. А до тих пір не бачу особливого сенсу хейтити чи покладати надії на корейську творчість.
-
ramm
Member
На заміну західному фольклору прийшов азіатський, котрий в мене викликає підсвідому відразу. Добре що хоч переріс стадію неконтрольованого споживання ігор.
-
FarCry
Member
Проходьте, не затримуйтесь. Тут немає на що дивитися.Сучасну графіку забезпечить рушій Unreal Engine 5.
-
MaxZema
Member
З назвами у них дійсно якийсь прикол 
-
Earanak
Member
Вучанг, Вуконг, Вулонг, Вуучи дальше что ? Вуджин, Вуань, Вучжоу, Вухай 
-
Lekrs
Member
Китайклон
-
waryag
Member
Вухо, вулик, вуду, вулкан!Earanak: ↑ 12.08.2025 12:27Вучанг, Вуконг, Вулонг, Вуучи дальше что ?
Відправлено через 10 хвилин 3 секунди:
корейклон китайклону японоклону!Lekrs: ↑ 12.08.2025 12:49Китайклон
-
karokum
Member
Неприпустиме, ігри в азіатському сетингу виглядають як ігри в азіатському сетингуEnjthesilence: ↑ 12.08.2025 11:32 в однаковому сеттінгу
-
Hagen
Junior
Хочу гру від китайців з назвою "Сіра лисичка відповідає сірій пташці". От там буде китайський варіант назви топчик.
-
1234waltz
Member
Дуже чекаю коли вийде китайська ААА гра з назвою 慧娘
-
Lekrs
Member
Вжух вжух, вжіх вжіх, і вжаг вжаг!
-
Hotspur
Member
Ну графіка красива. Все інше побачимо
-
MqM
Member
З серії «всі азіати на одне лице, мабуть родичі»Enjthesilence: ↑ 12.08.2025 11:32 Пропоную обговорити Nexon Games анонсувала амбітний екшен Woochi the Wayfarer у світі корейської міфології
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Але чим викликає відразу так і не пояснили?ramm: ↑ 12.08.2025 12:08 На заміну західному фольклору прийшов азіатський, котрий в мене викликає підсвідому відразу. Добре що хоч переріс стадію неконтрольованого споживання ігор.
Тим часом японський фольклор існує давно в іграх та добре поживає
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
«Шок, сталося непоправне, ніколи не буже як раніше!»karokum: ↑ 12.08.2025 13:34Неприпустиме, ігри в азіатському сетингу виглядають як ігри в азіатському сетингуEnjthesilence: ↑ 12.08.2025 11:32 в однаковому сеттінгу![]()
-
daesz
Member
- спойлер

-
Enjthesilence
Member
з серії "аби щось ригнути"
за 2 роки виходить 5 ігор в одному жанрі з майже ідентичним візуалом і сеттінгом на одному рушії, навіть назви легко сплутати) і неважливо хто там розробник, це ігри копіпасти, якщо ти цього не бачиш, радий за тебе, буде в що пограти
-
MqM
Member
Так це ж про ваш допис.Enjthesilence: ↑ 12.08.2025 17:50з серії "аби щось ригнути"![]()
за 2 роки виходить 5 ігор в одному жанрі з майже ідентичним візуалом і сеттінгом на одному рушії, навіть назви легко сплутати) і неважливо хто там розробник, це ігри копіпасти, якщо ти цього не бачиш, радий за тебе, буде в що пограти
Один жанр той що? Це те саме , що сказати про фентезі стоатегії, що вони всі одне і теж:)
Ідентичний візуал? А ну давай поясни, бо для когось наші козаки і донськіе казаки теж одне і теж, що зовні і по суті
Так один рушій, графіка схожа, але чомусь такої трагедії не роздувають у фільмах, хоча там буває навіть цілі сцени повторно використовують.
Варто можливо вивчити термін копіпаста? Я перекладу спеціально для вас буквально «скопіювати і вставити» . Побачив знайомі асети? Якісь можливо механіки ? Чи особистао вам злили сюжет? в сюжетному то трейлері! де видно лише фейс одного персонажа і його наряд? Дійсно це ж не ригнути шось, а глибока екстрасенсорна аналітика прямо в мозок розробника
Пс копіпаста це як було недавно з клоном Horizon zero dawn, о це вам відносна копіпаста - коли все позичали в оригіналу
-
cspp
Member
Я и вуконга больше 20 минут не выдержал.
-
IronWithin
Member
Ну давайте за людей відповім, перефразую, бо ви щось не догнали, виходить чергова азіатська гра в якій буде(скоріш за все) графіка, можливо буде норм працювати, і 100% абсолютно бездарно зроблений геймплей, за азіатські сюжети я думаю ми відразу домовимося що для нас їх не існує, ціна фул прайс ААА, і на додачу постійне відчуття того що ти вже в це грав, але не можеш згадати назви тієї хріні)) сподіваюсь тепер зрозуміло чого люди пишуть гнівні коментарі? Забув ще тонни пафосу від якого блювати тягне, точноMqM: ↑ 12.08.2025 17:59Так це ж про ваш допис.Enjthesilence: ↑ 12.08.2025 17:50
з серії "аби щось ригнути"![]()
Один жанр той що? Це те саме , що сказати про фентезі стоатегії, що вони всі одне і теж:)
Ідентичний візуал? А ну давай поясни, бо для когось наші козаки і донськіе казаки теж одне і теж, що зовні і по сутіНавіщо власне невігластво показувати.
Так один рушій, графіка схожа, але чомусь такої трагедії не роздувають у фільмах, хоча там буває навіть цілі сцени повторно використовують.
Варто можливо вивчити термін копіпаста? Я перекладу спеціально для вас буквально «скопіювати і вставити» . Побачив знайомі асети? Якісь можливо механіки ? Чи особистао вам злили сюжет? в сюжетному то трейлері! де видно лише фейс одного персонажа і його наряд? Дійсно це ж не ригнути шось, а глибока екстрасенсорна аналітика прямо в мозок розробника
Пс копіпаста це як було недавно з клоном Horizon zero dawn, о це вам відносна копіпаста - коли все позичали в оригіналу
-
waryag
Member
Дуже сміливе твердження.IronWithin: ↑ 13.08.2025 08:27 за азіатські сюжети я думаю ми відразу домовимося що для нас їх не існує
Різноманітні клони сосаликів виходять вже не перше десятиріччя, у тому числі і в азіатських сеттингах. (Навряд чи несподівано, якщо згадати походження ФС?)Enjthesilence: ↑ 12.08.2025 17:50з серії "аби щось ригнути"
Після виходу УЕ5 він став популярним через можливість робити крутий графон в АА бюджеті.
На цьому подібність закінчується. І звідки 5, якщо 3, з натяжкою?