Новини
Останні статті і огляди
Вийшов Game Ready драйвер GeForce 577.00 WHQL для Wuchang: Fallen Feathers та Valorant
-
SPEC1AL1ST
Member
Предлагаю обсудить Вийшов Game Ready драйвер GeForce 577.00 WHQL для Wuchang: Fallen Feathers та Valorant
То є добре
То є добре
-
Usagi
Member
Кожен раз ору з псевдо оптимізацій. Зелені клепають дрова кожен тиждень нічого не змінюючи. В той час амд робить раз на пару місяців але великі патчі.
Але варто сказати що якщо в амд якась бага то і фікса чекати місяць-два)
-
Enjthesilence
Member
а в чому проблема? під кожну нову карту, велику гру виходить новий драйвер + якісь фікси, наприклад для конкретного монітора як в цьому, кому непотрібно можна і не ставити той останній драйвер, але ж краще мати частіші драйвера, взагалі жодних проблем не бачу. зелені навіть під якесь велике оновлення в грі можуть фікс-драйвер випуститиUsagi: ↑ 22.07.2025 17:38 Кожен раз ору з псевдо оптимізацій. Зелені клепають дрова кожен тиждень нічого не змінюючи. В той час амд робить раз на пару місяців але великі патчі.
-
Usagi
Member
Проблема в агресивному маркетингу зелених. Сьогодні подавляюча більшість вірять в байку що "всі ігри оптимізовані під нвідіа" або "у амд погані дрова".Enjthesilence: ↑ 22.07.2025 17:48 а в чому проблема? під кожну нову карту, велику гру виходить новий драйвер + якісь фікси, наприклад для конкретного монітора як в цьому, кому непотрібно можна і не ставити той останній драйвер, але ж краще мати частіші драйвера, взагалі жодних проблем не бачу. зелені навіть під якесь велике оновлення в грі можуть фікс-драйвер випустити
Проблема у тому що очевидно що під кожну гру, або взагалі патч, як ти підмітив, не потрібен свій драйвер. Знаєш що вони називають оптимізацією в своїх дровах? у 90% випадках це пресет налаштувань гри через їхній Нвідіа Апп. Тобто нічого спільного з оптимізацією на рівні драйверу там немає. Виключення - додавання длсс або інших технологій. Але це зазвичай робить розробник гри а не драйвер)
-
Enjthesilence
Member
то я ще не розумію в чому проблема існування конкретного драйвера, який має фікси? чи ти крім "оптимізація під якусь гру" далі не читаєш?Usagi: ↑ 22.07.2025 17:51Проблема в агресивному маркетингу зелених. Сьогодні подавляюча більшість вірять в байку що "всі ігри оптимізовані під нвідіа" або "у амд погані дрова".Enjthesilence: ↑ 22.07.2025 17:48 а в чому проблема? під кожну нову карту, велику гру виходить новий драйвер + якісь фікси, наприклад для конкретного монітора як в цьому, кому непотрібно можна і не ставити той останній драйвер, але ж краще мати частіші драйвера, взагалі жодних проблем не бачу. зелені навіть під якесь велике оновлення в грі можуть фікс-драйвер випустити
Проблема у тому що очевидно що під кожну гру, або взагалі патч, як ти підмітив, не потрібен свій драйвер. Знаєш що вони називають оптимізацією в своїх дровах? у 90% випадках це пресет налаштувань гри через їхній Нвідіа Апп. Тобто нічого спільного з оптимізацією на рівні драйверу там немає. Виключення - додавання длсс або інших технологій. Але це зазвичай робить розробник гри а не драйвер)
з агресивним маркетингом погоджусь, але яким чином тут драйвера, ну це всик на рівні "нвідія душить старі карти новими драйверами"
-
Dremjke
Member
А хіба не так?Usagi: ↑ 22.07.2025 17:51"всі ігри оптимізовані під нвідіа"
-
Геральт
Active Member
Навіть порти з консолей!Dremjke: ↑ 22.07.2025 18:41А хіба не так?Usagi: ↑ 22.07.2025 17:51"всі ігри оптимізовані під нвідіа"![]()
