Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Сісонік голд 850 Вт. Підключив відеокарту двома кабелями. Я впевнений, що це не хвости від 1660Ті. Але я можу перевстановити віндовс, тільки вже не сьогодні. Зараз я хочу перевірити інші ігри.
Сісонік голд 850 Вт. Підключив відеокарту двома кабелями. Я впевнений, що це не хвости від 1660Ті. Але я можу перевстановити віндовс, тільки вже не сьогодні. Зараз я хочу перевірити інші ігри.
-
daesz
Member
Перестаховка від ненавідії/амуде, що живлення точно вистачить, від того й завжди задрані велечини вольтажу.
Трохи помучився встановлюючи, бо афтебернер видачив (читав що у нього бувають конфлікти з адреналіном), статистику для ріви збирайв через hwinfo і через те, що ніколи цього не робив в цій комбінації, то прийшлось потратити трохи часу, щоб розібратись як налаштувати оверлей. Я взагалі користуюсь аідою для моніторингу, але там немає графіка фреймів, ну або я незнаю як його включитиKirakishou: ↑ 02.01.2024 16:37 Ні, плавності в стар рейл немає. Періодичні просадки фпс. На 1660Ті теж були, але наче не такі сильні. Процесор в грі завантажений на 20%. А в ігровому браузері і процесор чомусь також починає сильніше завантажувати. На 1660Ті такого наче не було.
Це я просто відкрив браузер. Нічого не скролю.Геншин наче нормально тягне. 100% проблема з кривими амудешними драйверами. Геншин – популярна гра, тому їх під неї пофіксили. А стар рейл не така порпулярна.
- спойлер
Хоча в тому ж NVIDIA GeForce Experience вона є.
https://fex.net/uk/s/aso14sv
Олсо, це із запущеним і замюченим стрімом на трубі
Відправлено через 6 хвилин 6 секунд:
Рівень "дєрьмовості" реліків які мені дропають в мене викликають депресію..
Із 400 стаміни потрачених цього тижня на реліки (8 раз в СЮ і 2 двічі в звичайному домейні) - це єдина олрайт реліка яка мені дропнула
Востаннє редагувалось 02.01.2024 17:43 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
Kirakishou
Member
daesz
Ви забуваєте, що у мене 4К екран.
Ви забуваєте, що у мене 4К екран.
-
Donate
Member
daesz: ↑ 02.01.2024 17:41 Рівень "дєрьмовості" реліків які мені дропають в мене викликають депресію..
Із 400 стаміни потрачених цього тижня на реліки (8 раз в СЮ і 2 двічі в звичайному домейні) - це єдина олрайт реліка яка мені дропнула
Це база гашні/хср ти можеш місяць фармити і отримати шиш, можеш за 2 дні зібрати все що потрібно. Ще бонусом гарний артефакт може просто бути непотрібом так як стати пішли всі в сміття
-
daesz
Member
Donate: ↑ 02.01.2024 18:13daesz: ↑ 02.01.2024 17:41 Рівень "дєрьмовості" реліків які мені дропають в мене викликають депресію..
Це база гашні/хср ти можеш місяць фармити і отримати шиш, можеш за 2 дні зібрати все що потрібно. Ще бонусом гарний артефакт може просто бути непотрібом так як стати пішли всі в сміття
В мене складається враження що теж саме у всіх іграх хойо.
-
Kirakishou
Member
-
Donate
Member
В хонкаї третьому там через гачу одягатися. Сігни/персонажі/зброяdaesz: ↑ 02.01.2024 18:48В мене складається враження що теж саме у всіх іграх хойо.Donate: ↑ 02.01.2024 18:13
-
daesz
Member
Незнаю хто вам клав мінуси у темі вк, але в мене все нормально і рекомендував я карту виходячи із свого експірієнсу
Я зараз от граю в кораблі (дякувати lewerlin, поставив глянути що воно таке) і паралельно хонкай на авто + стрім на трубі і в мене все нормально, споживання 120 Вт, температура 47 градусів
https://fex.net/uk/s/xdrl4ct
З босом в ХСРі "повезло", звичайно
Відправлено через 27 секунд:
Де взяти вайфу капітанш?lewerlin: ↑ 01.01.2024 15:20Я там з збт. В 15му році, на виставці ССЕ в Києві піймав інвайт.daesz: ↑ 01.01.2024 15:15Я ніколи не грав в "кораблі", бачив тільки на рекламних інтеграціях на трубі
Значно краще танків(мабуть тому, що маси у флоті взагалі не шарять і не лізли "з порадами"). І анімешних колабів там вистачає. Жаль я перший коллаби з азуркою і ARP пропустив, так би більше всякого було.
