Пропоную обговорити Sid Meier's Civilization VII отримує негативні відгуки від перших гравців
Нех було із цапнею дружити і додавати "вєліку масковську культуру" в гру.
Ніхто так нічого в світі і не зрозумів досі.
Все ще мріють про "вєліку расію", як вони будуть дружити з нею і баблішко заробляти в ній; все ще встановлюють китайський ШІ собі на компи і в телефони.
А потім одного ранку прокидаються в гулагу, і їх катує якийсь бурят, кадирівець чи китаєць.
І вони дивуються як же так сталося?!
Останні статті і огляди
Новини
Sid Meier's Civilization VII отримує негативні відгуки від перших гравців
-
ASTON
Member
-
Tetronga
Member
Пропоную обговорити Sid Meier's Civilization VII отримує негативні відгуки від перших гравців
Інтерфейс і в 6 частині дуже не інтуїтивний, 5 еталон в цьому. В 5 циву можна з нуля увійти, нічого не знаючи про гру, і ти по ходу гри з усім розбираєшся, чого я не відчув в 6 взагалі. З 7 якось негарно виходить, сподіваюсь пофіксять все, мені гра надто цікава.
Інтерфейс і в 6 частині дуже не інтуїтивний, 5 еталон в цьому. В 5 циву можна з нуля увійти, нічого не знаючи про гру, і ти по ходу гри з усім розбираєшся, чого я не відчув в 6 взагалі. З 7 якось негарно виходить, сподіваюсь пофіксять все, мені гра надто цікава.
-
VolandInferno
Member
Гівногрі - гівнопродажі.
-
Ostin
Member
Ледь не написав про місцевих, які з усіх сил намагаються не відставати, але не по темі...
Щодо гри, то станом на зараз можна не поспішати, здається.
-
ramm
Member
Банили в стімі і на форумі за будь яку критику і незручні питання, виставили неадекватний цінник, не принесли в гру нічого кардинально нового. І навіть DUSHA не допогла, що ж це коїться?
- спойлер
-
alextampa
Junior
Це виходить 63К людей зробили передплату у 130$
-
Hells Angels
Member
як було сказано на каналі в ютуб, після дій розробників, ви можете купити гру у магазині з зеленим значком
-
VovaII
Member
Скріншот симпатичний такий. Прямо проситься на великий екран. Всілякі деталі будівель і місцевості цікаво розглядати. Не купував. "Пограю" на Ютубі.
-
kairo
Member
60 тисяч онлайну в грі, доступ до якої зараз мають лише ті, хто виклав $130 за максимальне видання… Можна лише уявити, які висновки з цього всього зробить 2K.
-
Ostin
Member
kairo
Бо "вбивці" цивілізації так ніхто і не випустив. Сьому частину чекало аж занадто багато людей.
Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:
Особливо в тренді того, як зараз всі і масово клепають лайно, фанати його критикують - але компанія не вчиться. Он той же конвеєр від юбі показовий.
Бо "вбивці" цивілізації так ніхто і не випустив. Сьому частину чекало аж занадто багато людей.
Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:
Як і всі інші розробники в таких випадках. 8 буде йти по граблям, але її вже не куплять. Тоді 9, можливо, стане новим діамантом. А може не станеkairo: ↑ 07.02.2025 12:09Можна лише уявити, які висновки з цього всього зробить 2K.
Особливо в тренді того, як зараз всі і масово клепають лайно, фанати його критикують - але компанія не вчиться. Он той же конвеєр від юбі показовий.
Востаннє редагувалось 07.02.2025 12:28 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
-
kairo
Member
Прямо "вбивцю" дійсно ніхто не зміг зробити. Тим не менш, хороших 4Х стратегій вистачає в наш час: Old World, Endless Legend, Endless Space 2. Ігри Парадоксів. Та й попередні частини Циви нікуди не ділись.Ostin: ↑ 07.02.2025 12:23 kairo
Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Шоста Цива теж зустріла море критики на релізі, але по факту стала найуспішнішою частиною за всю історію серії.Ostin: ↑ 07.02.2025 12:26 Як і всі інші розробники в таких випадках. 8 буде йти по граблям, але її вже не куплять. Тоді 9, можливо, стане новим діамантом. А може не стане
-
Ostin
Member
kairo
Я не грав у Old World, але інші прикладі - вони "інші" і в циву мені грати цікавіше)
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Імовірність цілком достатня, щоб через кілька років безліч людей знову фанатіли від цивілізації. На цей раз вже від сьомої.
Але зараз, традиційно, просто почитаємо новини
Я не грав у Old World, але інші прикладі - вони "інші" і в циву мені грати цікавіше)
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Так. Вони вміють "перепиляти" гру заново і видати за фулпрайс). Але схема дійсно працююча, не раз ними використана. Ті ж ікскоми.kairo: ↑ 07.02.2025 12:29Шоста Цива теж зустріла море критики на релізі, але по факту стала найуспішнішою частиною за всю історію серії
Імовірність цілком достатня, щоб через кілька років безліч людей знову фанатіли від цивілізації. На цей раз вже від сьомої.
Але зараз, традиційно, просто почитаємо новини
-
_Andrik_
Member
Як можна бути задоволенним коли перше , що бачиш то ось ці неадекватні циферки
- спойлер