Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Барбарис
Member
leif, судячи зі структури речення, то мається на увазі не плейт. Але не знаю, як так собі і не замовив. Написав те, що побачив.
А що китайці мають на увазі
Там же, до речі, вказують розміри батареї.
-
leif
Member
вирішив сьогодні змастити одні з кількох не-черрі світчів, які поки(?) залишились у колекції -- ТТС wild 42g
така довга ніжка стему, але ніби як світч RBO
але не суть, тут цікаво як він зазвучить після змащення.
трохи заводського мастила тут є, але це не серйозно)
ще не вирішив куди саме спробую його поставити, може прийде ідея в процесі змащення.
пружини як завжди у ТТС прекрасні, тут за одні пружини можна було половину вартості сету віддати.
навіть в разер-оранжах першого покоління (яке робили ТТС) ставили чудові пружини
філмити теж не потрібно, дуже щільне припасування хаузінгів (а це 2021 рік!), та ще й бокс стем.
що ж подивимось як зазвучить, змащувати мабуть буду 3204, щоб трошки приглушити побільше ніж у випадку 3203
трохи заводського мастила тут є, але це не серйозно)
ще не вирішив куди саме спробую його поставити, може прийде ідея в процесі змащення.
пружини як завжди у ТТС прекрасні, тут за одні пружини можна було половину вартості сету віддати.
навіть в разер-оранжах першого покоління (яке робили ТТС) ставили чудові пружини
філмити теж не потрібно, дуже щільне припасування хаузінгів (а це 2021 рік!), та ще й бокс стем.
що ж подивимось як зазвучить, змащувати мабуть буду 3204, щоб трошки приглушити побільше ніж у випадку 3203