шум дроселів Inno3D GTX 780 Ti iChill HerculeZ X3 Ultra

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Sverger
Junior

Повідомлення

upd:
Після відгуку мого на hotline. Подзвонив представник Rozetka. :beer:
Переглянуть моє прохання, якщо я знайду 2 позиції це килимок і 3dmark.

Ну а в бесіді йому я розповів, що не було цих заявлених позицій. Представник наполягав, щоб я пошукав :(

П.С. Нагадую в комплектації все було крім килимка. 3dmark 100% був. Слава Богу товариш Lamer пожертвував своїм килимком. Дякую йому :beer: Відправив так, як було без килимка.
І ось мені знову не поталанило :( килимок маю. Хтось однозначно недобросовісний вкрав 3dmark. Нема слів, що далі робити...

Знайшовся 3dmark у них :idea: залишилось мені відправити килимок
Ну що Rozekta виправляється. Головне бути наполегливим :super:
joe23
Member

Повідомлення

Ну що Rozekta виправляється. Головне бути наполегливим
Я рад за ВАС, но теперь расскажите какую видеокарту думаете купить?
Sverger
Junior

Повідомлення

joe23:расскажите какую видеокарту думаете купить?
:gigi: мені так сподобалось три місяця сидіти на intel hd. Відразу відпадає бажання ганятись за фпс :laugh: Максимум, що я собі можу дозволити CS:GO/FIFA :super:

Ну а якщо серйозно, то мабуть msi 760/780/ti. Валютний курс не радує :apes: привіт intel hd :-P
Inno3D страшно брати хіба, що через посередника. Можливо хтось з вас може порадити хороший магазин!! Де без кідалова можна у разі проблем повернути цього монстра?
joe23
Member

Повідомлення

viperest1:if.shop.ua :super:
так чем крут этот магазин?
Finxter
Member

Повідомлення

Вроде как есть отдельная тема насчет фирм :spy:
спойлер
viewtopic.php?f=16&t=1176
DcAndy
Member

Повідомлення

Дизайн - минимальный уровень,
Информация о товарах - минимальная или отсутсвует, нужно использовать сторонние ресурсы,
Отзывы о магазине - абсолютно не информативные,
Цены - выше среднего.
Реально классный магазин, теперь там буду все покупать. :super:
viperest1
Member

Повідомлення

Кожному своє , ну і якщо оформлення таке важливе-то знову ж таки купляйте на рИгозетці дальше. Дальше-інтернет маєте?,думаю будь-яку інфу можна знайти зробивши пару кліків(лише не перетрудіться!,це дуже важко). І знову ж таки людина питала про магазин в який можна нормально повернути товар і де тобі не будуть :censoured: мозги , а тупі менеджери шукати 1000+1 причину , щоб не забрати товар і зробити з тебе ЛОХА.
DcAndy
Member

Повідомлення

brain(itbox), europlus - вернут без проблем если следов не оставил (царапин после закручивания винтов и т.д).
viperest1
Member

Повідомлення

DcAndy:brain(itbox), europlus - вернут без проблем если следов не оставил (царапин после закручивания винтов и т.д).
цей маг.що я писав філія брейну , якщо не помиляюся. Потім ще перепитаю в друга.
Sverger
Junior

Повідомлення

власне я натякнув про inno3d. ітвбок)) немає в наявності GTX 780/Ti iChill HerculeZ.
я знаю тут є товариші, які мають HerculeZ . Цікавить лише відгук про магазин/и :beer:
vova_84
Member

Повідомлення

Нужно было мне в личку писать, подарил бы тебе ключик.

Хорошо то, что хорошо заканчивается! + полезный опыт )
Відповісти