Стала відома дата виходу портативних ігрових систем ASUS ROG Xbox Ally

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nekros
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Стала відома дата виходу портативних ігрових систем ASUS ROG Xbox Ally

Ось якби майки ще робили спеціальні версії ігр під портативну як нінтендо :-P
gregory_amd
Member

Повідомлення

Головна причина чому чекаю на них - у молодшої стоїть 0405 Arieth той же що в стімдеку.. А це означає що потенційно можна буде вкрасти драйвери новіші за 2022 рік... А можливо ще й не кастровані як в стімдеку й з підтримкою апаратного прискорення відео...
Keyser Soze
Member

Повідомлення

AMD Ryzen™ AI Z2 Extreme:
NPU TOPS - Up to 50 TOPS
24G LPDDR5X-8000
Есть два варианта применения этого устройства - мирное ("домашний" AI\ML) и военное B-) :kbd:
Nekros
Member

Повідомлення

Keyser Soze: 08.08.2025 14:55
AMD Ryzen™ AI Z2 Extreme:
NPU TOPS - Up to 50 TOPS
24G LPDDR5X-8000
Есть два варианта применения этого устройства - мирное ("домашний" AI\ML) и военное B-) :kbd:
Воєнної це у кел оф дьюті? :gigi:
Leeman
Member

Повідомлення

Дорого.
Draqoon
Member

Повідомлення

Фігня, чекаємо стім дек 2
Hotspur
Member

Повідомлення

Draqoon: 08.08.2025 17:08 Фігня, чекаємо стім дек 2
так. він хоч не 1000 доларів
Tetronga
Member

Повідомлення

Нашо це потрібно в світі, де існує Свіч 2? :pray:
Leeman
Member

Повідомлення

Tetronga: 08.08.2025 19:30 Нашо це потрібно в світі, де існує Свіч 2? :pray:
Як би там не лайно екран був і ціни адекватні на ігри, а так нафіг він потрібен.
Melofon
Member

Повідомлення

Разница между моделями в цене в полтора раза, но разница в производительности между вариантами в два и более раза, нафиг такое счастье? Старшая имеет 8ядер/16потоков, младшая 4ядра/8потоков, графика младшая 8 ядер рдна2 , старшая 16 чдер рдна3,5, младшая 512ГБ, старшая 1000 ГБ, только оперативы и аккумулятор не в два раза что особой роли не играет т.к. всё таки производительность важней и она тут везде почти в два раза, поэтому и цена младшей если отталкиваться от старшей должна быть максимум 450$ , а то и все 400$ , да и старшая должна стоить поменьше бо тут как обычно наценка неадекватная, кому нужна шляпа за 1к$ которая может работать час в ААА игре при этом не на полную мощность, а на полую только от бп :lol:

Отправлено спустя 5 минут 18 секунд:
Hotspur: 08.08.2025 18:16
Draqoon: 08.08.2025 17:08 Фігня, чекаємо стім дек 2
так. він хоч не 1000 доларів
Врядли, очень врядли 1000, но тоже не дешево, думаю стим дек 2 будет не дешевле 600-700$ и то это наверно ещё оптимистично, но точно менее 1000$ и не 900$ тоже. Стим дек может заказать примерно тот же проц у амд но просто из-за большего количества заказов они смогут снизить цену на более адекватную, но поживем увидим :gigi:
DMZ
Member

Повідомлення

Melofon: 08.08.2025 20:33 всё таки производительность важней и она тут везде почти в два раза
Я думаю, що там різниця не буде х2. Хіба ми десь побачимо їх обох в ноутах, але в портативках, ТДП задушить старший камінь і різниця буде ну нехай 30-40%, в кращому випадку. Як це було між Z1 i Z1Extreme (в одного 4 графічні блоки, в іншого 12, але різниця не х3). Це я говорю про кадри на секунди в однакових ігрових сценах.
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
Melofon: 08.08.2025 20:33 думаю стим дек 2 будет не дешевле 600-700$ и то это наверно ещё оптимистично, но точно менее 1000$ и не 900$ тоже.
Може і так, але я думаю Valve не вигідно завищувати ціну. Вона зі стім деком продають, скоріше, свій магазин і відбивають гроші, не скільки на залізі, скільки на покупках в середині магазина (читай ОС), який іде з під коробки. Саме тому вони зарелізали SteamOS в публічний доступ і тепер його можуть поставити будь хто, а деякі Lenovo Legion Go S вже ідуть з SteamOS під капотом. Тому думаю рекомендована ціна там буде адекватніша за аналоги. Як мінімум тому що, Леново і Асус не мають власних магазинів і відбивати кожну приставку будуть саме по залізу. Шось схоже мутить Sony з PS. Консоль продається ледь не по собівартості, але окупається за рахунок підписок та куплених ігор за весь життєвий цикл консолі.
den888
Member

Повідомлення

Маленька лопата, для портативного геймінгу треба 21 дюйм і по боках ізолентою примотати гейпад. О так куплю точно.
waryag
Member

Повідомлення

Melofon: 08.08.2025 20:33Разница между моделями в цене в полтора раза, но разница в производительности между вариантами в два и более раза, нафиг такое счастье?
Не будет там двукратной разницы по производительности на адекватных ТДП.
Melofon: 08.08.2025 20:33поэтому и цена младшей если отталкиваться от старшей должна быть максимум 450$ , а то и все 400$ , да и старшая должна стоить поменьше бо тут как обычно наценка неадекватная, кому нужна шляпа за 1к$ которая может работать час в ААА игре при этом не на полную мощность, а на полую только от бп
Это не консоли и даже не стимдек, где зарабатывают на экосистеме, а обычные коммерческие устройства - прибыль заложена в цену.
Но да, могли бы выпустить младшую подешевле, без док-станции и под меньшее разрешение.

Эти портативки берут не только (а часто и не столько) под графонистые ААА.
dreikk91
Member

Повідомлення

Leeman: 08.08.2025 19:37
Tetronga: 08.08.2025 19:30 Нашо це потрібно в світі, де існує Свіч 2? :pray:
Як би там не лайно екран був і ціни адекватні на ігри, а так нафіг він потрібен.
а ще якби там було в що пограти
Відповісти