-
Kirakishou
Member
Я вас ні в чому не виню, за час нашого спілкування я зрозумів, що ви чемна і порядна людина. Взяти хоча б те, що ви не полінувалися установити геншин, щоб записати відео. Тому впевнений, що мінуси ви не ставили. Я вам також не ставив, запевняю.daesz: ↑ 02.01.2024 19:28Незнаю хто вам клав мінуси у темі вк, але в мене все нормально і рекомендував я карту виходячи із свого експірієнсу
Це було моє рішення, придбати цю карту. І я на 90% був впевнений, що будуть зелені екрани. Просто цікавість перемогла, я сам захотів у цьому переконатися.
Їй цікаво, а цікавість — це шлях в майбутнє. (с) Митець
Якщо зелені екрани будуть часто повторюватися, то спробую перевстановити віндовс і зробити андервольт, як ви і радили. Зараз спробую переключити її на інший біос, бо я його залишив у третьому положенні – тобто щоб софтом можна було біос переключати. Переключу з розігнаного на звичайний режим.
-
lewerlin
Member
Тьфу, зовсім забув. XBox-оверлей вимкніть. Він у вінді увімкнений за замовчуванням. Я цю заразу мочу скрізь де бачу уже так на автоматі, що забув за неї.Kirakishou: ↑ 02.01.2024 18:49Все дуже сумно.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Вже давно зроблено, ще на нвідії. Тільки що повторно був зелений екран. Він з’являється при відтворені BDMV в плеєрі mpv. Спробував встановити стабільну версію плеєра, а не бета-версію – все одно зелений екран. Коли перемотуєш відео.
Спробую поміняти вивід в конфігі mpv, зараз стоїть vo=gpu-next, hwdec=auto.
Вже давно зроблено, ще на нвідії. Тільки що повторно був зелений екран. Він з’являється при відтворені BDMV в плеєрі mpv. Спробував встановити стабільну версію плеєра, а не бета-версію – все одно зелений екран. Коли перемотуєш відео.
Спробую поміняти вивід в конфігі mpv, зараз стоїть vo=gpu-next, hwdec=auto.
-
daesz
Member
Я от не розібрався яке положення за який біос відповідає, інструкція від сапфіра якась не зрозуміла. Біос 1 / біос 2/ біос 3, а який з них ОС, який кваєт, а який софтовий - "догадайся мол сама", залишив в магазинному положенні
Я ставлю мінуси тільки упоротим дурникам, коли вони радять якусь дич у відповідних темах
Я ставлю мінуси тільки упоротим дурникам, коли вони радять якусь дич у відповідних темах
-
lewerlin
Member
Це не "фішка" АМД. Я з таким стикався на будь-якому залізі. При чому фіксилось воно завжди іншим плеєром.Kirakishou: ↑ 02.01.2024 19:55Тільки що повторно був зелений екран. Він з’являється при відтворені BDMV в плеєрі mpv. Спробував встановити стабільну версію плеєра, а не бета-версію – все одно зелений екран. Коли перемотуєш відео.
Я гадав у вас зелений/веселковий екран саме в іграх, ХВох при зміні вендора таке видає стабільно(на роботі я ловив на 1070, коли брав її з дому).
-
daesz
Member
Я от абсолютно 100% лівну з ХСРа з кінцями якщо вони випустять ще хоч один івент зв'язаний з СЮ. Тратиш 30-40 хвилин на ран, щоб вкінці всерівно про@бати. Неможу передати як у мене зараз підгоріло.
Жодна вайфу світу не вартує того, щоб сидіти горіти, бо весь контент який вони добавили за апдейт - це перейменовий СЮ сворм, та ще й всі реворди за його проходження локнуті за челенджем по типу "немаєш е6с5 персонажів з останніх декількох апдейтів - нюхай бебру".
Жодна вайфу світу не вартує того, щоб сидіти горіти, бо весь контент який вони добавили за апдейт - це перейменовий СЮ сворм, та ще й всі реворди за його проходження локнуті за челенджем по типу "немаєш е6с5 персонажів з останніх декількох апдейтів - нюхай бебру".
-
Kirakishou
Member
У мене з mpv не було проблем, я давно ним користуюсь, він для мене самий зручний і самий крутий в плані функціоналу. Його пишуть анімешніки для анімешніків, тому там є купа всього — і нормальній рендерер субтитрів, і дизерінг, і дебандінг — купа всього.lewerlin: ↑ 02.01.2024 20:05Це не "фішка" АМД. Я з таким стикався на будь-якому залізі. При чому фіксилось воно завжди іншим плеєром.
Я гадав у вас зелений/веселковий екран саме в іграх, ХВох при зміні вендора таке видає стабільно(на роботі я ловив на 1070, коли брав її з дому).
Щодо ігор, то ще не вечір. Тричі сплюнув, постукав по дереву і надіюся на краще, але купа людей на реддті не просто так пише про зелений екран. Я тільки декілька ігор перевірив. Гешин на ультрах літає, це дійсно правда. Картинка в 4К просто пісня.