-
daesz
Member
Навіть гача ігри про існування яких амуде взагалі напевно незнає
-
q1nex
Member
Не имею большой статистики, но, например, новый асасин имел просто отвратительный 1%, я бы даже сказал что откровенно лагал до обновления драйвера. После обновления все супер-плавно.Usagi: ↑ 22.07.2025 17:51Проблема в агресивному маркетингу зелених. Сьогодні подавляюча більшість вірять в байку що "всі ігри оптимізовані під нвідіа" або "у амд погані дрова".Enjthesilence: ↑ 22.07.2025 17:48 а в чому проблема? під кожну нову карту, велику гру виходить новий драйвер + якісь фікси, наприклад для конкретного монітора як в цьому, кому непотрібно можна і не ставити той останній драйвер, але ж краще мати частіші драйвера, взагалі жодних проблем не бачу. зелені навіть під якесь велике оновлення в грі можуть фікс-драйвер випустити
-
erkins007
Member
Бог войны передает привет
-
byaka
Member
А що тут вiрити, в мене була RX570 як i в багатьох iнших людей якi перейшли на зеленi карти i люди з власного досвiду знаю що драйвери амд не айс.Usagi: ↑ 22.07.2025 17:51Проблема в агресивному маркетингу зелених. Сьогодні подавляюча більшість вірять в байку що "всі ігри оптимізовані під нвідіа" або "у амд погані дрова".Enjthesilence: ↑ 22.07.2025 17:48 а в чому проблема? під кожну нову карту, велику гру виходить новий драйвер + якісь фікси, наприклад для конкретного монітора як в цьому, кому непотрібно можна і не ставити той останній драйвер, але ж краще мати частіші драйвера, взагалі жодних проблем не бачу. зелені навіть під якесь велике оновлення в грі можуть фікс-драйвер випустити
Достатньо зайти на реддiт в гiлку амд i там взагалi нiчого незмiнилось з часу rx570.
-
Enjthesilence
Member
та це брэдік, якщо зайти на реддіт в гілку нвідії буде абсолютно ідентична картина) різноманіття заліза, софту та налаштувань пк\системи настільки велике, що завжди в когось будуть якісь проблеми, конфлікти драйверів і тд. в мене що на червоних картках, що на зелених ніколи не було проблем з драйверами, не можу пригадати чогось критичногоbyaka: ↑ 22.07.2025 19:53А що тут вiрити, в мене була RX570 як i в багатьох iнших людей якi перейшли на зеленi карти i люди з власного досвiду знаю що драйвери амд не айс.Usagi: ↑ 22.07.2025 17:51
Проблема в агресивному маркетингу зелених. Сьогодні подавляюча більшість вірять в байку що "всі ігри оптимізовані під нвідіа" або "у амд погані дрова".
Достатньо зайти на реддiт в гiлку амд i там взагалi нiчого незмiнилось з часу rx570.
-
byaka
Member
Це ви пишите брэдік,тому що незаходите туди регулярно як я.Якщо б ви заходили, то знали що у нвiдiя проблем з драйверами стало бiльше,я ще в тому роцi писав тут на форумi про проблеми у нвiдiя i багато хто невiрив тому що в багатьох моментах вони не такi массовi як таж проблема у амд з антiлагом наприклад.Enjthesilence: ↑ 22.07.2025 20:08та це брэдік, якщо зайти на реддіт в гілку нвідії буде абсолютно ідентична картина) різноманіття заліза, софту та налаштувань пк\системи настільки велике, що завжди в когось будуть якісь проблеми, конфлікти драйверів і тд. в мене що на червоних картках, що на зелених ніколи не було проблем з драйверами, не можу пригадати чогось критичногоbyaka: ↑ 22.07.2025 19:53
А що тут вiрити, в мене була RX570 як i в багатьох iнших людей якi перейшли на зеленi карти i люди з власного досвiду знаю що драйвери амд не айс.
