Фільми приторможують.

Обсуждение программ
Автор
Повідомлення
kapitoshka
Member

Повідомлення

Доброго дня!
Я вже замахався, пробував все шо міг, навіть вінду переставляв, нічого не помагає. Не знаю, що робити, тільки до вас хіба поради шукати.
Ставлю пиво - тому хто поможе.
Фільми приторможують. От буває йде, тут бах декілька кадрів пропустить і далі йде. Або видно по обличчям героїв, що ніби якась перемотка, швидко губами починають рухати, буквально декілька мілісекунд і таким чином пропускається пару кадрів. Фільми так дивитися не можливо. Колись такого не було.

Кодек- Калайт, самий новий.
Плеєр - віндовс медіа класік. Пробував і інші плеєра - те саме.
Комп - Пентіум 3.2; 1Гб ОЗУ; радеон 1600 про.
На диску вільного місця - 30 гіг
Дефрагментація - проведена.
Дякую.
nochnik89
Member

Повідомлення

была такая проблема на 7-ке ...тож на стареньком компе.
Поставил эти кодеки и лаги пропали
http://www.ex.ua/view/1299398" target="_blank
kapitoshka
Member

Повідомлення

в мну віндовс - ХП :-/
well
Member

Повідомлення

тоже была подобная проблема, оказалось с драйверами на видео была лажа, поставил более старую версию драйверов и проблема решилась...
Nic_Roman
Member

Повідомлення

всы кодеки удали і постав 1
Alex@&er
Member

Повідомлення

Драйвера виноваты. К-лайт это свалка всего и всякого. Нужно переустановить систему и поставить "чистые" драйвера, а затем только DivX или Xvid кодек. Но для начала неплохо попробовать плеер со своими встроенными кодеками, например Gom.
вФокусе
Member

Повідомлення

не хочу создавать новую тему присоединюсь к существующей, какие требования к железу у рипов ? требования рипа зависят от видео потока? может где можно почитать об этом ? ну и какие требования у хд контента?
EvGaS
Member

Повідомлення

вФокусе
Рип и на интеграшке бегает. А полнощенный ШД.. тут уже затычка среднего уровня может сгодиться.
ММ
kapitoshka
Member

Повідомлення

зараз перевірю ше диск Д на віруси, зроблю перевірку обох дисків на помилки і попробую замінити калайт на двікс. Подивимся шо з того получиться.
Вінда нова, скачана з екс.юа, не Звєр. Дрова всі скачані з офіційних сайтів.

Добавлено спустя 3 минуты 55 секунд:
до слова: Відео в інтернеті йде нормально. На базі є тв. тюнер - по ньому теж все нормально показує, без лагів.
Clay Allison
Member

Повідомлення

kapitoshka:Кодек- Калайт, самий новий.
Выкинь его. Смотреть фильмы можно через Quick time alternative или GOM player.
-stan-
Member

Повідомлення

GOM the best
localpirat
Advanced Member

Повідомлення

как альтернатива, KMPlayer или VLC. Имеют свои встроенные библиотеки кодеков, быстрые, читают все форматы.
Первый имеет профили для воспроизведения видео с использованием технологий DXVA + CUDA
kapitoshka
Member

Повідомлення

Я чому юзаю віндовс медія плеєр класік, та тому що в ньому є функція управління з пульта через Winllirc.
Пробував через Gom - та сама фігня, плюс підторможує якось ціле кіно. Дивився без жодних кодеків, всі повидаляв., бо він кажуть, має свої. Я не знаю навіть шо робити, фільми дивився часто,а тепер немає де глянути.
ВІдео драйвер замінити, але на який? На офіційному сайті тільки один, там архіву старих дров немає.
Кидайте ще поради будь ласка. Буду пробувати абсолютно всі варіанти.
Може є якісь логи, де можна глянути шо саме призводить до лагів?
Gatya
Member

Повідомлення

kapitoshka
На офф сайте всегда только одна версия дров. Ищи на сторонних. Удаляй свои, а затем попробуй старше.
kapitoshka
Member

Повідомлення

На заміну хіба можна спробувати поставити драйвера від omegadrivers.net, але я не думаю шо справа саме в відео драйвері, ігри йдуть ж нормально, і тв. тюнер показує без приторможування.
well
Member

Повідомлення

kapitoshka
вот именно, у меня так и было - игры шли а видео притормаживало, правда у меня GeForce, но х.з, симптомы один в один, все равно попробуй разные драйвера, может диск сохранился с оригинальными драйверами, попробуй их поставить...
kapitoshka
Member

Повідомлення

добре, спробую, а якщо ні, то шо далі? сервісний центр? тфу тфу, не буду думати про погане, спочатку попробую дрова.
nochnik89
Member

Повідомлення

kapitoshka
а обычные авишки норм читает ?
kapitoshka
Member

Повідомлення

сьоні скачаю і попробую. Це мають бути фільми розміром до 700-800 мбайт ?
Mihpod
Member

Повідомлення

kapitoshka
фільми розміром до 700-800 мбайт ?

Десь так, приблизно...
Відповісти