Останні статті і огляди
Новини
NZXT пропонує ігрові комп'ютери в оренду
-
Dilfin
Member
Пропоную обговорити NZXT пропонує ігрові комп'ютери в оренду
Ігри в оренду, тепер комп'ютери в оренду, хоча можливо це і комусь буде вигідно, раз в рік взяти в оренду комп'ютер, щоб погратися у відпустці, але якось це все сумно, але напевно краще взяти комп'ютер на виплату, так буде дешевше і це буде вже твоя власність.
Ігри в оренду, тепер комп'ютери в оренду, хоча можливо це і комусь буде вигідно, раз в рік взяти в оренду комп'ютер, щоб погратися у відпустці, але якось це все сумно, але напевно краще взяти комп'ютер на виплату, так буде дешевше і це буде вже твоя власність.
-
nochnik89
Member
Ну реально цены на пекарни сейчас небольшие. Это не рентабельная ерунда в мире)
-
yungmanpro
Junior
Та не знаю. Ось візьме собі пересічний не-геймер покористуватися, щоб оцінити, що воно і як перед покупкою такої збірки собі, на місяць-два, та й закине трохи грошенят їм. А потім вони той же ПК вже іншому здають. Ще й на доставці беруть 50 зелених. Норм тєма.
P.S. До речі, коли вживаю "х"+"з", маю на увазі "хто зна", а не "не знаю", але дякую, що піклуєтесь і вирішуєте за мене, що я хотів сказати.
Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
P.S. До речі, коли вживаю "х"+"з", маю на увазі "хто зна", а не "не знаю", але дякую, що піклуєтесь і вирішуєте за мене, що я хотів сказати.
Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
Я впевнений, що вони запропонують викупити той комп у них, якщо клієнту сподобається за ціною нового) А ще й зверху матимуть)Dilfin: ↑ 02.08.2024 13:24 краще взяти комп'ютер на виплату, так буде дешевше і це буде вже твоя власність.
-
Геральт
Member
Студікам на літо для сумісної оренди якраз воно
-
WorthyWizard
Member
Жить не по доходам круто наверное
-
Vlaad13
Member
для меня некоторые американские сервисы большая загадка
у людей же явно есть деньги на комп - зачем им аренда(разве что студент на лето )
но сейчас студенту и во время учебы комп нужен - и смысл тогда ...
у людей же явно есть деньги на комп - зачем им аренда(разве что студент на лето )
но сейчас студенту и во время учебы комп нужен - и смысл тогда ...
-
Blackintrad
Member
Адекватна опція, цікаво чи користуватиметься попитом.
Мати більше опцій - завжди краще.
Мати більше опцій - завжди краще.
-
PCюк
Member
У вас ничего не будет и вы будете счастливы.
Холодильники в аренду, телевизоры, квартиры, автомобили.Dilfin: ↑ 02.08.2024 13:24 Пропоную обговорити NZXT пропонує ігрові комп'ютери в оренду
Ігри в оренду, тепер комп'ютери в оренду
-
AssayMAS
Member
так то "хитрый" кредит. Это как "беспроцентный кредит" на микроволновку за 3 000 грвн на 4 мес... когда в соседнем магазине она 2000грвн стоила.PCюк: ↑ 02.08.2024 16:14Холодильники в аренду, телевизоры, квартиры, автомобили.
а тут может быть хитрая система по уходу от налогов... ПК украли, а контора его за нал. продала... пишем в убыток, обижаем свою страховую компанию... и не докажешь преступление.
-
WWQ
Member
если предложат вариант лизинга с правом выкупа, то может и взлетит...
-
Melki
Member
дело в том, что оно многим не надо и не интересно. потом, возиться с этим пылесосомWWQ: ↑ 02.08.2024 16:32вариант лизинга с правом выкупа
это не факт, это США, за бесплатно, как у нас, компьютеры там никто собирать не будетDilfin: ↑ 02.08.2024 13:24краще взяти комп'ютер на виплату, так буде дешевше
а чистая прибыль начнет капать еще раньше (считать надо), а учитывая, что американец платит за подписки везде, он забудет за два года, что он уже купил этот компьютер (или не сосчитает), но сильно обрадуется, когда ему принесут новый красивый современный...за два роки покупець найдешевшого варіанту Player One витратить 1416 доларів США
https://nzxt.com/collection/flex
-
LiquidStorm
Member
Опаньки, мій R5 5600X виявляється потужний ігровий процик
-
Hemul
Member
Кто это у нас за бесплатно собирает компьютеры?Melki: ↑ 02.08.2024 17:37 это не факт, это США, за бесплатно, как у нас, компьютеры там никто собирать не будет
-
Melki
Member
это условностиHemul: ↑ 02.08.2024 18:40за бесплатно
-
Lsee
Member
За 59$ у них на сайті системник з 3050, а не з 4060. І проц 12400f. В новині невірна інфа
-
VRoman
Member
Магазины по аренде мебели вообще процветают.PCюк: ↑ 02.08.2024 16:14 У вас ничего не будет и вы будете счастливы.Холодильники в аренду, телевизоры, квартиры, автомобили.Dilfin: ↑ 02.08.2024 13:24 Пропоную обговорити NZXT пропонує ігрові комп'ютери в оренду
Ігри в оренду, тепер комп'ютери в оренду
-
Kullerok
Member
Пусть сами себе и задают в оренду. Да за такие бабки за пару месяцев можно собрать адекватный ПК для поиграть. Тупо клоуны.
-
Melki
Member
а если у тебя лапки?Kullerok: ↑ 03.08.2024 17:32можно собрать адекватный ПК
-
Enjoy
Member
Мир потихоньку движется к подписочной модели на все.
Может кто не видел, вот подписка от hp на принтер:
https://itc.ua/news/hp-predlagaet-arend ... v-mesyats/
https://www.hp.com/us-en/all-in-plan/printers.html
Может кто не видел, вот подписка от hp на принтер:
https://itc.ua/news/hp-predlagaet-arend ... v-mesyats/
https://www.hp.com/us-en/all-in-plan/printers.html
-
Melki
Member
у Амазон есть подписка на кофе в капсулахEnjoy: ↑ 03.08.2024 17:50подписка от hp на принтер