Класичні шутери S.T.A.L.K.E.R. наступного тижня отримають покращене видання

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
AK_47
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Класичні шутери S.T.A.L.K.E.R. наступного тижня отримають покращене видання

Трейлер выглядит ужасно как для 25 года и "улучшенного издания", косметические улучшения на коленке, могли б уже сторонних мододелов привлечь.
Grava
Member

Повідомлення

А щось змінилося? :laugh: Я думав може хоч до рівня модів дотягнуть.....
Востаннє редагувалось 14.05.2025 17:19 користувачем Grava, всього редагувалось 1 раз.
Kashtan
Member

Повідомлення

П.
Покращення.
А всі глюки прибрали в другому, що покращення пропонують в першому?
А точно в 1080 піде максвелл 960 4гб? А якщо ні?
Sanьka
Member

Повідомлення

Grava: 14.05.2025 17:13 А щось змінилося? :laugh: Я думав може хоч до рівня модів дотягнуть.....
До Лост Альфи не дотягнуть ще дуже довго.
Crossbow
Member

Повідомлення

підтримку X-Fi - випиляли 100% , але хочу помилятись (наївно).
Sanьka
Member

Повідомлення

Crossbow: 14.05.2025 17:38підтримку X-Fi -
Х -фі? Єдиний який на пам'яті то кривотивівський.
Чи що?
Але ж толку від них нема вже після вінди ХР, бо починаючи чи то з Вісти чи то з 7, апаратний ЕАХ тютю.
starik_0
Member

Повідомлення

весело конечно но зачем если есть аномали гамма, ну на случай слабого компа просто аномали
Alligator
Member

Повідомлення

А якщо є S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chornobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky та S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat то оновлень чи скидок не буде? :spy:
Devijack
Member

Повідомлення

Таке враження що вони тепер і в класичному сталкері вимкнуло світло, одразу видно руку розробника сталкер 2
Hotspur
Member

Повідомлення

Grava: 14.05.2025 17:13 А щось змінилося? :laugh: Я думав може хоч до рівня модів дотягнуть.....
Шось на це ще модів докинути треба :weep: :weep: :weep: непотужне покращення :weep:

Відправлено через 5 хвилин 46 секунд:
starik_0: 14.05.2025 17:47 весело конечно но зачем если есть аномали гамма, ну на случай слабого компа просто аномали
є Лост Альфа
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Це настільки жахливо, коли існують топові модифікації.
Reinmar
Member

Повідомлення

Alligator
вам дадуть безкоштовно цю версію
BoKl
Member

Повідомлення

Alligator: 14.05.2025 18:02 А якщо є S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chornobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky та S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat то оновлень чи скидок не буде? :spy:
Ось таке пишуть: "Оновлення буде безплатним для всіх, хто вже купив консольну версію трилогії на Xbox One. Аналогічна можливість буде і в користувачів ПК, якщо вони мають у бібліотеці оригінальні частини S.T.A.L.K.E.R.". Але щось після трейлеру встановлювати нема бажання.
Serg IX
Member

Повідомлення

Може пройду в 101-й раз ЗП та ТЧ бо 2гу частину не осилив і на другий забіг
Alligator
Member

Повідомлення

Reinmar, BoKl дякую.
Serg IX: 14.05.2025 18:23Може пройду в 101-й раз ЗП та ТЧ бо 2гу частину не осилив і на другий забіг
Якийсь з сталкерів бачив тільки у ігровому когда навчався в універі, настав час ознайомитись таки з ними :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

Alligator: 14.05.2025 18:33Якийсь з сталкерів бачив тільки у ігровому когда навчався в універі, настав час ознайомитись таки з ними
по порядку проходь, там сюжет не поганий
7_s_7
Member

Повідомлення

Эти игры уже давно за них модеры улучшили, и все на собственном энтузиазме.
А то что они слепили, даже не знаю для кого :-/
AFU_power
Member

Повідомлення

Не розумію, чому овери бухтять, якщо оновлення абсолютно безкоштовне, його навіть купувати не треба, якщо є оригінальні ігри.
Ijachok
Member

Повідомлення

7_s_7: 14.05.2025 18:53 Эти игры уже давно за них модеры улучшили, и все на собственном энтузиазме.
А то что они слепили, даже не знаю для кого :-/
Для консольщиків?
Solpadeine
Member

Повідомлення

Тіні Чорнобиля та Чисте Небо пройшов рази по 3 :D потім перейшов на моди, бо не дуже зручно лише з одним слотом під карабін/снайперку
допилили б вже ці нюанси, там пара мегабайт всього файлів виходить :insane:
Відповісти