Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Spleen: 18.01.2025 03:37
dead_rat: 17.01.2025 14:36 Reverse_rain
Ще класика вдаритися ногою о передню зірку
спойлер
Зображення
Жесть.
В мене постійно од педалів шипованих таке.. Але разів в 20 менщі пошкодження ніж на фото )))
Проріз був в районі 11см довжини і десь 1-2см глибиною. Нічого, заштопали і досить швидко заросло. Потім лінь було їхати знімати шви, то я іх сам позрізав і повидьоргував :laugh:
Reverse_rain
Member

Повідомлення

dead_rat: 18.01.2025 08:40
Проріз був в районі 11см довжини і десь 1-2см глибиною. Нічого, заштопали і досить швидко заросло. Потім лінь було їхати знімати шви, то я іх сам позрізав і повидьоргував :laugh:
Та дійсно, що там їх знімати. Але якщо чесно, то таке бачу вперше. Тепер по іншому дивлюсь на пластиковий захист навколо великої зірки.
Бувало що шипованимі педялами собі ікру добряче дряпав, але зіркою ніколи.
murzik
Member

Повідомлення

cspp: 18.01.2025 06:35 Купил шлем 12 лет назад, выбросил полгода назад, запылился, с плохим зрением особо не разгоняюсь...
ЧОМУ
Hotspur
Member

Повідомлення

думає що безсмертний
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
я по одеській на спуск їхав без будь якого захисту 50, почало вел хитати, виявилось колесо почало спускати :rotate:
я не купив за роки форму, окуляри, то і шлем наврядчи куплю .. бо я дурне
а який щолом порадите ? :gigi: народний
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 18.01.2025 15:34а який щолом порадите ? народний

Bontrager STARVOS WaveCel

дуже якісний недорогий шолом. 2500 грн https://velosiped.com/sholom-bontrager- ... sm-1040465
Reverse_rain
Member

Повідомлення

murzik: 18.01.2025 15:34 Hotspur
я по одеській на спуск їхав без будь якого захисту 50, почало вел хитати, виявилось колесо почало спускати :rotate:
Народний це кепка. А шолом... Ну тут міряти треба. Із непоагних бюджетних це мабуть MET Echo, який зараз за 1800-1900 грн можна взяти.
Для себе обрав декілька варіантів брендів Giro, Fox, POC, Oakley, Smith. Вони не дешеві, тому періодичну сиджу моніторю знижки на них, може вдасться вичепити щось на мою голову.
Hotspur
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 18.01.2025 16:19 Із непоагних бюджетних це мабуть MET Echo, який зараз за 1800-1900 грн можна взяти.
він без додаткових систем типу міпс а з ними це 4000 грн а мій варіант з ними і 2500

Відправлено через 39 секунд:
Reverse_rain: 18.01.2025 16:19Вони не дешеві, тому періодичну сиджу моніторю знижки на них, може вдасться вичепити щось на мою голову.
на чорну п'ятницю 2025 або якщо дуже повезе
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Hotspur: 18.01.2025 16:35
Reverse_rain: 18.01.2025 16:19 Із непоагних бюджетних це мабуть MET Echo, який зараз за 1800-1900 грн можна взяти.
він без додаткових систем типу міпс а з ними це 4000 грн а мій варіант з ними і 2500

Відправлено через 39 секунд:
Reverse_rain: 18.01.2025 16:19Вони не дешеві, тому періодичну сиджу моніторю знижки на них, може вдасться вичепити щось на мою голову.
на чорну п'ятницю 2025 або якщо дуже повезе
Хіба? Не побачив згадки у Трека щодо міпс. Треба буде глянути на сайті виробника.
Hotspur
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 18.01.2025 16:40Не побачив згадки у Трека щодо міпс.
він у них по іншому називається. сенс той самий

Відправлено через 25 секунд:
WaveCel - це розбірна стільникова структура, яка підкладена на внутрішню частину шолома. Ця ексклюзивна технологія Bontrager перевершує стандарти безпеки, які промисловість прийняла 30 років тому.
dead_rat
Member

Повідомлення

murzik: 18.01.2025 15:34 Hotspur
Навіть китай-шолом буде яким-неяким захистом.
Але краще взяти щось бюджетне від виробника чиє імʼя хочаб гуглиться.

Себе порадував Lazer Vento по акціі з 70% знижки. Може збируся його завтра викатати
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 18.01.2025 16:58Навіть китай-шолом буде яким-неяким захистом.
не знаю, краще фірмовий купити. воно не настільки дороге. в мене знайомий який впав з самоката на стоматолога вже 300 000 + витратив і кінця не видно
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 18.01.2025 17:18
dead_rat: 18.01.2025 16:58Навіть китай-шолом буде яким-неяким захистом.
не знаю, краще фірмовий купити. воно не настільки дороге. в мене знайомий який впав з самоката на стоматолога вже 300 000 + витратив і кінця не видно
В кожного свої можливості.

А, найголовніше! Шолом треба застібати, бо унікуми купили шолом, одягли як шапку і поїхали :laugh: І лежить унікум з розбитою головою окремо, шолом окремо
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 18.01.2025 17:53В кожного свої можливості.
мурзік за 1000-1500 спокійно купить
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Та головне бажання та розуміння що він потрібен, а що до ціни... На тому ж олх можна взяти фірмові шоломи specialized, giro, lazer до 1к грн. Так юзані, так з подряпинами, але цілком цілі. :gigi:
Тож навіть з невеликим бюджетом можна щось взяти. В шоломі що головне? Щоб при ударі луснул він, а не ваша голова.
dead_rat
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 18.01.2025 18:54 Та головне бажання та розуміння що він потрібен, а що до ціни... На тому ж олх можна взяти фірмові шоломи specialized, giro, lazer до 1к грн.
Ніколи! Ніколи такого не роби, бо по-перше ти купиш підробку з вирогідністю 90%, а інші 10% це те, що його продають після падіння і він підбитий.

Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:
Наприклад підробка і оригінал
Filabatya
Member

Повідомлення

він ззовні буде підшаманений а пінопласт розвалений і свою функцію не буде виконувати :weep:
Відповісти