Новини
Останні статті і огляди
Критики та гравці в захваті від Split Fiction
-
Nirtu
Member
Пропоную обговорити Критики та гравці в захваті від Split Fiction
У гри тільки один мінус, щоб пограти треба мати офлайнового приятеля...
-
Wonderboy
Member
Грав в свій час Brothers a tale of two sons, просто грав двома руками, мені здається розробник спеціально зробив таку можливість. Тут такого нема?Nirtu: ↑ 07.03.2025 10:43У гри тільки один мінус, щоб пограти треба мати офлайнового приятеля...
-
pelia
Member
та не обов'язково, онлайн приятель також підійде, і йому навіть не обов'язково купувати гру, тому що версія для друга безкоштовнаNirtu: ↑ 07.03.2025 10:43 Пропоную обговорити Критики та гравці в захваті від Split Fiction
-
phobosse
Member
Був дуже неприємно здивований відсутності локалізації.
-
Барбарис
Member
phobosse, так еа - презервативи шиті, не додають локалізацію, бо коли вони її додали в галімий онлайн шутер, його не купували. І дарма, що в світі його теж не купували, бо він максимально ху...й.
-
lordep
Member
Це зовсім різні ігри, тут фізично це неможливо.Wonderboy: ↑ 07.03.2025 10:50Грав в свій час Brothers a tale of two sons, просто грав двома руками, мені здається розробник спеціально зробив таку можливість. Тут такого нема?Nirtu: ↑ 07.03.2025 10:43У гри тільки один мінус, щоб пограти треба мати офлайнового приятеля...
Доречі в Інетернеті вже є нейро-переклад тексту (через Gemini).
Востаннє редагувалось 07.03.2025 11:34 користувачем lordep, всього редагувалось 1 раз.
-
Nirtu
Member
Дійсно паршиво, доводится на польскій грати...phobosse: ↑ 07.03.2025 10:50 Був дуже неприємно здивований відсутності локалізації.
-
MessiaH
Member
С языка снялNirtu: ↑ 07.03.2025 10:43У гри тільки один мінус, щоб пограти треба мати офлайнового приятеля...
-
phobosse
Member
Пробував його, як по якості і який саме ? бо я бачу є укр та рус. Але під укр комент, типу це переклад вже рус, а не оригіналу.lordep: ↑ 07.03.2025 11:24Доречі в Інетернеті вже є нейро-переклад тексту (через Gemini).
-
Shaolin_Style
Member
MessiaH: ↑ 07.03.2025 11:37С языка снялNirtu: ↑ 07.03.2025 10:43У гри тільки один мінус, щоб пограти треба мати офлайнового приятеля...
-
lordep
Member
Я не маю гриphobosse: ↑ 07.03.2025 12:03Пробував його, як по якості і який саме ? бо я бачу є укр та рус. Але під укр комент, типу це переклад вже рус, а не оригіналу.lordep: ↑ 07.03.2025 11:24Доречі в Інетернеті вже є нейро-переклад тексту (через Gemini).
-
Tiufin
Member
Так це ж добре. Гра наяткає, що можливо треба трохи зайнятися реальним (а не оффлайновим) життямNirtu: ↑ 07.03.2025 10:43 Пропоную обговорити Критики та гравці в захваті від Split Fiction
-
Telcontar
Member
ЕА звісно ще ті ***, але описана вами ситуація була з Ubisoft.Барбарис: ↑ 07.03.2025 11:12 так еа - презервативи шиті, не додають локалізацію, бо коли вони її додали в галімий онлайн шутер, його не купували. І дарма, що в світі його теж не купували, бо він максимально ху...й.
-
Барбарис
Member
Telcontar, а вони не купили один другого? Я вже, схоже, заплутався в їх фігні.
-
MqM
Member
Де свідки прокляття Unreal Engine 5? А то з оптимізацією тут все добре
-
MessiaH
Member
Shaolin_Style
Мои друзья и знакомые в игры не играют
Мои друзья и знакомые в игры не играют
-
Telcontar
Member
Так ви ж теж не граєте, тільки бенчі і відоси зі статтерами пишете
-
AFU_power
Member
Про запускання ігор з харда забув згадати
-
MessiaH
Member
Та хоть с харда, хоть с ссд, то что на всратых UE4/UE5 статеррит одинаково. Ссд никаким хреном не имеет отношение к обработке 3д изображения. Вот какого хрена от него должен быть толк в играх??? Просто бред, всё что даёт ссд это только более быструю загрузку и всёAFU_power: ↑ 08.03.2025 10:05Про запускання ігор з харда забув згадати
-
AFU_power
Member
Ми точно на форумі оверклокерів, а не гуманітаріїв? Швидші підгрузки - менше виникнення статтерів, багів, лагів. Я грав кіберпанк з харда і в мене скрипти в діалогах застрягали, поки не закінчиться збереження гри, не підвантажувались вчасно текстури та повний флакон. Тим паче спліт фікшин на UE5, от дивина, проблем оптимізації у неї немає. Як і в багатьох інших іграх на UE5, легше ж причепитись до пари неоптимізованих ігор та постійно в кожній темі повторювати які разраби погані, бо знов на UE5MessiaH: ↑ 08.03.2025 14:45Та хоть с харда, хоть с ссд, то что на всратых UE4/UE5 статеррит одинаково. Ссд никаким хреном не имеет отношение к обработке 3д изображения. Вот какого хрена от него должен быть толк в играх??? Просто бред, всё что даёт ссд это только более быструю загрузку и всёAFU_power: ↑ 08.03.2025 10:05Про запускання ігор з харда забув згадати