Если есть желающие помочь, пишите в личку.
Помощь может быть в любом виде: ссылки на тесты, графики и любая полезная информация по теме.
Тысты.
Свежий тест (tom's hardware)
Тестирование 11-ти термопаст by Hum
1ммbarik3:скажите какая нормальная температура у Athlon 64 X2 3800+ ? При простое и нагрузке в играх. Промазал для профилактики термопастой, стало вроде больше греться. Термопаста 15-20 гривен стоит. Полно такой народ гребет у нас. Может нанес многовато... хотя не сказал бы... растер равномерно слоем 1мм гдето по всему процу...
http://device.pro/arcticcoolingarcticmx-3.html" target="_blankxe-xe:Камрады, подскажите, где бы прикупить MX-3? Желательно большой тюбик. Не могу никак найти ни на ебее, ни у наших
Мои запасы подходят к концу...
Ну-ну не знаю, кто там про 10С градусов пишет, а в 5С разница будет аж бегом.Jetfigter2015:Досить цікаво почитати 19 сторінок "переливання з пустого в порожнє". Особливо цікавим є те, що коли людина (segal) пише правдиві речі, то ніхто навіть не задумується над цим. А просто далі розказує про різниці в 10 градусів від зміни пасти. Особисто я не помічаю різниці в 1 градус від використання Zalman ZM-STG1, MX-3, КПТ-8. Тому й перейшов на використання PASTA SILIKONOWA TERMOPRZEWODZ?CA H 100g bia?a . Поверхня має бути рівною, а шар пасти максимально тонким - тоді не буде різниць в 10 градусів. Характеристики всіх паст є настільки близькими одна до одно, що різниця можлива тільки при покупці відвертої підробки. ї
Багато хто тут пише про 10 градусів. А я Вам скажу слідуюче - два роки (з перервами, звичайно) займаюсь експериментами з пасивним охолодженням процесора - тому і прийшов до таких висновків. І якщо в мене в пасиві зараз 32, а при аіді буде 55, то чим би я не мастив - зміни будуть тільки в межах похибки замірів, або зміні темп. в кімнаті.Scharfschutze:Ну-ну не знаю, кто там про 10С градусов пишет, а в 5С разница будет аж бегом.