Гра Rise of the Ronin вийшла на PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
FurryGentleman
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Гра Rise of the Ronin вийшла на PC

Классическая игра этого поколения - накрутим текстур через нейронки, тени, освещение через AI - оптимизацию конечно делать никто не собирается - и так выпускаем на пк что бы это запускалось кое как на 4090-5090 при уровне графики времен пс3
Phos4
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Гра Rise of the Ronin вийшла на PC

Гра виглядає як перші проекти на плейстейшн 4, щоб зробити погану оптимізацію з таким рівнем графіки треба постаратись.
Nuclear World
Member

Повідомлення

Пытался её катать на ПС5 в режиме производительность, но не смог..., оптимизация была дно, картинка вообще не плавная, видны ощутимые просадки кадров (как буд то катаешь в 30 кадров, вместо 60 которые должны были быть). Графика как по мне не лучше чем в призраке цусимы уж точно. На пк как понял лучше не стало по оптимизации...
Enjthesilence
Member

Повідомлення

вже наскучив цей сеттінг, де фантазія?
IronWithin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 12.03.2025 13:11 вже наскучив цей сеттінг, де фантазія?
Не в сеттінгу справа, а в імпотентах-сценаристах, бажанні та навичках, окрім першого в цієї студії нічого навіть на горизонті не видно.
kairo
Member

Повідомлення

IronWithin: 12.03.2025 13:29 Не в сеттінгу справа, а в імпотентах-сценаристах, бажанні та навичках, окрім першого в цієї студії нічого навіть на горизонті не видно.
В соулсах головне, це геймплей. На ПС5 оцінки в гри хороші, треба чекати поки не допиляють оптимізацію. Грав обидва Ніо від цих девів, в цілому сподобалось.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

IronWithin: 12.03.2025 13:29
Enjthesilence: 12.03.2025 13:11 вже наскучив цей сеттінг, де фантазія?
Не в сеттінгу справа, а в імпотентах-сценаристах, бажанні та навичках, окрім першого в цієї студії нічого навіть на горизонті не видно.
ігор з сеттінгом "самурайської японії" по декілька штук кожен рік виходить, я про це. особисто мені він вже наскучив.
IronWithin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 12.03.2025 13:44
IronWithin: 12.03.2025 13:29

ігор з сеттінгом "самурайської японії" по декілька штук кожен рік виходить, я про це. особисто мені він вже наскучив.
Ну так не звертайте увагу на кожен проєкт який на око попадається та й усе, якщо ігнорувати усілякий непотріб як наприклад сабж то буде 1-2 проєкти з яких ви пограєте може в 1, і не буде цього відчуття.

Відправлено через 5 хвилин 27 секунд:
kairo: 12.03.2025 13:37
IronWithin: 12.03.2025 13:29 Не в сеттінгу справа, а в імпотентах-сценаристах, бажанні та навичках, окрім першого в цієї студії нічого навіть на горизонті не видно.
В соулсах головне, це геймплей. На ПС5 оцінки в гри хороші, треба чекати поки не допиляють оптимізацію. Грав обидва Ніо від цих девів, в цілому сподобалось.
Ну смак це питання субʼєктивне тому скажу від себе що ніох - найгірші представники соулсів, можливо дс для пс3 тільки гірше, мені в першому коли запускав сподобалася тільки механіка стрільби з ваншотом геморойних мобів, ВСЕ, я більше не знайшов у грі ні єдиного аспекту де вона була б хоча б на рівні інших, і це не кажучи про технічні аспекти, і також не кажучи що прогресу від частини до частини немає взагалі, з вулонг взагалі регресс пішов!
kairo
Member

Повідомлення

IronWithin
Ну до рівня ігор Фромів їм звісно далеко. Я би сказав, що це соулси Б класу. Але тим не менш, задоволення від них я отримав. Гру собі у вішліст додав, може колись спробую. Найкращий соулс, який не від Міядзакі, це Lies of P. Дуже сподобався, рекомендую.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

kairo: 12.03.2025 14:16 IronWithin
Ну до рівня ігор Фромів їм звісно далеко. Я би сказав, що це соулси Б класу. Але тим не менш, задоволення від них я отримав. Гру собі у вішліст додав, може колись спробую. Найкращий соулс, який не від Міядзакі, це Lies of P. Дуже сподобався, рекомендую.
лайс оф пі і секіро - в мене найулюбленіші серед соулсів.
MetalistForever
Member

Повідомлення

Перекаты, перекаты, перекаты , а тут еще и графика времен 2012 года
Відповісти