Intel Core Ultra 5 115U — найповільніший представник сімейства Meteor Lake

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
KimRomik
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Intel Core Ultra 5 115U — найповільніший представник сімейства Meteor Lake

щось від цієї різноманітності мені починає нудити....
чому він Core 5, якщо його називають найповільнішим? чому у нього 8 ядер? Крайзіс потягне?
Artem_K
Member

Повідомлення

KimRomik
Таки да, якщо у ньому 2Р+4Е, то за логікою попередніх ноутбучних процесорів він мав би бути і3. але Інтел мабуть вважає, що одаткові 2LP роблять його і5 :)
smilex
Member

Повідомлення

KimRomik: 29.03.2024 14:00 Предлагаю обсудить Intel Core Ultra 5 115U — найповільніший представник сімейства Meteor Lake

чому він Core 5, якщо його називають найповільнішим? чому у нього 8 ядер? Крайзіс потягне?
Видимо отдел маркетинга интел начал копировать амд там тоже Ryzen 3 5300u перевели на 6нм и назвали Ryzen 5 7520U :lol: но тут хотя бы тут добавили 2ядра
nazar-pc
Member

Повідомлення

KimRomik: 29.03.2024 14:00 Предлагаю обсудить Intel Core Ultra 5 115U — найповільніший представник сімейства Meteor Lake

Core Ultra 5 :facepalm:
CADR
Member

Повідомлення

Искусство изумлять публику ценилось во все века.
Мдааа, но такой цирк нам не нужен...
Mixx
Member

Повідомлення

О класс, уже пеньки парят под видом и5 :gigi:
Відповісти