RoboCop: Rogue City та інші ігри, які показали на Nacon Connect

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
_Andrik_
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити RoboCop: Rogue City та інші ігри, які показали на Nacon Connect

Robocop прямо таки зайшов :up: .Ностальгія своє бере , та ще так все автентично прямо ух
Pokidok
Member

Повідомлення

_Andrik_: 10.03.2023 13:56 Пропоную обговорити RoboCop: Rogue City та інші ігри, які показали на Nacon Connect

Robocop прямо таки зайшов :up: .Ностальгія своє бере , та ще так все автентично прямо ух
Ще і Пітер Веллер на озвучці , взагалі кайф) Цікаво подивитись, як буде на релізі гратись
Spiryt
Member

Повідомлення

_Andrik_: 10.03.2023 13:56 Пропоную обговорити RoboCop: Rogue City та інші ігри, які показали на Nacon Connect

Согласен, сразу вспомнились старые фильно. Но вот геймплей пока вызывает вопросы...
Dremjke
Member

Повідомлення

Робомента жду, куплю обязательно. Терминатор у этих ребят получился достойнеший, прошел на одном дыхании вместе с дополнением.
Lp23over
Junior

Повідомлення

Робокоп с УЗИ это мое почтение :lol: :lol: Если он всю игру будет что и делать то остреливать зеков и бросать их мб за 1 ДОЛЛАР по офлайн активации и куплю.

Відправлено через 48 хвилин 14 секунд:
Еще забыл добавить сразу видно для кого игра делается - авто скан + aim для наводки чтобы мастера на джостиках не промазывали :lol: :lol:
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Робокоп розрахована явно на зрілу аудиторію, тож і коштуватиме відповідно. А ось молодь, як видно з коменту вище, навіть не знають про що це, я вже не кажу про старі фільми і ігри на денді.
А якщо ще буде робот-наркоман з другої частини....ух, то буде жесть!
Lp23over
Junior

Повідомлення

ДядяСаша
На зрелую аудиторию это та которая смотрела фильмы как ван дамуе и жирный сигал одним махом 6 человек клали ? Дядя очнись сейчас не 90е а 2023 и такими вещами как и играми ты уже никому не нужен, если в этой игре я буду бегать постоянно по нарко клубам и ловить валетов с драгсами то такой игре цена 10 баксов и то много. Все те любимые давным давно робокопы и прочие актеры сейчас в 90% массе снимаются в трешаках или фильмы на золотую малину.
Kashtan
Member

Повідомлення

Робокопа чекаю. Але половина враження це звук, ще Лукас це відмітив, а в відео щось не почув мотиву безсмертної музики Поледуриса.
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Побачимо що з цього вийде, і яка ціна буде, коли випустять.
Може я і нікому не потрібен, але чомусь мене напостой спамлять з Стіму і Епіку і Плей сторі, щоб я щось у них купив.
Так актори застаріли, але їхні образи і сюжети з ними юзають до цих пір і норм на цьому заробляють. Мортал Комбат наприклад, Термік, Чужі, Хижак. Тепер Робокоп!
zaqik
Member

Повідомлення

продемонстровано нового трейдера стелс-екшену
Вы мне мозг сломали, думал очередные неологизмы подвезли, а тут просто опечатка.

Робокопа всегда было жалко. Столько мерча, игр делали, и всё равно - на мой взгляд - никто с него не тащился как... как... да хотя бы как с мортал комбата. И тут снова зачем-то пыль стряхнули.
adik1488
Junior

Повідомлення

Робокоп любимьій фильм на все времена. Но игра какое-то уньілое вьірождение. Фу гидота. Немного жаль вьірожденцев тратящих свое время на такие игрьі.
Telcontar
Member

Повідомлення

ДядяСаша
Не реагуйте на "залітного троля-новорега". :beer:
TJ-ua
Member

Повідомлення

Додав в список бажаного робокопа може вийде цікавим. Завжди дивувало як божевільні з болот які жеруть млинці з лопати розповідають усім як їм жити та який контент споживати :rotate:
Відповісти