Останні статті і огляди
Новини
У Fortnite новий рекорд — понад 14 мільйонів одночасних гравців
-
konb999
Member
Предлагаю обсудить У Fortnite новий рекорд — понад 14 мільйонів одночасних гравців
Напевне в сталкера вже пограли і повернулись!
Напевне в сталкера вже пограли і повернулись!
-
KimRomik
Member
та ні, там мабуть частина гравців просто тікає з тонучого Апекса))
-
Tetronga
Member
Гра, через яку похоронили Unreal Tournament 4.
-
SieG
Member
Одна из самых худших мультиплеерных игр за все время имеет рекордный онлайн - не удивительно что 95% современных игр выходит калом, если им приходится ориентироваться на "подобный топ".
-
Telcontar
Member
А чому вона раптом одна з найгірших? Аргументуйте будь ласка.SieG: ↑ 02.12.2024 12:32 Одна из самых худших мультиплеерных игр за все время имеет рекордный онлайн - не удивительно что 95% современных игр выходит калом, если им приходится ориентироваться на "подобный топ".
Сам у неї не граю, просто не мій жанр. Хоча, у Apex Legends колись набігав багато свого часу.
-
_Andrik_
Member
Свого часу трохи пограв в BF Heroes, поки на закрили, а в це скільки не немагався чогось відвертає , хоча стилістика та сама. Найбільше будівництво бісить
-
Lekrs
Member
Мені відосиків достатньо, щоб поняти що не моє, навіть не пробував. Але очевидно гра хороша, під певний контингент.
-
Gelonyrum
Member
Поки в епікіа є це на оптимізацію анріала під інші ігри можна не надіятись, все заточують під фортнайт...
-
DiaGnosteek
Member
Як чому? Тому що вона не подобається, значить найгірша. Все ж просто. Чим не аргумент.Telcontar: ↑ 02.12.2024 12:58А чому вона раптом одна з найгірших? Аргументуйте будь ласка.SieG: ↑ 02.12.2024 12:32 Одна из самых худших мультиплеерных игр за все время имеет рекордный онлайн - не удивительно что 95% современных игр выходит калом, если им приходится ориентироваться на "подобный топ".
Сам у неї не граю, просто не мій жанр. Хоча, у Apex Legends колись набігав багато свого часу.
-
daesz
Member
Я чесно думав, що вона уже все. Про неї не згадували тупо ні де. Оце так поворот
-
SKYJAKER
Member
так вона ітак здається потроху втрачала і тільки от тримається на оцих колабах з іменемами зі снупдогами , але чим далі тим треба сильнішим брати, наступними будуть тейлорсвіст з джастінбіберомdaesz: ↑ 02.12.2024 17:51 Я чесно думав, що вона уже все. Про неї не згадували тупо ні де. Оце так поворот
-
MqM
Member
Так за нього образливо болюча темаTetronga: ↑ 02.12.2024 12:22 Гра, через яку похоронили Unreal Tournament 4.
-
Donate
Member
А ти скачай фортнайтс та пограй.Gelonyrum: ↑ 02.12.2024 14:14 Поки в епікіа є це на оптимізацію анріала під інші ігри можна не надіятись, все заточують під фортнайт...
Освітлення без їх люмена лайно повне, з люменом карти типу 4060 будуть малювати 20 фпс в 2к.
Графон не те щоб краще геншину, знаючи СКІЛЬКИ ресурсів воно жере...
І це розробники самого рушія
-
nikolaiii
Member
_Andrik_
Для тих кого бісить будівництво, давно є режим Zero Build. Запускаєш, і ніхто нічого не будує.
Для тих кого бісить будівництво, давно є режим Zero Build. Запускаєш, і ніхто нічого не будує.
-
Dremjke
Member
Ну вот, на оверах очередные похороны очередной игры от экспЁрдов по причине того, что им не нравится или графкиа не такая
До чего мы дожили...
До чего мы дожили...
-
Avenger80
Member
Даже на таком уровне зацепили эту игру (видно действительно популярна ):
- спойлер