Покращена версія GTA Online вийде на PC наступного року

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
LordTornado
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Покращена версія GTA Online вийде на PC наступного року
Текстуры и трассировка лучей никак не помогут, потому что основная проблема ГТА онлайн - сотни читеров. 80% ежедневок там - что-то куда-то доставить. А пока ты будешь куда-то ехать через пол карты, прилетит бессмертный читер на летающей машине и расстреляет тебя ракетами, отжав твой груз...
Phos4
Member

Повідомлення

LordTornado
Якщо вам не цікаво пвп, то варто просто створити сервер для друзів і грати там, всеодно активностей які дозволяють якось взаємодіяти з іншими гравцями окрім того що підривати їх з гелікоптера там приблизно нуль.
yan1x
Member

Повідомлення

LordTornado: 02.11.2024 11:41 Предлагаю обсудить Покращена версія GTA Online вийде на PC наступного року
Текстуры и трассировка лучей никак не помогут, потому что основная проблема ГТА онлайн - сотни читеров. 80% ежедневок там - что-то куда-то доставить. А пока ты будешь куда-то ехать через пол карты, прилетит бессмертный читер на летающей машине и расстреляет тебя ракетами, отжав твой груз...
Недавно опять поставил пятерку, перепройти сюжет, установился еще отдельный античит, может стало лучше?
Lekrs
Member

Повідомлення

Круть, буде привід перепройти сюжетку.
Creature4O
Member

Повідомлення

LordTornado
Про Ukraine GTA не чули? Проект на базі МТА, а згодом буде сервер і на GTA5 він вже в розробці.
Artempo100
Junior

Повідомлення

Creature4O: 02.11.2024 12:36 LordTornado
Про Ukraine GTA не чули? Проект на базі МТА, а згодом буде сервер і на GTA5 він вже в розробці.
Це типу один з безкінечних модів типу Rp гта Львів,кримінальна Росія і тд(список до безкінечності)?
DuckRider
Member

Повідомлення

yan1x: 02.11.2024 12:22
LordTornado: 02.11.2024 11:41 Предлагаю обсудить Покращена версія GTA Online вийде на PC наступного року
Недавно опять поставил пятерку, перепройти сюжет, установился еще отдельный античит, может стало лучше?
Стало хуже. Тысячи читеров зашли проверить как работает античит. Споилер: не работает
Alligator
Member

Повідомлення

Artempo100: 02.11.2024 12:45
Creature4O: 02.11.2024 12:36 LordTornado
Це типу один з безкінечних модів типу Rp гта Львів,кримінальна Росія і тд(список до безкінечності)?
Так, ті ж яйця тільки з розфарбуванням модами у Нову Пошту, УкрПошту, Патрульну поліцію. Не грав, бачив рекламу у ютуберів, і я чесно кажучи взагалі не розумію "приколу" гри на подібних серверах.
Fen1xz
Member

Повідомлення

LordTornado: 02.11.2024 11:41 Текстуры и трассировка лучей никак не помогут, потому что основная проблема ГТА онлайн - сотни читеров. 80% ежедневок там - что-то куда-то доставить. А пока ты будешь куда-то ехать через пол карты, прилетит бессмертный читер на летающей машине и расстреляет тебя ракетами, отжав твой груз...
Незнаю можно ли сейчас проворачивать такой трюк, но лет 5 назад когда я пробовал играть в онлайн - через диспетчер задач отключал себе процесс на 30 секунд и включал обратно (в последовательности действий могу ошибаться, очень давно это было, уже подзабыл, но если этот финт ушами до сих пор работает, могут написать или погуглите как правильно делать) и сидел играл в соло или с друзьями безо всяких читаков, мешающих и тд.
DuckRider
Member

Повідомлення

Fen1xz: 02.11.2024 14:11
LordTornado: 02.11.2024 11:41 Текстуры и трассировка лучей никак не помогут, потому что основная проблема ГТА онлайн - сотни читеров. 80% ежедневок там - что-то куда-то доставить. А пока ты будешь куда-то ехать через пол карты, прилетит бессмертный читер на летающей машине и расстреляет тебя ракетами, отжав твой груз...
Незнаю можно ли сейчас проворачивать такой трюк, но лет 5 назад когда я пробовал играть в онлайн - через диспетчер задач отключал себе процесс на 30 секунд и включал обратно (в последовательности действий могу ошибаться, очень давно это было, уже подзабыл, но если этот финт ушами до сих пор работает, могут написать или погуглите как правильно делать) и сидел играл в соло или с друзьями безо всяких читаков, мешающих и тд.
Создаёшь сервер для друзей прямо из игры, если один - доступно всё кроме общих ивентов в открытом мире по типу "проедь по асфальту на лице больше всех за 5 минут", если три и больше - доступно всё
Creature4O
Member

Повідомлення

Alligator
Не грав, але засуджую :facepalm:
Artempo100
ну так про будь-яку гру з модами можна сказати, але є нюанс. Там повністю своя унікальна карта з українськими містами(локаціями) Свої фішки типу робіт, та івентів, бізнес війни тощо. Я б сказав, що це вже більше RPG ніж ГТА. Ну і кількісь серверів та гравців теж свідчить про якісь особливості. Думаю 5000 гравців для суто українського проекту це не мало.
Phos4
Member

Повідомлення

Creature4O
Хех, є в мене знайомий який колись підбурив мене грати на українському рп сервері, після двох годин збирання сміттєвих мішків на самоскиді я сказав йому що мабуть це не моє. Якщо грінд в гта онлайн здається комусь занадто надокучливим то там це просто за межами абсурду.
cypherspy
Junior

Повідомлення

Phos4: 02.11.2024 14:56після двох годин збирання сміттєвих мішків на самоскиді я сказав йому що мабуть це не моє. Якщо грінд в гта онлайн здається комусь занадто надокучливим то там це просто за межами абсурду
Це результат щирої любові до грошей в Рокстарів. Могли б з фірмовим гумором показати роботу певних професій, реальне положення справ з відомих подій, заохотити до різностороннього грінду з економічним зиском та перспективами цікавих придбань (нерухомості, автівок, авіапарку)... Але навіщо, якщо можна зробити окрему онлайн пісочницю з чітерами, де гравці самі собі все будуть вигадувати і регулярно заносити за це гроші.
Creature4O
Member

Повідомлення

Phos4
До чого тут грінд, і спонукання до гри? Хлопець, пожалівся на читерів, а Ви вказали на нуль активностей, та взаємодії. Я привів приклад де все це є, та мінімум читерів. Тобто не обов'язково грати на оф сервері, якщо гра подобається та є інші сервери, або схожі проекти.
Казати, що це все таке саме лайно не гравши, або судити по рекламі, ну Ви самі розумієте :insane:
Я бачив рекламу конкорд, так вам скажу що (встав іншу назву онлайн шутера) таке саме уг :laugh: :laugh:
cypherspy
Junior

Повідомлення

Creature4O: 02.11.2024 15:42є інші сервери, або схожі проекти.
З власними програмістами та дизайнерами, бо функціонал GTA Online вкрай обмежений.
Відповісти