Предлагаю обсудить Sapphire випускає Radeon RX 7700 XT у стилістиці гри Frostpunk 2
Прикольний дизайн. Вже здається була така карта?
Останні статті і огляди
Новини
Sapphire випускає Radeon RX 7700 XT у стилістиці гри Frostpunk 2
-
Polaris
Member
-
daesz
Member
То була новина про те, що планують випуститиPolaris: ↑ 11.07.2024 15:22 Предлагаю обсудить Sapphire випускає Radeon RX 7700 XT у стилістиці гри Frostpunk 2
Прикольний дизайн. Вже здається була така карта?
-
MetalistForever
Member
Это намек, что игре нужно 12 GB VRAM и в FULL HD
-
Lekrs
Member
Навіть не знаю навіщо, це певно для любителів ставити пк на стіл і дивитись в віконце корпуса замість монітора
-
shnok
Member
что в этом плохого?Lekrs: ↑ 11.07.2024 16:02 Навіть не знаю навіщо, це певно для любителів ставити пк на стіл і дивитись в віконце корпуса замість монітора
-
Lekrs
Member
Що в цему хорошого?shnok: ↑ 11.07.2024 16:15что в этом плохого?Lekrs: ↑ 11.07.2024 16:02 Навіть не знаю навіщо, це певно для любителів ставити пк на стіл і дивитись в віконце корпуса замість монітора
-
Devianne
Member
Хтось дивиться на картини з каракулями і бачить в них мистецтво, хтось дивиться на то яке залізо в нього встановлено, підсвітка.... Люди отримають від цього своє задоволення і при цьому не заважають іншим. Кеп
-
Alligator
Member
Емоції? Ну ось є фанати Frostpunk 2, та хотіли RX 7700 XT, а тут ще з стилістикою. Порадіють обновці, що поганого в цьому?
P.S. я теж не розумію приколів стилістики, наприклад в мене кілограмовий радіатор CPU залишить для обзору з усього напису 1-2 літери
-
Reverse_rain
Member
Вона працює на вугіллі?
-
kolio
Member
щось мені підказує що відяха буде тепловим реактором взимку всередині замерзаючого корпусу. Пічалько.