Бокс

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
DaKaR
Member

Повідомлення

Только бокс, никакой политики и прочего непотребства, без флуда злостного
Martix
Member

Повідомлення

GRaFkiyv:Представители Поветкина намерены добиться дисквалификации судьи боя
Заявление с просьбой дисквалифицировать за нарушение правил судью титульного боя между украинцем Владимиром Кличко и россиянином Александром Поветкиным будет отправлено в высшие боксерские инстанции в ближайшее время, заявил агентству «Р-Спорт» агент российского боксера Дмитрий Иванов.
Сейчас по этому поводу чего только в желтухе не пишут, просмотры ведь надо набивать пока тема актуальна :facepalm:
Советую относиться к инфе с осторожностью, особенно в тырнете.
Но если так и есть то это :lol:
WinDy
Member

Повідомлення

http://m.championat.com/news/id/1651380" target="_blank
теперь команда Поветкина хочет дисквалификации судьи. Он что должен был снимать с Кличко по очку за раунд?
Если бы был нокаут вопросов было меньше :gigi:
thunder_blade
Member

Повідомлення

Тада таких оленей нужно сразу мочить что было меньше вопросов
viperest1
Member

Повідомлення

thunder_blade:Тада таких оленей нужно сразу мочить что было меньше вопросов
там Кличко робив заборонений прийом тоді,коли давав йому підлопаткою понюхати :lol: . Нокаут-підтримую,винесли б Саню і все супер.
На цю тему є анекдот:
на фермі був чоловік , який вбивав бика одним ударом. Ну і взяли його провести бій. На рингу той скаче,а мужик його бах і боксер відкинувся. Всі завмерли , а він каже:"що дивишся-знімайте шкіру поки теплий".
GRaFkiyv
Member

Повідомлення

viperest1:
там Кличко робив заборонений прийом тоді,коли давав йому підлопаткою понюхати :lol:
Это подлая стратегия команды Поветкина :nunu:
Как только Поветкина начинало водить он сразу нырял подмышку и нюхал подмышкой Владимира чтобы не вырубится :teacher: Дисквалифицировать витязя :learn:

Добавлено через 47 минут 43 секунды:
" target="_blank Дуэт Чехова - Угол соперника Кличко :lol: :lol:

-Саша, нужен один хороший удар!
-Для чего?
-Для портфолио!

:laugh: :laugh:
Andrey2005
Member

Повідомлення

В поражении Поветкина виноваты все, кроме самого Поветкина :lol:
GRaFkiyv
Member

Повідомлення

Зображення

:laugh:
antoshik
Member

Повідомлення

GRaFkiyv:И Тайсона в 27 или сколько там пиковых лет нельзя с 37-и летним Кличком сравнивать.
Вибачте, але Ви брешете. Я якраз настоював, що боксерів можна порівнювать тільки "пікових" ;)
vikpvv:Та ну ,ми ж вроді важковаговиків порівнюємо ,так що все коректно ;) ,просто одні додержуються режиму і тренуються,а другі по кабакам лазять і тренують печінку і пузо :D
Та чого вже там, рівняй зразу з альцгеймеричним Мохамедом Алі :facepalm:
vikpvv:Чи ти думав що в Кличків неспадаємий пік в десятки років від матінки природи?Ні перш за все робота, робота ,робота...
Які нафіг десятки років, десять років назад Володимира взагалі майже з топу викреслили, після програшів Брюстеру та Сандерсу. А до того - тільки мішки колотив :laugh: Тут якраз той випадок, коли справжня майстерність прийшла у віці добре за 30ть ;)
GRaFkiyv:Это подлая стратегия команды Поветкина :nunu:
Как только Поветкина начинало водить он сразу нырял подмышку и нюхал подмышкой Владимира чтобы не вырубится :teacher:
Во тупые иностранци, все как один лезут нюхать Вовины подмышки ;) Чё у него там, мёдом помазано :think:
vikpvv
Member

Повідомлення

antoshik:Та чого вже там, рівняй зразу з альцгеймеричним Мохамедом Алі
:facepalm: Причому тут Алі ,я мав на увазі більшу частину топів в 37 років ,а ви перекручуєте.
antoshik:Які нафіг десятки років, десять років назад Володимира взагалі майже з топу викреслили, після програшів Брюстеру та Сандерсу. А до того - тільки мішки колотив Тут якраз той випадок, коли справжня майстерність прийшла у віці добре за 30ть
З Коррі він зустрівся 8 березня 2003 року ,це якраз переломний період для Кличко ,але на жаль після цього він перестав ризикувати в ринзі ,але навіть тоді він був в на піку фізичної форми ,просто відсутність досвіду зіграла своє.І ви оприділіться,а то спочатку пишете про фізформу спортсменів а потім за майстерність ,а це не одне і те ж ;)
Clay Allison
Member

Повідомлення

antoshik: десять років назад Володимира взагалі майже з топу викреслили, після програшів Брюстеру та Сандерсу. А до того - тільки мішки колотив :laugh:
antoshik :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Дерек Джефферсон, Монти Барретт (по прозвищу "два ствола"), Крис Бёрд, Олимпийский Чемпион Рэй Мерсер и Аксель Шульц у вас мешками вдруг встали?!! :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Кличко-хейтеры такие смешные. :lol: :lol: :lol:
antoshik
Member

