Тупішого рішення я не бачив.системи охолодження, що поєднує звичайний вентилятор та «турбіну».
Единий плюс турбіни - викид гарячого повітря назовні , і той нівелюється тим що частина буде всередині. Зате отримаєм шум.
Тупішого рішення я не бачив.системи охолодження, що поєднує звичайний вентилятор та «турбіну».
А что не так с их мониторами?Vpupkin: ↑ 30.09.2022 19:18 Предлагаю обсудить Acer представила відеокарту Arc A770 Predator BiFrost
Надеюсь ихние видеокарты будут лучше чем ихние мониторы.
Приблизно те саме говорили про новий дизайн охолодження від нвідія. Спочатку казали що то фейк, потім щось в стилі, хто ж так робить, а потім так крутоSanьka: ↑ 30.09.2022 19:18Тупішого рішення я не бачив.
Единий плюс турбіни - викид гарячого повітря назовні , і той нівелюється тим що частина буде всередині. Зате отримаєм шум.
Якраз навпаки, радіатор обдувається максимально ефективно і шуму менше:Sanьka: ↑ 30.09.2022 19:18 Предлагаю обсудить Acer представила відеокарту Arc A770 Predator BiFrost
а мне нравится)) по дизайну точно что-то новенькое)) по эффективности и шуму - тесты все прояснятSanьka: ↑ 30.09.2022 19:18 Предлагаю обсудить Acer представила відеокарту Arc A770 Predator BiFrost
Vpupkin: ↑ 30.09.2022 19:18Надеюсь ихние видеокарты будут лучше чем ихние мониторы.
на 2537 год будет столкновение с Марсом и кое как остановитсяReal: ↑ 30.09.2022 19:23 хахахах.. остановите эту планету
А щас в Америке всем бонусы раздают, кто занмается полупроводниковым бизнесом))) Главное чтоб на территории США. С другой стороны - это фактически сборка, а чипы и все остальное делают другие заводы. Помнится мне "пайка волной" была освоена даже в наших краях. А так как Асер тайваньская компания, то они там с этими вопросами как говорится "на ты". А завод можно построить где угодно, сейчас так сказать идет своеобразная миграция мощностей с материкового Китая)KimRomik: ↑ 30.09.2022 21:25на 2537 год будет столкновение с Марсом и кое как остановитсяReal: ↑ 30.09.2022 19:23 хахахах.. остановите эту планету
по теме: впервые вижу, чтобы Acer начал делать видеокарты, или это ОЕМ случаем?
Очень зря, там будут дрова НУ ОЧЕНЬ сырые....Voodoo89: ↑ 30.09.2022 21:56 Насправді, ціна все розставить на свої місця.
Для фулХД рівень 3060 більше чим достатній.
P.S. Вже писав, що чекаю 770ту. Не тому, що 1080ті мало, а тому, що ця 1080ті здохне скоро (майнинг+рока). А взяти щось по потужності схоже за +-300уе но нове, чомуб і ні?)
Тільки вони тянуть вже не кота за яйця із випуском, а Вариса із гри престолів