Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ostin
Member

Повідомлення

viperest1: 21.02.2024 08:30купив зарядку за 300 грн - за 3 міс вже міняв батарею на своєму айфоні
Як це пов'язано? В батареї стоїть свій контролер, і вона не візьме більше, ніж може. Незалежно від того, що може запропонувати зарядка.
Може айфон не битий, не крашений?
viperest1
Member

Повідомлення

Ostin: 21.02.2024 09:45
viperest1: 21.02.2024 08:30купив зарядку за 300 грн - за 3 міс вже міняв батарею на своєму айфоні
Як це пов'язано? В батареї стоїть свій контролер, і вона не візьме більше, ніж може. Незалежно від того, що може запропонувати зарядка.
Може айфон не битий, не крашений?
Він брав б/у його 11-й . І реально за 3 міс деградувала батарея із 98% до 68% . Поміняв і зараз працює.
Ostin
Member

Повідомлення

viperest1
Не можу нагуглити, що неоригінальне зарядне якось може вплинути на батарею, окрім повільного заряджання. Але це оффтоп вже почався
Схильний думати, що там стояла якась ліва лайняна батарея
krivonos-kolya
Member

Повідомлення

Ostin
Тут скорее вопрос к качеству питания БП (пульсации)

Відправлено через 39 секунд:
Но в целом не вижу проблеми купить качественную зарядку долларов за 30
AlekseyL
Member

Повідомлення

Всіх вітаю. Підкажіть навушники для пк, в основному це мморпг та войс діскорд. Мікрофон не потрібен.
Зараз в мене Razer nari essential(файні, але с зарядкою за 4 роки вже біда..) нещодавно взяв тут з форума razer kraken - пластикові розвалились за декілька місяців використання :( Бюджет до 15.000. Бажано закритого типу щоб нікого не було чути в них. Якщо є якісь классні варіанти, можна розширити бюджет, але я різницю в mp3 і wav не помічаю :gigi:
lewerlin
Member

Повідомлення

AlekseyL: 26.02.2024 12:14Бюджет до 15.000
На такий бюджет відразу проситься
https://era-in-ear.com/audeze-maxwell-w ... ent=166970
Тільки нащо вони треба, якщо
AlekseyL: 26.02.2024 12:14але я різницю в mp3 і wav не помічаю :gigi:
Може бюджет таки знизити?( і якщо так, то наскільки?)
Radio Bay
Member

Повідомлення

lewerlin: 26.02.2024 12:23Може бюджет таки знизити?( і якщо так, то наскільки?)
Баэри 770
lewerlin
Member

Повідомлення

І Schiit Hel на додачу :gigi:
Radio Bay
Member

Повідомлення

lewerlin: 26.02.2024 12:35І Schiit Hel на додачу
Але тоді він може начати відрізняти mp3 та wav. Можне не треба псувати життя людині? :D
Kypatop01
Member

Повідомлення

AlekseyL: 26.02.2024 12:14 Всіх вітаю. Підкажіть навушники для пк, в основному це мморпг та войс діскорд. Мікрофон не потрібен.
Зараз в мене Razer nari essential(файні, але с зарядкою за 4 роки вже біда..) нещодавно взяв тут з форума razer kraken - пластикові розвалились за декілька місяців використання :( Бюджет до 15.000. Бажано закритого типу щоб нікого не було чути в них. Якщо є якісь классні варіанти, можна розширити бюджет, але я різницю в mp3 і wav не помічаю :gigi:
Не эксперт, но, если тебе микро не нужен - посмотри в сторону хайперов беспроводных с автономностью неделя. Сам пользуюсь беспроводными(правда с микро, в профиле) - в л2 удобно если надо отошел, пока делаешь чё надо - на связи, если срочно нужен - вернулся.

Ну, это с точки зрения удобства, конечно, за звук тут эксперты, наверное, тебе напишут, тем более такой огромный бюджет)
ervin
Member

Повідомлення

AlekseyL: 26.02.2024 12:14 Всіх вітаю. Підкажіть навушники для пк, в основному це мморпг та войс діскорд. Мікрофон не потрібен.
Я б взяв якісь Sony чи Bose з шумодавом. Підключив до умовного Creative G5/G6 і ось тобі щастя. Нікого не чутно, звук норм, можна з ними і на вулицю вийти.
lewerlin
Member

Повідомлення

Radio Bay: 26.02.2024 12:38Можне не треба псувати життя людині? :D
От дідько! Таки так...(посипає голову попелом :weep: ).
Kypatop01: 26.02.2024 12:39за звук тут эксперты, наверное, тебе напишут, тем более такой огромный бюджет)
Ну, Максвел не тільки про звук. "Чистокровний", справді топовий продукт, без жодних нюансів і компромісів.
А так, "дешево"(умовно) і сердито https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... ?tab=about
Podyrio
Member

Повідомлення

lewerlin: 26.02.2024 12:23На такий бюджет відразу проситься
Оце топчик, для ігор більшого не потрібно і музику послухати можна
AlekseyL
Member

Повідомлення

lewerlin: 26.02.2024 12:23
В цьому магазі можна замовляти?
l-m
Member

Повідомлення

AlekseyL
Так можна. І прийти послухати-вибрати можна. Гарний магазин.
Radio Bay
Member

Повідомлення

l-m: 26.02.2024 21:15Так можна. І прийти послухати-вибрати можна. Гарний магазин
Так, я з ними стикався, гарний магазин, брав цап, потім поміняв його на інший з доплатою і з взяти додому послухати спочатку. Підпримують свій товар, контактні, ремонтують, син штурки на затичках не раз перепаював. Цих рекомендую з реального досвіду
Ostin
Member

Повідомлення

Мав досвід з ерою в режимі "мені щось отаке потрібно, зробите? - Зробимо, звісно. -А за такі гроші? -Добре.". Давно це було. Але враження тільки позитивні. Однозначно рекомендую.
AlekseyL
Member

Повідомлення

lewerlin: 26.02.2024 12:23
вже в мене... ну чесно кажучи я дуже здивований якістю звуку. дякую за пораду :beer:
Radio Bay
Member

Повідомлення

AlekseyL: 28.02.2024 22:07ну чесно кажучи я дуже здивований якістю звуку
Поздоровляю, час залухати мп3 проти ваву 😀
Heildvald
Junior

Повідомлення

Всім привіт, порадьте,будь ласка, навушники. З критеріїв бездротові повнорозмірні прям з хорошим шумодавом бо планую глушити шум на роботі), буду використовувати в основному для музики, але щоб був мікр, бо часом хочу підключитись пограти щось. По бюджету, моральний поріг 7-8 к, в іделі б за 4-5, буду дуже вдячний за пораду
Відповісти