На моєму профільний ПК виникла така проблема: при серфінгу по інету інколи(1-2 рази в тиждень)стається зависання.Намертво.Тільки ресет .В іграх такого не замічав(навіть при розгоні).Температури впорядку(27-28 проц ,40- відео), напруги також, віндовс не зашарений ,практично в ідеальному стані

.1-2 рази на тиждень це не так критично, але неприємно.У мене 2 версії:
1. Здихаючий хард.Одного разу вирішив переставити свій хард у корзину(раніше засунув його до 2,5 дюймовоко відсіку коли збирав комп і там забув

) ,переставити то переставив, але корзина не хотіла нормально запихатися ,я приклав чуть-чуть сили і корзина з хардом легесенько вдарилася об корпус.При першому запуску стандартна прога вінди провірила диск, і виявила бед.1 бед сектор.Я думаю, що це не критично, хоча не знаю....
2.Відеокарта. Пару разів в мене саме вона відказувалась запуститися...може і вина материнки ....Суть в тому, що якщо полізти до неї(наприклад почистити) потім вона не хоче запускатися.Комп запускається, біос материться 1 раз довгий і 3 коротких, що вказує на проблему відяхи ,йде загрузка віндовса, але монітор не включається..він і далі в режимі очікування.Після скидання біоса все стає добре.

Брав на ремонт у друга джифік 8600, то він взагалі не запустився, тому може справа в моїй материнці????Дуже вже бюджетна вона
Ну то які будуть ідеї ?