останні досягнення у галузі ігор
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
останні досягнення у галузі ігор
Ціни знижуються коли є конкуренція на ринку. А коли два основних гравця у ціновій змові. Які адекватні ціни?Сidonix: ↑ 14.04.2023 13:32 Коли ціни знизить до адекватних, тоді і поговоримо)))
fixedLeeman: ↑ 14.04.2023 13:43Ціни знижуються коли є конкуренція на ринку. А коли два 1.5 основних гравця у ціновій змові. Які адекватні ціни?Сidonix: ↑ 14.04.2023 13:32 Коли ціни знизить до адекватних, тоді і поговоримо)))
Один гравець . Адже кляті американці цуплять аналоговнетние технології Россії (великий вождь не міг збрехати) .n6407: ↑ 14.04.2023 13:55fixedLeeman: ↑ 14.04.2023 13:43
Ціни знижуються коли є конкуренція на ринку. А коли два 1.5 основних гравця у ціновій змові. Які адекватні ціни?
коли буде хоча б два повноцінних гравця, буде сенс казати про конкуренцію/нормальні ціни.
достатньо провести порівняння із процессорним сегментом, де є два гравці ...
fixedn6407: ↑ 14.04.2023 13:55fixedLeeman: ↑ 14.04.2023 13:43
Ціни знижуються коли є конкуренція на ринку. А коли два 1.5 основних гравця у ціновій змові. Які адекватні ціни?
коли буде хоча б два повноцінних гравця, буде сенс казати про конкуренцію/нормальні ціни.
достатньо провести порівняння із процессорним сегментом, де є два гравці ... в ціновій змові
3+ (епл, а в деяких сегментах АРМ та всіляка екзотика)n6407: ↑ 14.04.2023 13:55 достатньо провести порівняння із процессорним сегментом, де є два гравці ...
Яка змова? Коли у АМД була Вішера це було одне. Коли на сцену вийшов Zen стало не до сміхуLeeman: ↑ 14.04.2023 13:43Ціни знижуються коли є конкуренція на ринку. А коли два основних гравця у ціновій змові. Які адекватні ціни?Сidonix: ↑ 14.04.2023 13:32 Коли ціни знизить до адекватних, тоді і поговоримо)))
А акционеры у них не одни и те же?n6407: ↑ 14.04.2023 13:55 коли буде хоча б два повноцінних гравця
Классная куртка у него. Все хотят себе такую. Как и карту нвидиа. Дорого просто. Но это как и айфон - все мечтают, но не всем по карману.bes: ↑ 14.04.2023 15:25 почему он постоянно в куртки выступает? его морозит ?
Я тоже так думаю. Нафантазируют себе.Donate: ↑ 14.04.2023 15:25 Яка змова?
Не буває конкуренції на двох гравцях. Буває на двадцяти, і то умовно, бо навіть двадцять мають тенденцію до створення як не картелю, так хоча б мовчазної змови.n6407: ↑ 14.04.2023 13:55коли буде хоча б два повноцінних гравця, буде сенс казати про конкуренцію/нормальні ціни.
его куртка стоит лям, вот бережет и носит постоянно на случай, если украдут и продадут на ebay как принадлежащую известной личностиbes: ↑ 14.04.2023 15:25 почему он постоянно в куртки выступает? его морозит ?
Куртка есть, хотя я бы и такую взял)) А вот карта Нвидия даром не нужна пока. Посмотрим что покажут 6080-90oversmoke: ↑ 14.04.2023 15:52А акционеры у них не одни и те же?n6407: ↑ 14.04.2023 13:55 коли буде хоча б два повноцінних гравця
Классная куртка у него. Все хотят себе такую. Как и карту нвидиа. Дорого просто. Но это как и айфон - все мечтают, но не всем по карману.bes: ↑ 14.04.2023 15:25 почему он постоянно в куртки выступает? его морозит ?
Я тоже так думаю. Нафантазируют себе.Donate: ↑ 14.04.2023 15:25 Яка змова?
Просто иногда думается: андроид и айос. виндовс и мак, нвидиа и амд, интел и амд, сигейт и вд, хромиум и квантум (гекко), хороший и плохой полицейский. Какая то в последнее время конкуренция, вроде и есть выбор, а вроде и не сильно большой.
Вы как всегда из альтернативной реальности, квартальные отчеты Нвидия говорят, что карты нужны, и не только даром, но и за деньги тоже нужны.Kravan: ↑ 14.04.2023 18:27 .. А вот карта Нвидия даром не нужна пока. Посмотрим что покажут 6080-90
От не всі мріють про ті айфони. Я ненавиджу Apple з усією їхньою продукцією за те, що рівень копірастизму у цієї компанії побиває всі можливі рекорди. Й не хочу мати справу з жодними пристроями чи софтом від Apple. Коли на айфон можна бути з легкістю встановлювати софт не з офіційного магазину без необхідності зламувати прошивку, тоді тільки я готовий спробувати переглянути свою позицію. А ще й функціонал їхніх оверпрайснутих горе-девайсів, коли iPad має обмаль постійної пам'яті, а слота під Micro-SD карту нема з натяком витрачати гроші на хмарні сховища та на інтернет-трафік для доступу до них. Й те як будь-яку додаткову приблуду до їхнього девайсу настирливо вимагають купувати обов'язково фірмову, як і з ремонтом їхніх горе-пристроїв. Ставлення до клієнтів скотиняче у Apple. Я на Андроїд спробував скачати з торренту й встановити сторонню найпростішу *.apk чисто заради експерименти незважаючи на попередження, а потім зніс, дозволив настирливій системі безпеки назад заборонити встановлення з неперевірених джерел і по суті користуюся тільки софтом з Google Play, але знаю що у випадку чого хоч і менше свободи, ніж на компі, але все ж не такий жорстко обмежений бидлодевайс як айфон чи будь-який Смарт-ТВ.oversmoke: ↑ 14.04.2023 15:52 Классная куртка у него. Все хотят себе такую. Как и карту нвидиа. Дорого просто. Но это как и айфон - все мечтают, но не всем по карману.
Не згоден при всій повазі. Ціни на конкурентні пропозиції по процах падають, по вк немає справжньої конкуренції. ГарнихScoffer: ↑ 14.04.2023 16:10Не буває конкуренції на двох гравцях. Буває на двадцяти, і то умовно, бо навіть двадцять мають тенденцію до створення як не картелю, так хоча б мовчазної змови.n6407: ↑ 14.04.2023 13:55коли буде хоча б два повноцінних гравця, буде сенс казати про конкуренцію/нормальні ціни.
Про справжню конкуренцію можна починати говорити на сотні.