Аціо: ↑
02.06.2025 02:20
Tiufin: ↑
01.06.2025 15:50
Ще одна ватна маячня в манипулятивному стилі. Звідки ти взяв 1 трлн євро? Якась цифра зі стелі, яка ніяк не гуглиться. Давай лінк на неї.
До речі, я тобі відкрию таємницю, але США взагалі майже не торгує із рашкою, ні прямо, ні через посередників.
І той факт, що Європа з 22 року закупала енергоносії в рашки на суму більшу, ніж виділяла Україні - це не новина із самого початку війни. Але 1 трлн - це якась вигадка.
А ще є факт, що до кінця 24 року Україна сама постачала російський газ у Європу (невеликі обсяги, але тим не менш). Бо в світі багато несправедливості. Ти ж теж не віддавав 50% своєї зарплати на утримання армії, то ж що на європейців кивати. У нас он як було підвищення військового збору з 1,5% до 5% - то скільки невдоволення було серед населення. То ж, що тут казати про небажання інших країн платити за цю війну. Але вивертати це, що європейці винні у загибелі 7 із 10 українців - це вже рашистська маніпуляція.
Незламно потужний вас у мережі забанили? Про це є офіційні данні з цифрами від 600 млрд. до 1.3 трлн. Бо росія крім газу ще багато чого продає. А чи новий правильний інтернет вам зробили? Так змініть країну у Гуглі з України на Німеччину чи Францію та дізнайтесь, марохветовці потужні може випаруються з макітри. І не благайте мене вас за ручку на горщик водити та з ложечки годувати, вам не три рочки тощо.
P.S. Я вибачаюсь якщо здався занадто грубим, але таки вам натякну - у мережі є цифри за газ придбаний Європою на 300 мільярдів, але росія продає не тільки газ, і не даремно вони створили той тіньовий флот який майже три роки з портів Європи не вилазив, один за одним йшли човни.
Ну для вас це нехай буде ватна маячня, йдіть дивіться потужно марахвєтно незламних тощо.
1. І що там у французькому гуглі - інша реальність? Там напевно і США виділили України 300 млрд допомоги, бо це ж сам Трамп казав, а він аж президент США

Є в мене один такий знайомий - теж розповідав, що читає західну пресу, а тому мега об'єктивний. А по факту виявилось, що він читав "новинний" сайт шарія (хто не знає- шарій там публікує якісь вигідні російській пропаганді шматки із західних новинних сайтів. Тобто маніпуляція через показ лише того, що вигідно)
2. Тебе не вчили, що пруфи має доводити той, хто щось стверджує? Бо так я теж можу багато чого стверджувати, та сказати - сам доводь.
3. Ти хоч би подивився загальну структуру експорту вуглеводнів із росії та їхнього імпорту у ЄС, щоб казати про трильйон доларів. Ще один розносчик росіянської пропаганди, який не має мізків.
4. Але прогрес вже є - вже з'явились хоча б 600млрд (та навіть 300млрд), та не згадується США (хоч би подякував, що я тобі розповів, що США майже не торгують із рашкою)
5. Вас, таких промитих ватників легко видно по тому, що ви всім про телемарафон розповідаєте

як тупі папуги, які розносять не лише фейки, а й характерну росіянську лексику. Ще там щось про кастрюлі має бути, ти певно забув )
Хіба що українській навчились, а так - та ж сама вата.
Ps:
https://www.statista.com/statistics/135 ... e-by-type/