В Noctua немає планів щодо випуску продуктів із RGB-підсвічуванням або дисплеями. Інженерні ресурси спрямовуються на інші завдання

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat: 18.08.2026 22:19бо набридло що нічого не пише.
Рекомендую стрижні Fisher Space Pen, вони сумісні з паркером (в комплекті перехідник). Пишуть по мокрому, жирному і навіть по стелі догори дриґом. Коштують правда не євро. :-/ Але на випадок таскати з собою і писати по чому прийдеться гідний варіант.
dead_rat
Member

Повідомлення

Scoffer: 18.08.2026 22:44
dead_rat: 18.08.2026 22:19бо набридло що нічого не пише.
Рекомендую стрижні Fisher Space Pen, вони сумісні з паркером (в комплекті перехідник). Пишуть по мокрому, жирному і навіть по стелі догори дриґом.
Дякую, для задоволення в мене Lamy Joy.
А просто писати Паркер супер.

Якось навіть вчився писати чорнильними - дуже класна штука, але заморочна.
den888
Member

Повідомлення

Impulse101: 18.08.2026 21:59
den888: 18.08.2026 21:43
На жаль…. Кодеген, потужні водянки id cooling з підсвіткою, це лише твої вологі мріі.
Ти можещь подивитись мій профіль і самостійно оцінити кількість підсвітки, якщо тебе турбують мої вологі мрії)
Я не професійний оцінювач всіляких там профілей, то вам з банками до кашпіровського, кажуть спеціаліст вашого рівня, може воду зарядити дистанційно в водянці, ну все як ви любите.
AssayMAS
Member

Повідомлення

werneo: 18.08.2026 15:12і різницею продуктивності в районі статистичної похибки
тама наработка на отказ у Ноктуа в 5-10 раз больше...
И через 3-5 лет ноктуа тихая, а иные кулера хоть и крутят также как новые - но шумнее в разы.
dead_rat: 18.08.2026 15:23Наприклад собі я не хочу водянку,
Водянку надо когда 8-12 современных теплотрубок на радиаторе в пол кило с 2-3 мощными кулерами не справляются... обычно воду надо после 120-150Ватных процесоров и не самую дешманскую...
А то я видел воду в одно время рассчитаную на 65-95Ватт с ЛГБТ подсветкой!

Відправлено через 4 хвилини 23 секунди:
Kopstr: 18.08.2026 17:48Я лучше куплю банально за 120-140 баксов водянку
Ободряю - ибо на Украинском розничном рынке только у систем водяного охлаждения be quiet! (Биквайт) три года гарантии. и не каждое китайское рукоблудство с водой доживёт до такого преклонного возраста в работоспособном состоянии. Китай порой от простого хранения при минус 5 померал насовсем.
Sanьka
Member

Повідомлення

AssayMAS: 19.08.2026 05:16Водянку надо когда 8-12 современных теплотрубок на радиаторе в пол кило с 2-3 мощными кулерами не справляются... обычно воду надо после 120-150Ватных процесоров и не самую дешманскую..
В більшості так.
Але як завжди є "але"
1. Інколи водянка просто зручніше ніж монстрокулер.
2. Деколи купуючи бюджетну водянку юзер відчуває себе більш гіково (типу в мене вода B-) )
как сказати хоче відчути лакшері :gigi:
AssayMAS: 19.08.2026 05:16а иные кулера хоть и крутят также как новые - но шумнее в разы.
Чесно кажучи історія з вентиляторами, нагадує ситуацію з БЖ чи з ХДД - майже всі навчились робити добре, і багато навчились робити дуже добре. Зараз всі хдд +/- однакові, майже у всіх виробників є добротний і доступний БЖ Голд сертифікату (а колись голд був ніфіга собі круть, типу Сісонік Х серії для іліти) так і з вентилями - якісний вентиль, що прослужить роками, вже доступний і вибір є.
S0N1C
Member

Повідомлення

erkins007: 18.08.2026 22:40
S0N1C: 18.08.2026 21:11 топова вода з алюмінівими радіками та без можливості замінити помпу а іноді і долити жижи :shuffle:
Вы представляете вес медного радиатора 360 размера? А стоимость?
На такой площади разница между медь/алюминий минимальна, никому там медь не нужна.
Как и возможность долива воды в не обслуживаемой СЖО.

Кому все это нужно тот собирает кастом и молится чтобы нигде фитинг не отошёл.
ні ціна ні вага не є чимось страшним :rolleyes:
https://shop.alphacool.com/en/shop/radi ... m-radiator

Відправлено через 6 хвилин 48 секунд:
Більш того, є АІО які робилися з думкою про майбутнє ;)
https://shop.alphacool.com/en/shop/cpu- ... -cpu-black
Барбарис
Member

Повідомлення

Ну за 150 євро це взагалі прекрасна позиція.
Відповісти