Вийшло доповнення Overture для хардкорного екшену Lies of P

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
st0k
Member

Повідомлення

Це ми граємо :lick:
Lekrs
Member

Повідомлення

Єдиний соулс лайк який мені сподобався.
yariksom
Member

Повідомлення

Lekrs: 07.06.2025 13:41 Єдиний соулс лайк який мені сподобався.
Чим відрізняється від інших сосаликів?
Kib
Member

Повідомлення

yariksom: 07.06.2025 15:03
Є нормальний зрозумілий сюжет, гарні персонажі, стилістика рівнів, одягу, механіка заточена на відбивання, а не застаріле перекочування "перекоти поле геймплей". :puke: Можливість комбінувати руків'я і лезо від різної зброї, тим самим змінюючи патерн атаки, + наявність спеціальних здібностей вшитих у зброю, механічна рука зі своїми власними механіками. Не революція звісно, але в порівнянні з сумним "перекотись і вдар" грається цікавіше, імхо. :)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Kib: 07.06.2025 15:17
yariksom: 07.06.2025 15:03

Є нормальний зрозумілий сюжет, гарні персонажі, стилістика рівнів, одягу, механіка заточена на відбивання, а не застаріле перекочування "перекоти поле геймплей". :puke: Можливість комбінувати руків'я і лезо від різної зброї, тим самим змінюючи патерн атаки, + наявність спеціальних здібностей вшитих у зброю, механічна рука зі своїми власними механіками. Не революція звісно, але в порівнянні з сумним "перекотись і вдар" грається цікавіше, імхо. :)
Це все прям про "Секіро", але там ще є стелс і вертикальний геймплей. "Секіро" - краща гра фромів
kairo
Member

Повідомлення

Доповнення планую пройти. Єдине, що Лайз оф Пі грав через Геймпас і тепер незрозуміло, як те DLC грати.
waryag
Member

Повідомлення

Гравці хвалять стилістику і дизайн ворогів. Але загальна складність стала ще вищою, тому деякі це сприйняли негативно.
Не розумію, чим вони не задоволені. Це максимально типова ситуація для соулсів і соулслайків.
Kib
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.06.2025 15:31
Kib: 07.06.2025 15:17

Це все прям про "Секіро", але там ще є стелс і вертикальний геймплей. "Секіро" - краща гра фромів
Дякую, ніколи не подумав би (насправді ні). :gigi: Скільки солзів зроблено по лекалам секіро, і скільки по лекалам оригіналу Дарк соулз?
waryag
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.06.2025 15:31 Це все прям про "Секіро", але там ще є стелс і вертикальний геймплей. "Секіро" - краща гра фромів
Секіро став менш успішним за лінивий сіквел соулсів. А самі соулси - за пустий опенворлд на їх ассетах. А тепер пішло максимально тупе доїння аудиторії. :rotate:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Kib: 07.06.2025 17:43
Enjthesilence: 07.06.2025 15:31

Дякую, ніколи не подумав би (насправді ні). :gigi: Скільки солзів зроблено по лекалам секіро, і скільки по лекалам оригіналу Дарк соулз?
і що тепер? лайс оф пі більше схожий на секіро, ніж на соулси. а те що доять саме соулзлайк, так я не сперечаюсь.
Megaclite
Member

Повідомлення

Lords of the fallen і 2014 і 2023 тоже прикольні
Matumba92
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.06.2025 18:16
Kib: 07.06.2025 17:43

і що тепер? лайс оф пі більше схожий на секіро, ніж на соулси. а те що доять саме соулзлайк, так я не сперечаюсь.
Ну конечно, поэтому почти все ассеты скопированы с Дарк соулсов и елден ринг? Тот же прыжок как в старых дарках и куча других движений персонажа, если бы вы играли в соулсы то сразу бы почувствовали руку мастера, и к секиро она не имеет отношения.
Заточка оружия классическая, прокачка статов персонажа, скейл оружия и.т.д.
Перечислил только малую часть
Барбарис
Member

Повідомлення

Дуже класна гра. Сподобалось чисто візуально - дуже гарна та подобається стилістика, але до кінця не пройшов, бо такий геймплей доволі нудний для мене.
Phos4
Member

Повідомлення

Kib
механіка заточена на відбивання, а не застаріле перекочування "перекоти поле геймплей".
Так в соулсах теж можна взяти взяти щит в руки і парирувати скільки влізе. Гейплейний стиль більше прив'язаний до білда. Сюжет так, специфічний але в японців це часте явище.
Kib
Member

Повідомлення

Phos4: 07.06.2025 21:51 Kib
механіка заточена на відбивання, а не застаріле перекочування "перекоти поле геймплей".
Так в соулсах теж можна взяти взяти щит в руки і парирувати скільки влізе. Гейплейний стиль більше прив'язаний до білда. Сюжет так, специфічний але в японців це часте явище.
Парирувати то ти можеш, а от відбивати то вже рофл :lol: По перше далеко не всі атаки, по друге навіть не для всіх ворогів босів, по третє, я цей рофл аргумент який працює хіба що в теорії і на половину чую постійно, тільки чомусь 90+ % гравців навіть далеко не при першому проходженні, не пройшли гру повністю на відбиваннях. :-/
Phos4
Member

Повідомлення

Kib
Ну я і не кажу що це забере потребу в перекатах взагалі, але геймплей не буде обертатись навколо них, 85% всього в грі можна заблочити щитом. Пройти гру без перекатів це самоціль і страждають таким тільки люди які пройшли гру вже 10 разів і видумують собі проходження без перекатів, без зброї і на гоночному кермі, пересічному гравцю ставити перед собою такі штучні заборони немає ніякого сенсу.
Lekrs
Member

Повідомлення

Megaclite: 07.06.2025 20:02
Lords of the fallen і 2014 і 2023 тоже прикольні
Не зайшли
st0k
Member

Повідомлення

Взяв на пс5, бо там була гра пройдена на платину.
Шо можу сказати - гра вогонь, пройшов лабораторію, боси жорсткі тут, особливо враховуючи шо в мене нг4 :laugh: полоска хп і демедж в них лютий, будь-який бомж вбиває з двох тичок, але й в мене хп на пів екрана, гра коштує своїх грошей :super:
Відповісти