За мене можеш не хвилюватись. Моїм БДшечкам по барабану знаходитись в хмарах чи під хмарами. Можна навіть на орбіту вивести
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Есть ещё пропускная способность сервера, иногда в офис 100 Мбитс завести дороже чем арендовсть сервер в придачу с 1 Гбитс.Scoffer: ↑ 16.07.2021 14:51Це не не так, а це так. Мене вже бояться місцеві консультанти з майкрософту, бо я їм зарубаю всю маркетологічну фігню що вони несуть, сухими цифрами в долярах, котрі у них не виходить побороти3-14: ↑ 16.07.2021 14:28Це не так![]()
А працюю я в маленькій компанії на 15+ тищ юзверів, котра до ІТ не має абсолютно ніякого відношення![]()
В природі існує рівно два сценарії коли вигідно брати хмари замість наземщини:
- сильно нелінійне в часі навантаження. Наприклад інтернет магазин дезодоронтів і шкарпеток на 23тє лютого може докинути собі ресурси щоб справитись з плановим ростом клієнтів, а потім скинути лишні.
- іт стартап під продаж. Просто тому, що перевозити наземщину таки трагедія, а переоформити віртуалки на покупця - просто і швидко.
Знаю тех кто имеет собственное железо которое сдает себе же на другое юр лицоScoffer: ↑ 16.07.2021 14:14А ще зменшує капіталізацію компанії, бо менше власності. Відповідно менше доступ до кредитів. Так що тут різні варіанти можуть бути. Я працював як в компаніях де фінансисти вимагали все арендувати, так і навпаки.
Не так, платити більше в майкросот, але платити менше загаломScoffer: ↑ 16.07.2021 17:22платити в майкрософт менше
Я зараз працюю в конторі якій більше двох сотень років, і вона переносить все в хмариScoffer: ↑ 16.07.2021 17:22Стабільні контори, котрі не перший десяток років працюють
darkslayer: ↑ 16.07.2021 11:43Classique: ↑ 16.07.2021 09:23
Поделитесь , пожалуйста, ссылкой на источники про подписку на все и веф 2019, а то чтото не гуглитсяhttps://www.forbes.com/sites/worldecono ... 3bbfcc1735
- спойлер
с официальных ресурсов просто потерли все самое эпическое после ожидаемой реакции людей
А чего там отвязывать? Отрубил всю электронику и вывел кнопки на корпус.python: ↑ 15.07.2021 09:52Немного смешно что у тебя кондиционер без интернета не будет работать. Научатся отвязывать когда нибудь.