Український шутер Sand скоро вийде в дочасному доступі

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Yalg
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Український шутер Sand скоро вийде в дочасному доступі

Прикольная стилистика, вау какие шагающие базы которые можно строить как угодно, и очень уж убогие сами пески в игре с названием Sand.
Думаю своих почитателей игра найдёт, но в панамку за такие локации напихают знатно.
Для остальных - BF1
Raynor
Member

Повідомлення

Виглядає цікаво, треба буде спробувати.
Wonderboy
Member

Повідомлення

Коли я пропустив мить, коли дочасний доступ з незрозумілого збочення став нормою? І все більше людей на таке ведуться.
Fen1xz
Member

Повідомлення

Судя по тому что ценник не выставили она ф2п будет ?
P.S: Ага уже увидел приписку в стиме что после раннего доступа ценник ещё накрутят. Значит цена у неё всё таки будет.
«The game's price might increase after the full release and when all the planned content and additional features are added. Any price changes will not affect those who bought SAND during Early Access.»
Lekrs
Member

Повідомлення

Wonderboy
Нічого поганого у цьому не має. Для розробів + до бюджета і безплатні тестувальщики, для зацікавлених можливість пограти до релізу.
Wonderboy
Member

Повідомлення

Lekrs
.... а також зарання зібрати бабла і забити на гру. Я не можу серйозно ставитися до розробників, які перший трейлер, що має показати товар у найкращій якості, випускають лише у 1080р. З сокирною анімацією, заблуреною картинкою і блікуючою камерою замість очей при огляді від персу.
sagifire
Member

Повідомлення

Зверніть увагу на те що це інді студія, гру в основному розробляють декілька людей. Логічно припустити що не варто накручувати очікування а також скоріш за все ця гра буде дуже довго "поліруватись" у ранньому доступі.
Creature4O
Member

Повідомлення

малий грається в Sea of Theives дуже схоже за змістом з першого погляду, але там побачимо.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Wonderboy: 03.03.2025 10:42 Коли я пропустив мить, коли дочасний доступ з незрозумілого збочення став нормою? І все більше людей на таке ведуться.
Відкриваєш дочасний доступ і дивишся. Якщо людям цікаво - вони платять гроші, грають, дають фідбек. Гра не падає в прірву де про неї швидко забудуть = подальший профіт, але якщо розробник допилює і пилить далі контент.
Якщо не вистрілить- ну що ж, все одно якісь гроші зібрав.
Drexxar
Junior

Повідомлення

Прикро чути що вона виходить вже в дочасний доступ -
:mad: оптимізація жахлива, взаємодія між гравцями жахлива а головне ніякого захисту нових гравців, початківців від дідуганів та кемперів.
:) Задум гарний, ідея цікава, гарний конструкторв в ангарі але її ще треба полірувати і полірувати особливо на фоні того що паралельно є інша гра в пісках але в сетингу шаленого макса і можна дуже легко пролетіти.
П.С. B-) після декількох закритих тестів в 2024 (останній був у грудні) на вказані мінуси розробники майже не звернули уваги просто додаючи новий контент типу зомбі та нових моделей крабів.
Kashtan
Member

Повідомлення

Патріоти куплять, щоб підтримати "національного виробника". На якість реалізації можна не зважати.
Ostin
Member

Повідомлення

Wonderboy: 03.03.2025 11:16зарання зібрати бабла і забити на гру
:up: Більше ніякої користі від дочасного немає.

Відправлено через 49 секунд:
AntonyKandaurov: 03.03.2025 12:00ну що ж, все одно якісь гроші зібрав
99% з того, що там у дочасному :lol:

Зробити цікавий концепт в 100500 разів легше, ніж зробити по ньому завершену гру.
P.S. Гроші у кожного свої, витрачайте їх як хочете. Але засилля дочасного також б'є і по мені, бо нормальну гру, яку полірнули та затестили до релізу, знайти все важче.
GreenMile
Member

Повідомлення

БГ3 там скільки, роки 3 була в дочасному доступі? І маю сказати, що не дарма. Просто не грайте поки не релізнеться і все.
zaqik
Member

Повідомлення

З сокирною анімацією

Всегда считал, что правильное ударение - "то́порный", и с топором оно не связано, и уж тем более так переводиться не может :gigi:
Diablique
Member

Повідомлення

Все так наваливают за ранний доступ, будто игры сейчас выходят вылезаны до идеала, а в целом прикола не понял, зиф оф зе сиа ток в пустыне где вместо кораблей паукоходы :think:

Отправлено спустя 9 минут 6 секунд:
zaqik
Да не, вроде топо́рный, звучит по крайней мере правильней, а в остальном, как и відеомапа :lol:
Відповісти