S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов на перше місце серед платних ігор у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
vsx
Member

Повідомлення

Grava: 19.11.2024 10:34
Cirax: 19.11.2024 07:54Свои игры покупаю за 100-500грн, а многие вообще бесплатно на акциях.
А якщо хочеться грати зараз, а не через 1-2-5-10 років?
я слышал про какие-то зеленые магазины, где все недорого..
Telcontar
Member

Повідомлення

vsx: 19.11.2024 11:46 я слышал про какие-то зеленые магазины, где все недорого..
Gamepass за ~200 грн. - ну дуууже дорого :facepalm:
Час на цяцьки і гроші на небюджетний ПК знайшлися, а от пару сотень на гру - ні.
vsx
Member

Повідомлення

Telcontar: 19.11.2024 11:56
vsx: 19.11.2024 11:46 я слышал про какие-то зеленые магазины, где все недорого..
Gamepass за ~200 грн. - ну дуууже дорого :facepalm:
Час на цяцьки і гроші на небюджетний ПК знайшлися, а от пару сотень на гру - ні.
Є різні варіанти і варіантів багато. Хто захоче, купить, хто не захоче, той скачає. Більшість взагалі не зможе пограти, бо комп не потягне. Подивіться на статистику стим, яке там залізо в топі. В Україні думаю ще гірше.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

unlnu: 19.11.2024 10:23 Screenshot_100.jpg
Не знаю чи варто довіряти цьому твердженню, можливо корейцям щось більш відомо.
Майте на увазі, що більше вигоди розробник отримує від продажу гри у Microsoft store ніж у Steam.
Добре - придбаю третю копію і в МС крамниці.
Telcontar
Member

Повідомлення

vsx: 19.11.2024 12:07 Є різні варіанти і варіантів багато. Хто захоче, купить, хто не захоче, той скачає. Більшість взагалі не зможе пограти, бо комп не потягне. Подивіться на статистику стим, яке там залізо в топі. В Україні думаю ще гірше.
Ми ж говоримо зараз про тих, у кого залізо здатне потягнути. Для тестів звісно можна скачати з "зеленого магазину", але для повноцінного проходження піратити - скотство, на мою особисту думку.
VovaII
Member

Повідомлення

vsx: 19.11.2024 11:46я слышал про какие-то зеленые магазины, где все недорого..
utorrent, Xbox(Gamepass)?

Питання: цей срач щоб накрутити перегляди форуму? — Тоді Ок.

Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
moto: 18.11.2024 23:36Где лучше покупать сталкера steam или gog ?
У Стімі показують досягнення, пишуть новини, в т.ч. і про оновлення. У ГОГ точно без захисту, оновлення теж є.
unlnu
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 19.11.2024 12:13 Добре - придбаю третю копію і в МС крамниці.
Та я не про те :) , щоб той хто купив ще десь мав копію придбати.
Мій коментар більше для тих хто задається таким питанням, наприклад, як
moto: 18.11.2024 23:36 Где лучше покупать сталкера steam или gog ?
Можливо хтось і в epicgames замовить, але про них і gog я подібної інформації не знаходив.
Якщо комусь без різниці де робити замовлення, то чому б не підсказати.
Holdyfolds
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 19.11.2024 12:13
unlnu: 19.11.2024 10:23 Screenshot_100.jpg
Не знаю чи варто довіряти цьому твердженню, можливо корейцям щось більш відомо.
Майте на увазі, що більше вигоди розробник отримує від продажу гри у Microsoft store ніж у Steam.
Добре - придбаю третю копію і в МС крамниці.
Хто плюсує цього клоуна?) Він це написав з сарказмом, бо поливав гівном гру до цього)
vsx
Member

Повідомлення

VovaII: 19.11.2024 12:36 Питання: цей срач щоб накрутити перегляди форуму? — Тоді Ок.
не розумію
LordTornado
Member

Повідомлення

VovaII: 19.11.2024 12:36 У Стімі показують досягнення, пишуть новини, в т.ч. і про оновлення. У ГОГ точно без захисту, оновлення теж є.
"Убейте первого врага", "Пройдите один квест", "Скрафтите оружие самостоятельно" и т.д. Ты про эти великие достижения?
Борщ
Member

Повідомлення

Telcontar: 19.11.2024 12:16Для тестів звісно можна скачати з "зеленого магазину", але для повноцінного проходження піратити - скотство, на мою особисту думку.
Кімната в общазі, в котрій живуть аспіранти, Іван Опанасович, Гриць Якович і сало. В кімнаті - дві кроваті, тумбочки і стіл. За столом сидить Іван Опанасович і їсть сало. На кроваті лежить Гриць Якович Вареник у стані алкогольного токсикозу, загорнутий у ковдру.

Іван Опанасович. Щось випить хочеться, ***дь, де ж взять гроші… (до Гриця) В тебе гроші є?
Гриць. Єсть.
Іван Опанасович. Дай мені три карбованці, я завтра утром тобі віддам. (Гриць мовчить...)
Іван Опанасович. Чого мовчиш, гроші є?
Гриць. Єсть.
Іван Опанасович. Дай три карбованці, завтра утром віддам. (Гриць мовчить...)
Іван Опанасович. Чого мовчиш, гроші є?
Гриць. Єсть.
Іван Опанасович. Дай мені три карбованці, завтра утром віддам. Чого мовчиш?
Гриць. Та жалко…
Відповісти