- спойлер
- Вас вітає Онлайн-консультація Samsung!
Серафим
Доброго дня! Буду радий Вам допомогти.
16:11
Серафим
Пане Василь, повний код моделі UE40JU6400WXXH, вірно?
16:12
так
16:12
можна телефоном якось з'єднатися щоб детальніше описати проблему..
16:13
Серафим
На жаль, ця модель телевізора призначена для ринку країн Західного Євросоюзу.
Серафим
Гарантія на территорії України на неї відсутня.
Серафим
Однак я можу надати загальні рекомендації.
Буду дуже вдячний
16:14
Серафим
Уточніть, будь ласка, залишкове зображення якого характеру винико? Логотип від каналу?
16:14
Можна телефоном ? чи лише чат?
16:15
Серафим
Так, можна. 0-800-502-000. Однак, Ви потрапите на іншого оператора.
16:15
Отже, Спершу був малопомітний на сірому фоні відбиток каналу "Україна", Зараз він помітний на чорному і матриця ніби зоряне небо в зеленкуватих пікселях
16:17
Працював весь час на налаштування " Natural @
16:18
Дефект помітно лише на темних фонах
16:19
Серафим
Перевірте, будь ласка, наявність на тесті зображення:
Серафим
Увійдіть в Меню. Виберіть "Підтримка" > "Самодиагностика" > "Тест зображення" зачекайте кілька секунд і натисніть "Ок".
так
16:23
Серафим
Я зрозумів Вас. Дякую за перевірку. У такому випадку рекомендую Вам звернутися до наших фахівців. Вони зуміють максимально якісно усунути несправність. Можу для Вас підібрати найближчі контакти.
16:23
Серафим
В якому Ви місті, пане Василь?
16:24
Львів
16:25
А в чому саме заключається несправність? це вигоряння чи ЗЗ ?
16:25
Серафим
Рекомендую Вам звернутися в наший авторизований сервісний центр за адресою: Вул. Євгена Коновальця, 105. Тел: 38 (0322) 970713. Він має можливість виїзду додому. Ви можете узгодити його по вказаному телефону.
16:26
Серафим
Так, це залишкове зображення.
16:26
Дякую, я сам впораюся
16:27
Серафим
Можливо, я чимось можу Вам допомогти?
16:28
В інженерному меню цього телевізору є вбудовані засоби компенсації матриці?
16:29
Серафим
Є для налаштування кольору. Однак у Вашому випадку це аппаратний збій, на жаль.
16:30
Як виглядає калібровка матриці в такому випадку?
16:32
Серафим
Самостійно така процедура не виконується. Оскільки для цього використовується спеціальне обладнання інженерів.
16:33
Наприклад ..
16:34
Серафим
На жаль, до інформаційного центру таких подробиць не повідомляють. Однак Ви можете можете звернутися напряму до наших інженерів. За вказаним вище телефоном.
16:35
Сумніваюся що вони будуть до мене лояльні..
16:35
Серафим
Я розумію Вас і маю надію, що вони підуть Вам на зустріч. Я впевнений, що Ви зможете домовитися. Так як самостійно цей збій не вдасться усунути, на жаль.
16:36
Недавно шукав прошивку до 4 к монітору. Обдзвонив всі сервісцентри України - ніхто не відгукнувся. Лише в Києві з'єднали з інженером який мене запевняв що справа не в прошивці і казав відправити йому.
16:39
Дякую Фролову з європейської філії вієвсоніка який відгукнувся і попросив в китаайців прошивку. При чому інші філії посилали мене куди подальше
16:41
Серафим
Сервіс Samsung зазвичай дуже лояльний. Маю надію, Вам підуть на зустріч.
16:42
Вашу авторизацію мають ті самі сервіси. І працюють там ті самі майстри
16:46
Серафим
Я все ж рекомендую спробувати звернітися. Зі свого боку я можу чимось Вам допомогти, пане Василь?
16:51
Сервіс мануалів, боардвюх, схем, у Вас немає і знайти їх не можете?
16:52
Серафим
Ні, у нас немає доступу до таких ресірсів. Лише оновлення ПЗ, та можливість віддаленого налаштування параметрів звичайного меню сертифікованих ТВ.
16:54
Дякую
Новини
Останні статті і огляди
Звернення в підтримку Samsung
-
armogun
Member
Хто знає як вирішити проблему прошу допомогти...
-
leif
Member
а на Коновальця що сказали?
-
armogun
Member
leif Не дзвонив, дармова справа. Від'єднав шлейфи - на синій матриці дефекти залишилися. Тобто справа саме в матраці. Дивно ще чому матриця не біла а синя з від'єднаними шлейфами. Можливо це все-таки вигорання...