Завітала і в мій дім овера біда. Цьому передував цілий ланцюжок подій. Які я опущу, перейду відразу до головного: поливала тітка свій сад на підвіконні і пролила пару капель на мою мат плату, яка якраз була вийнята із корпуса. Сталося це так. Задоволений своїм результатом розгону процесора Х5650 до відмітки 4 Ghg. При 1.2V та VID 1.25V. Задоволений результатом після того як процесор прорахував сцену в максі без глюків, пішов робити каву на кухню. Перед цим я виключив компьютер (це його трохи врятувало, а трохи і ні,але про це далі), але не з розетки. Повертаюсь сідаю в крісло жму на кнопку пуск. Але нічого не відбувається. Я зирк на мамку, а вона покрилась синіми плямами

. ДО мене ще не дійшло.... далі дивлюсь на кулер а він в каплях води і тут до мене дійшло.. Судомно підриваюсь з крісла виливаю на себе гарячу каву.. на льоту підсвідомо намагаюсь витертись рукою....висмикую провід 220 з бп. руки мокрі.. мені ще й там дісталось... Як говориться біда одна не приходить..
Вона приходить разом з тіткою

. Далі опускаю, як я це сушив, мив, чистим спиртом (96%) матплату.. чистив зубочисткою, перевіряв всі елементи на предмет згорівших звіряв їх з фото в великому форматі.
Результат: мамка завантажується в біос бачить всі 6 слотів памяті але не вантажить віндовс. І ще буває після певного періоду роботи зависає це десь порядка 40 хв (вирахувано при намаганні встановити віндовс з диску) і не стартує поки не охолоне .
Хлопці чекаю ваших Коментарів з даного приводу без сарказму я і сам гарний жартівник. Та чекаю допомоги що я міг пропустит не додивитись, чи інше. Чому саме допомоги.. знайти таку ж (в своєму класі) мат плату на даний момент у мене не вийшло. а замовляти зі штатів за обійдеться від 3000 грн.
Відповім на всі запитання.
Добавлено через 45 минут 22 секунды:
Або підскажіть до кого звернутись?