Антiлаг доречi в нових драйверах працює?Тому що нвiдiя проблему чорних экранiв ще в минулому драйверi поправила.
-
Аціо
Member
Я очікую фікс синіх та чорних екранів з часу виходу 566.36, тільки ставлю новіші драйвери і все кожні 1-2 години вилітає подаруночок на 4080с. На 566.36 місяцями все стабільно.Usagi: ↑ 22.07.2025 17:38 Кожен раз ору з псевдо оптимізацій. Зелені клепають дрова кожен тиждень нічого не змінюючи. В той час амд робить раз на пару місяців але великі патчі.
Підтверджую на 100500 відсотків, після 566 драйверів в них як пороблено чи хтось наврочив.byaka: ↑ 22.07.2025 20:21
Це ви пишите брэдік,тому що незаходите туди регулярно як я.Якщо б ви заходили, то знали що у нвiдiя проблем з драйверами стало бiльше,я ще в тому роцi писав тут на форумi про проблеми у нвiдiя i багато хто невiрив тому що в багатьох моментах вони не такi массовi як таж проблема у амд з антiлагом наприклад.
Антiлаг доречi в нових драйверах працює?Тому що нвiдiя проблему чорних экранiв ще в минулому драйверi поправила.
-
q1nex
Member
Разгон видеокарты имеется? Мне небольшое уменьшение разгона помогло избавиться от чёрных экранов (на той же версии дров, на которой до этого выскакивал регулярно черный экран). Дрова то косячные, но стоит все же исключить фактор нестабильности от разгона.Аціо: ↑ 22.07.2025 23:00Я очікую фікс синіх та чорних екранів з часу виходу 566.36, тільки ставлю новіші драйвери і все кожні 1-2 години вилітає подаруночок на 4080с. На 566.36 місяцями все стабільно.Usagi: ↑ 22.07.2025 17:38 Кожен раз ору з псевдо оптимізацій. Зелені клепають дрова кожен тиждень нічого не змінюючи. В той час амд робить раз на пару місяців але великі патчі.
Підтверджую на 100500 відсотків, після 566 драйверів в них як пороблено чи хтось наврочив.byaka: ↑ 22.07.2025 20:21
Це ви пишите брэдік,тому що незаходите туди регулярно як я.Якщо б ви заходили, то знали що у нвiдiя проблем з драйверами стало бiльше,я ще в тому роцi писав тут на форумi про проблеми у нвiдiя i багато хто невiрив тому що в багатьох моментах вони не такi массовi як таж проблема у амд з антiлагом наприклад.
-
man1242
Member
У нвідіа на стільки все погано з драйверами що у андвервольті у 1000мв можливо взяти +420 на чіпа без вильотів або артефактівUsagi: ↑ 22.07.2025 17:51Проблема в агресивному маркетингу зелених. Сьогодні подавляюча більшість вірять в байку що "всі ігри оптимізовані під нвідіа" або "у амд погані дрова".Enjthesilence: ↑ 22.07.2025 17:48 а в чому проблема? під кожну нову карту, велику гру виходить новий драйвер + якісь фікси, наприклад для конкретного монітора як в цьому, кому непотрібно можна і не ставити той останній драйвер, але ж краще мати частіші драйвера, взагалі жодних проблем не бачу. зелені навіть під якесь велике оновлення в грі можуть фікс-драйвер випустити
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Як на мене оті усі смуф технології то усе шляпа та плацебо, якщо на рівні гри не має підтримки звісно.stoned: ↑ 22.07.2025 23:57 WHQL з вагоном проблем в RT іграх...![]()
Без Smooth Motion для Ади, проте заміна бібліотеки від 590 драйвера й увімкнення через інспектор працює.
