Потрясающая региональная цена
Новини
Останні статті і огляди
У новому трейлері назвали дату виходу Cronos: The New Dawn
-
Afit
Member
Предлагаю обсудить У новому трейлері назвали дату виходу Cronos: The New Dawn
минимум -50% подожду
-
IronWithin
Member
Менше тижня тому тут хтось мав ще надію на 800-1000 
-
Afit
Member
Мав необережність
-
Enjthesilence
Member
та гра виглядає на 800 максимум, відверто кажучи)) я би навіть сказав на "геймпас" трайнути
-
Dremjke
Member
100%Enjthesilence: ↑ 01.08.2025 12:13я би навіть сказав на "геймпас" трайнути
Була б зі старту в геймпасі - супер. А так... Пройти повз до найближчої вагомої знижки.
-
NUN4AG
Member
Мабуть це був я. Всі попередні їх проєкти крім SH2 (яка видавалася Konami) у Steam коштували менше 700.
Скоріш за все такий цінник -
Занадто Bloober Team повірила у власні сили та статус. Може наступну гру на рівні GTA 6 оцінять
Мені завжди подобалося коли хтось рухає індустрію вперед, створюючи з нуля жанри, геніало комбінує геймплейні механіки, наймає крутих сценаристів, акторів, впроваджує різноманітні проривні технології (графіка, фізика, аудіо, анімації і т.д.) і через об'єктивні причини ставить цінник 60-70-80$, а потім всі інші компанії кажуть, що розробка дорожчає і ці самі 60-70-80$ - це сучасні реалії.
Хоча їх гра виглядає гірше (геймлейно, стилістично і т.д.), ніж проєкт 15+ річної давнини.
Всі власні проєкти Bloober-ів тягнуть максимум на 6-7 баллів, що в наші часи - ні про що.
Успіх SH2 зовсім їм землю з-під ніг вибив. Навіть Konami не настільки відбиті (ціна SH2 на 300-400 грн. нижча)..