Новини
Останні статті і огляди
Відбулася велика демонстрація гри Ghost of Yōtei
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити Відбулася велика демонстрація гри Ghost of Yōtei Та ж Цусіма, але з ж гг, це добре. Що правда лице... Но нічо, можна трішки й суровим бабовойном пограти.
-
Enjthesilence
Member
я так розумію крім "помсти за родину" сценаристи сьогодні нічого не можуть вигадати, прикро.
-
Steady Connection
Junior
Виглядає непогано. Цікаво скільки років доведеться чекати релізу на ПК
-
CrypteX
Member
Судя по показаному - очередная игра по сейфовой сони формуле прямиком из 2017-2020 и не сработает такое в 2025. Те же механики, тот же сюжет, те же локации и текстуры, те же активности. Такой же примитивный стелс и паркур. Из нового увидел вместо стоек - разные виды оружия + дали нпс напарника. Маловато для сиквела. Обещали улучшить открытый мир, но есть подозрение что в их понимании это просто сделать его больше и засунуть туда еще больше вышек для гринда.
Вангую судьбу второго хорайзона, выйдет на хорошие отзывы 8+ и будет забыта через неделю-две с продажами в 3 раза меньше 1й части.
Вангую судьбу второго хорайзона, выйдет на хорошие отзывы 8+ и будет забыта через неделю-две с продажами в 3 раза меньше 1й части.
-
Kashtan
Member
Покажіть мені бабу яка здатна виграти в середньопідготовленого мужика. Тим паче проти купи середньопідготовлених мужиків.
-
stakanctl
Member
Показываю. Еще вопросы?Kashtan: ↑ 11.07.2025 12:07 Покажіть мені бабу яка здатна виграти в середньопідготовленого мужика. Тим паче проти купи середньопідготовлених мужиків.
- спойлер

-
SmileKnight
Member
Ахахаххаstakanctl: ↑ 11.07.2025 12:35Показываю. Еще вопросы?Kashtan: ↑ 11.07.2025 12:07 Покажіть мені бабу яка здатна виграти в середньопідготовленого мужика. Тим паче проти купи середньопідготовлених мужиків.
- спойлер
-
kairo
Member
Kashtan: ↑ 11.07.2025 12:07Покажіть мені бабу яка здатна виграти в середньопідготовленого мужика. Тим паче проти купи середньопідготовлених мужиків.
- спойлер

- спойлер

-
Геральт
Active Member
Одна з найкращих бойовок, якщо взагалі не найкраща. Сподіваюсь на ПК довго чекати не доведеться
-
Telcontar
Member
Цього разу як раз помста чисто за себе і свою вбиту сім'ю. Ніякої самурайщини і визволення наріду від гніту.Enjthesilence: ↑ 11.07.2025 11:41 я так розумію крім "помсти за родину" сценаристи сьогодні нічого не можуть вигадати, прикро.
-
Nutbar
Member
Пробував пограти в "Цусіму". Нудота ще та. Бойовка ні про що: стелс, кущі, легкий удар, важкий, блок… і ще ці набридливі дуелі. Може в другій половині гри цікавіше після прокачки, але як до неї пробитись через ці нудні муки не зрозуміло. Катсцени взагалі викидають тебе з гри - таке враження, що ти не гравець, а просто споглядач. Гарна картинка, але порожня і вторинна. Якщо тут буде те саме, то зовсім не цікаво.
-
EL_FRENK
Junior
Анна Куркурина такая: "готовь жопу салага"Kashtan: ↑ 11.07.2025 12:07 Покажіть мені бабу яка здатна виграти в середньопідготовленого мужика. Тим паче проти купи середньопідготовлених мужиків.
Відправлено через 32 секунди:
Анна Куркурина такая: "готовь жопу салага"Kashtan: ↑ 11.07.2025 12:07 Покажіть мені бабу яка здатна виграти в середньопідготовленого мужика. Тим паче проти купи середньопідготовлених мужиків.