В магазинному він в положені 3 — тобто ти перемикаєш біос софтом. 1 — це ОС, 2 — це сайлент. Наскільки я зрозумів.daesz: ↑ 02.01.2024 19:55Я от не розібрався яке положення за який біос відповідає, інструкція від сапфіра якась не зрозуміла. Біос 1 / біос 2/ біос 3, а який з них ОС, який кваєт, а який софтовий - "догадайся мол сама", залишив в магазинному положенні
-
lewerlin
Member
Я його бачив лише в зв'язці з увімкненим ХВохом. Так як це лайно все одно вимикається в першу ж чергу і проблем у нього просто до біса... Де речі має сенс скидати налаштування ігор, так як там можуть лишитись прекомпільовані шейдери для старої карти(котрі на іншій архітектурі трохи будуть не того). Взагалі ігри самі мають скидати цей кеш при зміні навіть драйверу, але не всі розробники таке реалізують.Kirakishou: ↑ 02.01.2024 21:32але купа людей на реддті не просто так пише про зелений екран. Я тільки декілька ігор перевірив.
Люди його проходять солоГГ, які Е6? Просто ця хрінь вимагає себе "прокачувати" через проходження її 100500 раз, поки всі сліди не збереш. Ну або наролити вдало картки. Я коли потраїв через хант, зібрав майже все ідеально, у мене один раз зміг сходити Жук і все, решта ходів була тупо лише у Зеле, більше походити не зміг ніхто.daesz: ↑ 02.01.2024 21:13та ще й всі реворди за його проходження локнуті за челенджем по типу "немаєш е6с5 персонажів з останніх декількох апдейтів - нюхай бебру".
До речі Сервал через Ерудицію - зламана Хрінь. так само як на Жуці QQ ауткласила все живе.
-
daesz
Member
Мене що найбільше засмучує з картою - це різниця в 20 градусів між ГП в іграх де 100% нагрузка карти (наприклад КП77 з променями), хоче спробувати ті термопрокладки, що рекомендували в одній з тем, коли закінчиться термін гарантії
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Сьогодні закінчив на К6 з ремембрансом (марч/джинлю/хх/руан), і то задниця у мене знатно пригоріла).
Відправлено через 9 хвилин 40 секунд:
Ще відмічу музику (саме в боях) в кораблях, просто знімаю капелюха.
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
В мене зібрані вже всі, я, наприклад, нерозумію як його закінчити на К0 зі шляхом найгіліті (кафка/семпо/хх/руан), мене тупо шотає люба елітка, навіть не бос. І це з реально крутими благословіннями.lewerlin: ↑ 02.01.2024 22:20 Люди його проходять солоГГ, які Е6? Просто ця хрінь вимагає себе "прокачувати" через проходження її 100500 раз, поки всі сліди не збереш. Ну або наролити вдало картки. Я коли потраїв через хант, зібрав майже все ідеально, у мене один раз зміг сходити Жук і все, решта ходів була тупо лише у Зеле, більше походити не зміг ніхто.
До речі Сервал через Ерудицію - зламана Хрінь. так само як на Жуці QQ ауткласила все живе.
Сьогодні закінчив на К6 з ремембрансом (марч/джинлю/хх/руан), і то задниця у мене знатно пригоріла).
Відправлено через 9 хвилин 40 секунд:
Ще відмічу музику (саме в боях) в кораблях, просто знімаю капелюха.
-
Kirakishou
Member
Браузер в рельсі глючить тільки в режимі 4К, це 100%. В самій грі в 4К відносно стабільна картинка, без сильних просадок. Сама картинка дуже чітка та крута.
- спойлер
-
lewerlin
Member
Дерево прокачайте. (І Гепі). А взагалі даремно ви пропустили банери Фусінатора і Лочі. ХСР не Генш, тут таки не чистий вайфугеймінг.daesz: ↑ 02.01.2024 22:24(кафка/семпо/хх/руан), мене тупо шотає люба елітка, навіть не бос. І це з реально крутими благословіннями.
Воно все принципово проходиться і дефолтом, але вже з др0чем реліків.
А взагалі складність вище 5ї - челлендж-контент. Так як він не обов'язковий і навіть не бажаний - взагалі не бачу проблеми. Колись може запотію, я люблю стратегії.
-
daesz
Member
Я Марч беру суто на аое з фрізом, з правильними блесами та "колесом" - там по 2-5М дамаги від дисонансуlewerlin: ↑ 02.01.2024 22:43Дерево прокачайте. (І Гепі). А взагалі даремно ви пропустили банери Фусінатора і Лочі. ХСР не Генш, тут таки не чистий вайфугеймінг.daesz: ↑ 02.01.2024 22:24(кафка/семпо/хх/руан), мене тупо шотає люба елітка, навіть не бос. І це з реально крутими благословіннями.
Воно все принципово проходиться і дефолтом, але вже з др0чем реліків.
А взагалі складність вище 5ї - челлендж-контент. Так як він не обов'язковий і навіть не бажаний - взагалі не бачу проблеми. Колись може запотію, я люблю стратегії.
Але це один шлях з 8, як інші проходити не зрозуміло.
Востаннє редагувалось 02.01.2024 23:01 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.