UPD: 2 зламані ребра.
Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
1985god
Member
-
murzik
Member
коли б вже та весна
-
Hotspur
Member
43 дніmurzik: ↑ 17.01.2026 07:32коли б вже та весна
-
murzik
Member
Hotspur
уточню - коли б вже +10 хоча б
щоб трошки жирку скинути
уточню - коли б вже +10 хоча б
-
waryag
Member
Та хоча б маленький мінус чи нуль...
-
Барбарис
Member
Додаток Gates carbon drive недоступний в Україні. Та за що, янкі?
Добре, що конті є.
-
1985god
Member
та коли вже мир
до війни я на роботу і по справах два роки їздив 365 днів в році всі дні коли покрив снігу дозволяв, бо Фет мені не імпонує, просто були 26" покришки максіс на 2,5" мінімум 8 км в день, а в хороші дні 32+ а зимове катання з гірки по рихлому снігу то любов краси вам в ютуб (зрозуміло що то не моє)
Відправлено через 4 хвилини 51 секунду:
Відправлено через 23 хвилини 37 секунд:
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%BB%D1%8C
-
Барбарис
Member
1985god, у мене балаклава зі звичайними та лижний костюм. Але то таке, головне нормальне взуття та рукавиці - кінцівки швидше замерзають. Тому в мене з підігровом рукавиці. 
-
unique-neon
Member
Вони не унікальні, Шимано теж свій додаток в ці краї не завезлаБарбарис: ↑ 18.01.2026 10:43Додаток Gates carbon drive недоступний в Україні. Та за що, янкі? Добре, що конті є.
-
Барбарис
Member
unique-neon, а який сенс з їх додатку? Гейтс допомагає хоч власні ремені натягувати.
-
unique-neon
Member
Барбарис
Апдейти та налаштування до моторів та радіо-перекидок
Апдейти та налаштування до моторів та радіо-перекидок
-
Filabatya
Member
Не знаю як для Вас, але для мене це майбутнє в вело, просто збив водою після катки і по бажанню якийсь консервант на суху можна нанести а можна і нє
https://pinion.eu/en/bike_selection/max ... ion-sport/
https://pinion.eu/en/bike_selection/max ... ion-sport/
-
Барбарис
Member
Filabatya, куди консервант? Не треба там нічого, коробка герметична, ремінь максимум чимось на основі силікону, здається. Не знаю, свій ще нічим не мастив.
Але я собі карбовилку купив замість аморта, тільки зараз не дуже покатаєш.
А ще глянь сурлі мунлендер 2 та титанові нуабайк. То взагалі краса.
unique-neon, не знав за мотори. А Д2, що без додатку не працює?
Але я собі карбовилку купив замість аморта, тільки зараз не дуже покатаєш.
А ще глянь сурлі мунлендер 2 та титанові нуабайк. То взагалі краса.
unique-neon, не знав за мотори. А Д2, що без додатку не працює?
-
unique-neon
Member
Барбарис
Воно працює. Не знаю чи самі передачі налаштовуються без нього, але різні режими робити конфігуруються через додаток. Наприклад подвійні, потрійні, безкінечні шифти. Чи просто подивитись стан батарейки на манетці.
Воно працює. Не знаю чи самі передачі налаштовуються без нього, але різні режими робити конфігуруються через додаток. Наприклад подвійні, потрійні, безкінечні шифти. Чи просто подивитись стан батарейки на манетці.
-
Filabatya
Member
Барбарис
за ремінь і говорив, чисто від води і ультрафіолету захистити. фет байки щось не вставляють, хоча і не пробував на них, боюсь що накату не буде, хоча розумію, що основне, це сама резина в накаті
А ремінний, крім обслуговування, ще подобається тим, коли півень погнеться нічого в шпиці не залізе і камнем не відібєш дірейлер фіг зна де 
за ремінь і говорив, чисто від води і ультрафіолету захистити. фет байки щось не вставляють, хоча і не пробував на них, боюсь що накату не буде, хоча розумію, що основне, це сама резина в накаті
-
Барбарис
Member
unique-neon, мене минуло таке. Люблю мінімалізм, тому спочатку захоплювало. Але подивився як в простих умовах то кришка відпаде, то акум сяде. Задорого для тестування. Звісно вони покращуються, але поки це забавка ентузіастів, як на мене. Для шосе ще переплата не виглядала такою через вартість дуалів, але на фоні мтб - швидко перехотілось
Тепер навіть новини/відео з ними обхожу.
Filabatya, дивлюсь на туристів - 30000 і нічим не мастять
А фет - для зими чи просто по гальці річках. Той сурлі на 6.2 шинах. Не на кожен день, але для фану.
Filabatya, дивлюсь на туристів - 30000 і нічим не мастять
А фет - для зими чи просто по гальці річках. Той сурлі на 6.2 шинах. Не на кожен день, але для фану.
-
unique-neon
Member
Барбарис
Я впринципі теж за мінімалізм. То більше з цікавості поставив, подивлюсь як воно працюватиме коли буде нагода. Може і повернусь на суто механіку з часом. Так то манетка мені вже не подобається, вона з закосом під "механічні" відчуття, але зроблено зле. Натискаєш, чи клацнуло часто не відчувається, лише відчуваєш, що торкнулось упору. Ще цікаво як воно з болотом справляється. Бо механіка була не проти, коли її повністю обвішувало, переключалось важче, але переключалось.
Отправлено спустя 3 минуты 4 секунды:
Я впринципі теж за мінімалізм. То більше з цікавості поставив, подивлюсь як воно працюватиме коли буде нагода. Може і повернусь на суто механіку з часом. Так то манетка мені вже не подобається, вона з закосом під "механічні" відчуття, але зроблено зле. Натискаєш, чи клацнуло часто не відчувається, лише відчуваєш, що торкнулось упору. Ще цікаво як воно з болотом справляється. Бо механіка була не проти, коли її повністю обвішувало, переключалось важче, але переключалось.
Отправлено спустя 3 минуты 4 секунды:
Звучить так - без перекидки цей самий камінь, що мав відбити перекидку, відіб'є шпиці колесуFilabatya: ↑ 19.01.2026 16:34камнем не відібєш дірейлер фіг зна де
-
Filabatya
Member
unique-neon
я маю на увазі боковий удар об стоячу брилу чи пеньок, коли вузько, або вел на бік впав при падінні. шпиці підтянув і пошумів
по пальцях ніг дійсно частше отримував ніж по перекидці)
я маю на увазі боковий удар об стоячу брилу чи пеньок, коли вузько, або вел на бік впав при падінні. шпиці підтянув і пошумів
по пальцях ніг дійсно частше отримував ніж по перекидці)
Востаннє редагувалось 19.01.2026 17:33 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
-
unique-neon
Member
Filabatya
Та не знаю, наче не дуже акуратно їжджу, і падаю і на один і на інший бік. По дорозі максимум гілки в перекидку летіли. Щоб нею вдарити в камінь, але не влетіти у той же камінь ногами, це ще постаратись треба.
Та не знаю, наче не дуже акуратно їжджу, і падаю і на один і на інший бік. По дорозі максимум гілки в перекидку летіли. Щоб нею вдарити в камінь, але не влетіти у той же камінь ногами, це ще постаратись треба.
-
phobosse
Member
на Андроід такої проблеми нема ) можна ручками apk поставитиБарбарис: ↑ 18.01.2026 10:43Додаток Gates carbon drive недоступний в Україні