ASUS анонсувала плату TUF Gaming B850-BTF WiFi W із роз'ємами на звороті

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vermeer
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить ASUS анонсувала плату TUF Gaming B850-BTF WiFi W із роз'ємами на звороті

Топовая тема для установки в белый корпус Asus A31 Plus который так же выпущен недавно
2868514.jpg
FastBullet
Member

Повідомлення

Не зря плату назвали WTF (Way to Future) - думаю это как-то может быть связано с ценой :D :D :D :D
KimRomik
Member

Повідомлення

Чому ви це не зробили це ще в 2000 році?? Більше 20 років ми страждали від важкодоступності роз'ємів, а зараз ви тепер видаєте це за революційну новинку!?
Востаннє редагувалось 27.03.2025 15:23 користувачем KimRomik, всього редагувалось 2 разів.
Devijack
Member

Повідомлення

кращеб сокет на звороті розміщували і розділили теплові зони навпіл, ось це булоб революційно. Бо з дротами ще ужитись якось можна а от розігрітим повітрям відеокартою все ще охолоджується процессор...
proos
Member

Повідомлення

Огонь! Особенно разъёмы для проца, которые чтобы подключить нужно сломать пальцы если большой кулер.
Надеюсь что дальше все такие платы будут
GreenMile
Member

Повідомлення

FastBullet: 27.03.2025 14:29 Не зря плату назвали WTF (Way to Future) - думаю это как-то может быть связано с ценой :D :D :D :D
Нагадало "What the f*ck does "WTF" mean?!" :D
Enjthesilence
Member

Повідомлення

коли вже знайдеться герой, який замінить атх форм-фактор
IC9517
ATI&Vmod_fan

Повідомлення

примечательна разъёмами на тыльной стороне, включая коннектор GC-HPWR, через который на видеокарту подается до 600 Вт
т.е. выгорать теперь будет не коннектор на видеокарте, а коннектор и дороги на матплате? :)
erkins007
Member

Повідомлення

IC9517: 27.03.2025 21:55
примечательна разъёмами на тыльной стороне, включая коннектор GC-HPWR, через который на видеокарту подается до 600 Вт
т.е. выгорать теперь будет не коннектор на видеокарте, а коннектор и дороги на матплате? :)
Выгорать не будет ничего, потому что даже у 5090 от самогр асуса нет поддержки этой шляпы. Перед вами очередной мертворождённый концепт.
coffeeman
Member

Повідомлення

Devijack: 27.03.2025 15:19 кращеб сокет на звороті розміщували і розділили теплові зони навпіл, ось це булоб революційно. Бо з дротами ще ужитись якось можна а от розігрітим повітрям відеокартою все ще охолоджується процессор...
Да ну, камон, це ж не виробників корпусів звинувачувати що почали випускати 500-ваттні нагрівачі в корпус? Так скоро до акваріумів з киплячим теплоносієм дійдемо. Де сучасні низькопрофільні 100-ваттні відеокарти?

Як на мене таке положення портів підійде для компактних збірок. В компактну збірку брати щось топове - погана ідея. І було би добре, якщо
би було більше таких матплат в форматі mDTX/mATX.
Melofon
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.03.2025 20:34 коли вже знайдеться герой, який замінить атх форм-фактор
Зачем когда помимо обычного стандартного АТХ имеется ещё куча других?, выбирай не хочу, практически любого размера и форм фактора.
GreenMile
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.03.2025 20:34 коли вже знайдеться герой, який замінить атх форм-фактор
Та да, пора вже базовою в ПК робити відяху, а в неї втикати материнку, пам'ять (а краще просто багато ВРАМи, замість РАМи), проц... Он відяхи зі слотами під М.2 ССД вже є :rotate:
Devijack
Member

Повідомлення

coffeeman: 28.03.2025 08:33Де сучасні низькопрофільні 100-ваттні відеокарти?
забудь, скоро знов почнуть пхати по два чіпи а то і по три.
AFU_power
Member

Повідомлення

Devijack: 27.03.2025 15:19 кращеб сокет на звороті розміщували і розділили теплові зони навпіл, ось це булоб революційно. Бо з дротами ще ужитись якось можна а от розігрітим повітрям відеокартою все ще охолоджується процессор...
Вже таке доречі було
makumazan84
Junior

Повідомлення

coffeeman: 28.03.2025 08:33
Да ну, камон, це ж не виробників корпусів звинувачувати що почали випускати 500-ваттні нагрівачі в корпус? Так скоро до акваріумів з киплячим теплоносієм дійдемо. Де сучасні низькопрофільні 100-ваттні відеокарти?

Як на мене таке положення портів підійде для компактних збірок. В компактну збірку брати щось топове - погана ідея. І було би добре, якщо
би було більше таких матплат в форматі mDTX/mATX.
Повністю згоден з Вами. У мене збірка 5900Х + 4070ті у середньо-компактному Corsair 280X, але довелося дуже сильно заморочитися кабель-менеджментом та андерволтингом, щоб і організовано було, і виглядало не рагульно, і щоб температури/шум були адекватні. Ось чому я дуже зацікавився асусівською програмою BTF (та її еквівалентом від МСІ) -- в компактних збірках важливий кожен см простору
Відповісти