Повідомлення

vikpvv:І ви оприділіться,а то спочатку пишете про фізформу спортсменів а потім за майстерність ,а це не одне і те ж ;)
Слово "фізіоформа" я не вживав, і точно на мав її на увазі. Я писав тільки про той період часу коли боксер пербуває на піку, тобто показує найвищі результати, що апріорі неможливо без майсерності. ;)
vikpvv
Member

Повідомлення

antoshik
:facepalm: :facepalm: :facepalm: Вивчай ,а то я бачу ти в цьому "плаваєш" http://boxing.fizteh.ru/papers/romanenko/glava08.html" target="_blank
antoshik
Member

Повідомлення

Clay Allison:Дерек Джефферсон, Монти Барретт (по прозвищу "два ствола"), Крис Бёрд, Олимпийский Чемпион Рэй Мерсер и Аксель Шульц у вас мешками вдруг встали?!! :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Все эти боксеры были биты ещё до Владимира Кличко, некоторые не единожды, а олимпийсому чемпиону, на момент боя вообще было за 40 ;) Не конечно, если бы он всех подмышки себе сувал, то наверно и в этом возрасте что то бы мог :lol:

Добавлено через 4 минуты 6 секунд:
vikpvv
З твєї зсилки
Уровень спортивной формы зависит от спортивного мастерства боксера
То що я писав не так :dontknow:
Jumper007
Member

Повідомлення

Большой белый обман
Кто не видел - рекомендую :D
vikpvv
Member

Повідомлення

antoshik:То що я писав не так
От що
antoshik:Слово "фізіоформа" я не вживав, і точно на мав її на увазі
Ти зрозумій що фізформа якраз і є основним в поннятті пік форми без фізухи в боксі нікуда ,а мастерство це взагалі поняття комплексне яке включає в себе знання,досвід ,здатність мислити в бою і змінювати його хід.От саме мастєрство ,залишиться в боксера до старості ,він може його передати ,ставши тренером,але з самою майстерністю без фізухи в ринг не вийдеш. ;)
Clay Allison
Member

Повідомлення

antoshik:Все эти боксеры были биты ещё до Владимира Кличко
Это имхо не аргумент.
antoshik:олимпийсому чемпиону, на момент боя вообще было за 40 ;)
Дорджу Форману было 45 лет, когда он нокаутом победил своего соперника в бою за звание Чемпион Мира. ;)
Ну и вспомни сколько сейчас лет Чемпиону Мира Виталию Кличко.
Так что этот аргумент я лично тоже считаю несостоятельным.
vikpvv
Member

Повідомлення

Clay Allison:Так что этот аргумент я лично тоже считаю несостоятельным.
Ти більше після фрази:
antoshik:Ну Холіфілд у 37 на рівних з Льюїсом бився. Та й Віталій в 42 ще добре тримається. Для супертяжів вік не так критичний
antoshik
Member

Повідомлення

vikpvv
А я ніде й не писав що фіз форма не важлива :-/ Але й без майстерності спортсмен завжди буде другим, третім, але не першим (я вже цитував тобі твою ж зсилку) :) От в момент коли ці дві якості правильно поєднуються це і є пік спортсмена (чи якщо слово пік вводить тебе в оману, то напишу по іншому: можливість показати найкращий результат). Бо без майстерності теж чемпіоном не сатати, чи ти не згоден? ;) Коротше кажучи коли зорі правильно зійшлися, і на руках були самі тузи :laugh:

Добавлено через 5 минут 30 секунд:
vikpvv:Ти більше після фрази
antoshik:Ну Холіфілд у 37 на рівних з Льюїсом бився. Та й Віталій в 42 ще добре тримається. Для супертяжів вік не так критичний
Ще раз повторюсь, не треба всіх гребти під одну гребінку. Сам по собі вік не так важливий, але важливі спортивні травми, пропущені удари, сімейні та інші обставини тощо. :-/

Добавлено через 11 минут 14 секунд:
Clay Allison:Дорджу Форману было 45 лет, когда он нокаутом победил своего соперника в бою за звание Чемпион Мира. ;)
Дивився я бій Володимира з Мерсером, навіть Гєндлін, коменуючи, казав, що кращі часи його вже далеко позаду ;)
vikpvv
Member

Повідомлення

antoshik:А я ніде й не писав що фіз форма не важлива
А це що :)
antoshik:Слово "фізіоформа" я не вживав, і точно на мав її на уваз
antoshik
Просто ми говорили про пік форми різних важковаговиків ,а не конкретно одного ,а пік форми як і майстерність,у кожного свій ,от Повєткін також на піку форми,і що з того вийшло?І зрозумій ,що в декотрих бійців ,така майстерність як в Кличко взагалі наступає на спаді фізухи ,скільки тренерів старшого віку ,що вміють все ,знають про ведення бою все ,а от виступати ясно ,що не можуть ;) Але ж у них їх пік форми був раніше,правда ж ;) ,навіть коли не було такої майстерності.як в старості.
antoshik:Бо без майстерності теж чемпіоном не сатати, чи ти не згоден?
Ні не згоден ,пригадай Валуєва,він був чемпіоном фактично через фізданні.

Добавлено через 2 минуты 14 секунд:
antoshik:Дивився я бій Володимира з Мерсером, навіть Гєндлін, коменуючи, казав, що кращі часи його вже далеко позаду
Це саме можна і сказати про Віталія,але все ж він чемпіон.
Відповісти