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Монітор через hdmi підключено ?Аціо: ↑ 22.07.2025 23:00Я очікую фікс синіх та чорних екранів з часу виходу 566.36, тільки ставлю новіші драйвери і все кожні 1-2 години вилітає подаруночок на 4080с. На 566.36 місяцями все стабільно.Usagi: ↑ 22.07.2025 17:38 Кожен раз ору з псевдо оптимізацій. Зелені клепають дрова кожен тиждень нічого не змінюючи. В той час амд робить раз на пару місяців але великі патчі.
-
Nekros
Member
Я так розумію що це якась лотерея чи ще щось, бо в мене на 4070ti за 2 роки жодного чорного чи синього екрану не було. Завжди оновлююсь на останню версіюАціо: ↑ 22.07.2025 23:00 Я очікую фікс синіх та чорних екранів з часу виходу 566.36, тільки ставлю новіші драйвери і все кожні 1-2 години вилітає подаруночок на 4080с. На 566.36 місяцями все стабільно.
-
Аціо
Member
q1nex
Андервольт мався та мається на 566.36, але з новими драйверами скидав і андервольт, і лочив частоту на 2гГц, і знижував частоту пам'яті - завжди одне й те саме, граю хоч у Доту, хоч у СК, хоч у ПоЕ, хоч у КС з Сталкером як зачарована відеокарта через годину чи дві синій екран чи чорний, навіть таймер ставив 1-2 секунди похибка, і саме драйвер дохне, система в ідеальному стані як і усі інші драйвери перевіряв і на інших системах, з іншими відеокартами буквально з 9 різних систем 4хххї серії Нвідії на п'ятьох воно є, хоч Інтел, хоч АМД платформа.
man1242
Так hdmi, все ОК з з'єднанням, дроти якісні. Та і на інших системах з іншими дротами проблема повторюється та зникає разом з 566.36 драйвером.
Nekros
І додам - в Мене також 2 роки не було клопоту, але купили порося, тобто після 566.36 драйверу порося підкинула Нвідія.
Андервольт мався та мається на 566.36, але з новими драйверами скидав і андервольт, і лочив частоту на 2гГц, і знижував частоту пам'яті - завжди одне й те саме, граю хоч у Доту, хоч у СК, хоч у ПоЕ, хоч у КС з Сталкером як зачарована відеокарта через годину чи дві синій екран чи чорний, навіть таймер ставив 1-2 секунди похибка, і саме драйвер дохне, система в ідеальному стані як і усі інші драйвери перевіряв і на інших системах, з іншими відеокартами буквально з 9 різних систем 4хххї серії Нвідії на п'ятьох воно є, хоч Інтел, хоч АМД платформа.
man1242
Так hdmi, все ОК з з'єднанням, дроти якісні. Та і на інших системах з іншими дротами проблема повторюється та зникає разом з 566.36 драйвером.
Так приблизно 50 на 50.Nekros: ↑ 23.07.2025 04:43Я так розумію що це якась лотерея чи ще щось, бо в мене на 4070ti за 2 роки жодного чорного чи синього екрану не було. Завжди оновлююсь на останню версіюАціо: ↑ 22.07.2025 23:00 Я очікую фікс синіх та чорних екранів з часу виходу 566.36, тільки ставлю новіші драйвери і все кожні 1-2 години вилітає подаруночок на 4080с. На 566.36 місяцями все стабільно.
Nekros
І додам - в Мене також 2 роки не було клопоту, але купили порося, тобто після 566.36 драйверу порося підкинула Нвідія.
-
man1242
Member
В мене теж були трабли через hdmi а саме gsynс, знову hdmi 2.1 питань бути не повиноАціо: ↑ 23.07.2025 04:55 q1nex
man1242
Так приблизно 50 на 50.Nekros: ↑ 23.07.2025 04:43
Я так розумію що це якась лотерея чи ще щось, бо в мене на 4070ti за 2 роки жодного чорного чи синього екрану не було. Завжди оновлююсь на останню версію
Nekros