Останні статті і огляди
Новини
Доступен новый выпуск утилиты GPU-Z – 2.25.0
-
TillyVilly
Member
Предлагаю обсудить Доступен новый выпуск утилиты GPU-Z – 2.25.0
-
Shuginubi
Member
а вот определение поддержки API реально полезная штука
-
FX
Member
І про Ray Tracing не забули.
Власники 2060 хоч десь фічу побачать
зі. На картинці промені підтримуються 1660? о_О
-
Grinnie Jax
Member
Безумие!FX:На картинці промені підтримуються 1660? о_О
-
Ekz0rcyst
Member
Довольно интесеный скриншот в статье.
-
gehka3
Катярко
Ekz0rcyst
Читерский бивис на видяшке, и читерские дровишки
На течпавере - старые версии картинко, и в топике про утилиту и на стр. скачивания, а у нас - откуда интересно?
Читерский бивис на видяшке, и читерские дровишки
На течпавере - старые версии картинко, и в топике про утилиту и на стр. скачивания, а у нас - откуда интересно?
-
yuriy8
Member
В Metro Exodus абсолютно нормально Ray Tracing йде на моїй 2060.FX:І про Ray Tracing не забули.
-
Irbis
Member
FX:зі. На картинці промені підтримуються 1660? о_О
Ekz0rcyst:Довольно интесеный скриншот в статье.
DirectX Raytracing: скоро и на видеокартах GeForce GTXgehka3:Читерский бивис на видяшке, и читерские дровишки
-
FX
Member
А гра ще є на диску? Просто цікаво чи таке там і справді: Картинка звідси https://www.techspot.com/article/1793-m ... benchmark/yuriy8:В Metro Exodus абсолютно нормально Ray Tracing йде на моїй 2060.FX:І про Ray Tracing не забули.
Зі. Метро пройшов на 1066. Без всяких променів.
Лол. ЦарьRTX-то, несправжній. І може й дійсно в 5тій батлі ту приблуду можна активувати з консолі. Клоунада якась.
-
yuriy8
Member
Так є, я пізніше гляну, але враження про Ray Tracing в скріншотах не передати. Я їі також пройшов на 1066, коли вперше включив Ray Tracing на 2060 суттєвої різниці не побачив, наявність чи відсутність дзеркальних відображень для мене не суттєва, а от коли побігав більше години починаєш відчувати різницю особливо в динаміці - об'єкти сприймаються реальніше. Тут недавно був огляд про Ray Tracing і автор писав, що на пустельній карті різниці не має, а мені найбільше зайшло бігати на карті(главі) Каспій.FX:А гра ще є на диску? Просто цікаво чи таке там і справді: Картинка звідси https://www.techspot.com/article/1793-m ... benchmark/yuriy8: В Metro Exodus абсолютно нормально Ray Tracing йде на моїй 2060.
Зі. Метро пройшов на 1066. Без всяких променів.Лол. ЦарьRTX-то, несправжній. І може й дійсно в 5тій батлі ту приблуду можна активувати з консолі. Клоунада якась.
-
Graveworm
Member
gehka3
Пасхалка для внимательных
Пасхалка для внимательных
-
Makc1968UA
Member
Моя GTX 1070ti уже переименована в RTX 1070ti?